+3 oy
375 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
2 yıllık evliyim 2 . Evliliğim hanımlar  esim 35 ben 22 yaşındayım 1 yadinda kızımız var  görücü usulü severek evlendik yani ilk tanıdığımda  çok efendi biriydi bende dedim ki el üstünde tutar beni  hanımlar kızımız doğmadan önce çok seviyeli saygılı güzel bı evliliğimiz vardi dogumdan sorna ikimizin de psikolojisi bozuldu herşeye kavga ediyoruz özellikle insan icinde Kendi başımıza kaldigimizda. Bu kadar olmuyor insanların içinde. Üstünlük tasliyor erkeklik yapıp beni ezmeye çalışıyor bağırıyor sebepzice esimin yigeni vardi bizde gece yolda ilerliyoruz dilime bi şarkı dolanmış kimse yoktu etrafta mırıldanmisim bı bağırdı neden bu kadar tepki gösteriyorsun sakin olsana dedim döverim felan demeye basladi bende ben seni çekmem böyle haberin olsun dedim. S .g ozmn anana dedi yemin ederim askla bagliydim 0 Bazen cok deger verdiğimden böyle oldu die uzuluyorum ben İlk esimden şiddet yüzünden boşandım   ama artik saygi sevgi kalmadı mesela. Ondan bı şey isteyeyim ara anneni annen alsın diyor annemi arıyor nefret etmeye başladım yanina yatasim gelmiyor  havasindan da geçilmiyor hanımlar ne yapayım bosanamam da annemler  kabul etmez koy yerinde yaşıyoruz bana akil verin

16 Cevaplar

+3 oy
önce (234 puan) tarafından
kusurlarını dile getirmeniz rahatsız edici. gerçekten kopmuşsunuz eşinizden. konuşulmuyor mu peki? neden böyle olduk düzelmek için ne yapabiliriz vs diye sormuyor musunuz ya da sordunuz mu
önce (44 puan) tarafından
Siz  benim yazdiklarimi okumamissiniz galiba. Bizz bu kavgayi az önce yaptık o sinirle yazdim tabiki  severek evlendim dedim ama insan saygı sevgi görmedigi yerde. Sevgisi saygısı kalmiyor    ve herşeyi söylüyorum devamlı beni suçluyor hep senin sucun var diyor dinlemiyor özür dilemek hic yok ben 2 sene boyunca hep ben barıştım kinci birisi
-Reklam-
+3 oy
önce (1,804 puan) tarafından
İhtiyar olduğu yeni mi aklına geldi .

Gerek var mı burda bu kadar gömmeye yarın barisicaksin ama burdaki herkes kocana hakaret etmiş olacak nolur yapmayın hiç tanımadığınız insanlara esinizi sövdürmeyin
önce (172 puan) tarafından
Artım sana helal
önce (1,804 puan) tarafından
Sağol cnm.
Allah'ım cok dusuncelisiniz ya surda akil almaya içimi boşaltmaya geldim ben burda neler duydum neler  asil tanimadigim insanlara anlatabiliyorum akıl bekliyorum hanfendi kalkip anneme bu bana ana avrat sovuyo anne diyemiyorum ama neyse
önce (2,818 puan) tarafından
Ne yazmis duzeltmis tekrar gormedim ben
Dedimki esimin yaşı büyük bakimsizlasti saygisizlasti bende 22 yasindayim ilgi bekliyorum ya   cok değer verdiğim icin havalandı yazli ihtiyar gibi huysuz bi adam  kmbeni eziyo ama kendisi benden beter gibi bisey dedim
+1 oy
önce (129,441 puan) tarafından
iste buna denilen bi ata sozu varda yazmiycam 
post aciyosan karsit gorusede saygi duymalisin isine geldigi gibi yorum bekliyosan postunda benim tarafimi tutun beni destekleyin yazsaydin davulun sesi uzakdan hos evet ama insaninda bi akli mantigi var aile zoruyla evlenilirse iyi tanimadan evlenilirse boyle olur dedigim gibi insan yasitiyla bile yeri geliyo catisiyo kavga ediyo tabiki kendini ustun gorur kebdinden onca yas kucuk birini almis kizin ailesi adamin tarafinda kim olsa egosu yukselir ama şuda bi gercekki sende yazmissin evi var vs diye evlenirsen o donem bu yonlerini gormezsin
Lafın basında severek evlendık yazmıssın sonundada annem babam istiyodu hep kavga edıyoduk yazmıssın hangisi dogru bacım
anne baba istedi icin sevmis bence yasa seviyo gibi gorunmus
İnsan yaşamdan bilemez ya bizey demiyorum uzatmiycam konuyu ailem esimi ve ailesini beğenmiş yakın koylerdeyiz ztn. Anneller ısrar etti tanışın die tanıştım dedim ya ilk zamanlar cok ilgili sevgili bakımlı efendi bi adamdi  hem gönlüm kaydı  hemde mantık evliliği gibi düşündüm ama bunu kime anlatayim kadin kadinin yurdudur derler de boş
Cnm bnm biz senın 4 duvar arasını bilemeyiz cekıyosan eger boşa gitsin ......
+1 oy
önce (780 puan) tarafından
Canım madem başından görüp razı gelmişsin şimdi tipiyle yargiliyamassin siz evlilikte saygıyı yitirmissiniz malesef
Siz neyi anlamıyorsunuz ya böyle leride heo banami gelir anlamadim ki  konunun tipe alakasi yok nalet gitsin ya
+1 oy
önce (29,051 puan) tarafından

Saygı kaybedilnce geri gelmeyen birşey bunu kaybettimissiniz 

İnanın ilk o kaybetti ben devamlı agladim ama o umruna almadi.  Ozur dilemedi suçladı 8 sene bekar kalmış suan bekarlik zamanlarını istiyo ben yaninda konusmak istiyorum susturuyor baska odaya kaçıyor ben aksama kadar çocukla kafamı yiyorum gelince iki kelime etmek istiyorum bekarken daha iyiydi biraz sus diyor
önce (29,051 puan) tarafından
Zor durum gerçekten Allah yardımcın olsun
+1 oy
önce (261 puan) tarafından
Eşinizle tüm bağlarınız kopmuş aradaki yaş farkı çok fazla zaten ve eşiniz daha da yaş aldıkça iyice ihtiyarlaşıp çekilmez bir hale gelecek siz de bu genç yaşınızda başınızı yakmışsınız bence tek çocukken boşanmanız kurtulmaniz eğer çocuğunuz küçükse büyümesini bekleyebilirsiniz ama bu sırada bir cahillik yapıp tekrar hamile kalmamanız gerekir.
Çok çok teşekkür ederim böyle bi yorum için kimseyi kötülemeye niyetim yok içimi boşaltmak istedim  yolda sg annenin evine dedi aglaua ağlaya geldim eve   benim ilk esimde bemden 4 5 yaş büyüktü.  Ne yapacagimida şaşırmıştım ailem ayrı. Baskı uyguluyordu köy yerinde dedikodu olcak die sürekli evlendirmek istediler surekli çalışıyordum mesaiye kaldim die dedikodu oluyormuş heo kavga gürültü bilirsiniz ya erkekleri  ilkin cok iyiler sonra gercek yüzlerini gösterirler sasirdim galiba yapacagim tek sey kızımın büyümesi ve boşanmak
önce (261 puan) tarafından
Evet tek odak noktanız çocuğunuz olsun belli bir yaşa geldiği zaman boşanırsınız eşiniz belki zaman zaman sizi iyi davranır ama ona asla kanıp da ikinci bir çocuk yapmayın daha sonrasında kızınız büyüdüğü için güzel de bir işe girer kendi hayatınızı kurarsınız bir adamın hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin şu dünyaya bir kere geliyoruz onda da mutlu olmamız gerekir kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz.
İnşallah düzelir inşallah düzelir konuşarak anlaşmaya çok çabaladım olmuyor oldurmuyor i gönlümü almak istese alir ben kinci bir insan değilim ama cabalamiyor benim için yediremiyorum kendime kızım babasindan ayrı olsun istemiyorum cok seviyor kızını ama bu kavga hakeret icinde kızımın durmasini istmiyoum
Anlayışınız yorumunuz için teşekkür edeirm
+1 oy
önce (299 puan) tarafından
22 yas ve ikinci evlilik inanin bu noktaya daha cok takildim ayrica 2 yıllık evlimik ilk evlilik kac yasinda oldu 20 yasinda ikinci evlilik oldu kusara bakmayin bu esinizi bir kaçış yolu gibi gorup acaelz bir evlilik mi yaptınız ilkden ayrılır ayrilmaz cok acele edilmiş bir evlilik olmis sanki 

Esnizle evlenirken baskasinimi gosterdiler size simdi yasli diyorsunuz tabiki davranis sekli yanlis ama sizinde buraua uazdiginiz seyler yanlis yasli bakimsiz vs gibi seyler 2 yilda mi yaslandi bu adam 
Evet buna bende  üzülüyorum ama ilk evliliğimde büyü yapıldı dediler hocalar bana 17 yaşında kaçarak evlendim evlenir evlenmez dovmeler sovmeler çalıştırıyorlardi   babam ozmn arkamda durdu. Aldi geldi ama büyü vesaire olduğuna inanmadi senin hatan die hep beni suçladı onuda söyle anlatayim babamin evine geldigimde hala eski esim e gidecem die agliyordum  3 4 hocaya götürdüler halsizlik göz altlarim morariyorddu babamlar suphelenmisler gittik hocalara hepsi büyü var dediler ben nasil inandım büyüye   hica elimin icine biseyler yazdi dualar okudu eger buyu varsa elini açmayacaksin dedi. Ellerimi acamadim o an tutuldu kaldı sanki sonra. Suyuna  felan dualar yazdılar 1 hafta sonra bende ask mesk kalmadi boşandım 3 ay evli kaldim bu arada gece 3 4 dışarıya atiyordu beni her neyse  boşandım annem bi yandan babam bi yandan inanın yaşamayan anlamaz ama sanki onlar beni büyütmemisler gibi uvey evlat gibi davrandılar ise girdim kavga dövüş   dedi kodu die bunalttilar           ne desem boş. Bende biliyorum hata yaptigimi ama ördü Kader ağlarını mi diyelim bilmiyorum
0 oy
önce (2,525 puan) tarafından
Bunu ancak eşinle konuşup halledebilirsin canım 

Sakın bi kafayla oturup konuşun
Cok denedim ama konuşarak anlaşmaya inancim da kalmadı kavga gürültü. Yine basa sariyor
önce (2,525 puan) tarafından
İyi bi anı kolla aranız iyiyken konuşmaya çalış inşallah düzelir
İnşallah canım ilk zamanlarimiza dönelim diyorum ilk evlendigimiz günler gibi olalım diyorum. Dilini tut diyor kukla gibi bisey istiyor beni
0 oy
önce (4,088 puan) tarafından

Bir çıkmaza girmiş kız ve bizden yorum bekliyor . Herkes üzerine gitmiş yorumları okudum da . En son duymak isteyeceği şey şu an eleştiri almak bence.  Onu yapmak yerine düştüğü durum için bir fikir vermeye çalışsak çok daha iyi olmaz mı? Sinir anıyla yazmış eşi için birtakım şeyler belli ki . Her neyse saygıyı kaybetmişsiniz aranızdaki canım çoktan.  Bence evliliği ayakta tutan şey ilk önce saygı sonra sevgi . Saygı olan yerde sevgi kendiliğinden oluşuyor bana göre.  Konuşmaya çalış inşallah düzelir.  Gidecek kapım yok diyorsun tek çare anlaşmaya varabilmek umarım düzelir aranız .<3

İnşallah canım cok teşekkür edeirm yorumunuza aglaya ağlaya karşılık veriyorum cok dolmusum
önce (4,088 puan) tarafından
İstersen destek de alabilirsin canım Allah evliliğinize huzur versin .
0 oy
önce (287 puan) tarafından
Çocuğa üzüldüm. Keşke ikinci evliliği yapmasaydın erkekler öyle cocuk olunca degisiyolar eşimden biliyorum
Olmadan önce cok iyiydik bende anlamadım o günleri ariyorum
önce (287 puan) tarafından
Telefonu karistiriyo musun suphelendigin davranışları oldu mu
Mesela  1 hafta önce kavga ettik sebi özlüyoruz kızımla beraber biyerlere gidelim dedim hayır dedi arkadaş la gidecem dedi benide abime birak ozmn dedim birakmam dedi bunaliyoruz evde havalarda soğuk abimlere bari gidelim dedim götürmedi o savah arkadasiyla hamam a gitmiş sabah 6 da evden habersiz gitmis aklanmış gelmiş  bizle kahfalti bile yapmıyor artik   benim yatağıma girerken temizlenmeyen banyo yaomaya erinen üşüyorum diyen  adam ise giderken banyo yapıp gidiyor
0 oy
önce (17,914 puan) tarafından
Çocuktan sonra psikolojiniz bozulmamış eşiniz evlenene kadar olmadığı biri gibi davranmış çocuk olunca da gerçek yüzünü göstermiş Psikolojisi bozulan sizsiniz eşinizin tavrı yüzünden. Eşinizin normali bu anladığım kadarıyla 
Bilmiyorum ki sütten çıkmış ak kaşık değilim illa ki vardir benimde hatalarim ama    gülmeyi güldürmeyi sevmeyi sevilmeyi   karşılık bekledigim herseyi karsi tarafa yapmaya çalıştım devamlı ama hiç göremedim kadersizmiyim ben anlamadim
0 oy
önce (41 puan) tarafından
Çok üzüldüm:(. Nedir bu kadınların kocalarından çektiği. Ne kadar zor bir durum tahmin edemiyorum. Bizde 2 senedir evliyiz eşimle asla çekilmiyordu cidden anlattığınız gibi. Boşanma noktasına geldik kaç defa. Yine devam ettik. Son 2 3 aydır düzelmiş gibi. Bol bol dua et canım Kur'an oku zikir çek. Allah büyüktür onun için hicbirsey zor değildir bol bol dua et. O ol der ve olur. Şuan yapabileceğin tek şey dua. Biliyorum çünkü saatlerce eşini karşına alsan konuşsan anlamayacak. Kendimden biliyorum. Çok zor bir durum biliyorum Allah büyüktür bozma moralini tamam mı bol bol dua et. Bende hamileyim bol bol dua edecem sana Kur'an okurken, zikir çekerken duam seninle olacak. Rabbim yardımcın olsun canım benim ♥️
Teşekkür ederim suan hiç bişey yokmuş gibi uyuyor insan kırdığı kalbi neden duzeltmek istemezki  gelse sarilsa özür dilese ağlaya ağlaya barışirim cok ihtiyacim var sevgiye ilgiye
önce (41 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum :( çok üzüldüm şuan. Gönül almayı bilse keşke insan çok kırılıyor inciniyor. Ne desem bilemiyorum Rabbim İnşAllah sana köle etsin eşini o kadarki bağlansın sana
0 oy
önce (3,930 puan) tarafından
Bak gülüm ister istemez yaş farkı olunca sorunlar çok oluyor sıkıntı yaşamayanlarin sayısı çok az sen daha gençsin aktifsin eşin biraz daha arkadaşlara gitmeye oturmaya özen veren birisi galiba ve bence bebek oldu ya adam kaldıramıyor çünkü cidden kusura bakma ama yaşından dolayı zor ve yıpratıcı geliyor ona işte bu yüzden anlaşmak zordur seni çocuk gibi azarlamasi tehtit etmesi bundan kaynaklı umarım hakkınızda hayırlısı olur 
0 oy
önce tarafından
Hani bi laf vardır insan büküle bükülen kaytan sikile sikile adam olurmuş. Sende ona hakaret et 10 senelik tecrübeli insan konuşuyor. 

Bak nasıl kuyruğu sıkıştırıyor 
Vende karşılık verince icinden çıkılmiyor ya kendimden bile tiksinmeye vasliyorum beyin icindeyim die
0 oy
önce (23 puan) tarafından
Mutsuzluğunu anlayabiliyorum ne hayallerle yapmışsındır bu evliliği. Hayal kurarken bazen gerçeklerden uzaklaşabiliyoruz belki sen de eşinin gerçek karakterini o yüzden göremedin. Şimdi gerçekle yüzleşmek canını acıtıyordur, haklısın. Bu durumda ne yapılabilir bunu düşünmek lazım. Düzeltilebilir bir şey var mı? Eşinle düzgünce konuşsan rahatsızlığını dile getirsen anlar mı? Seni avucunun içinde mi görüyor yani kaybetme korkusu yok mu? Bence ilişkide bu da önemli "nasıl olsa gidemez bırakamaz" diye düşünüp özensiz mi davranıyor? Bu sorularla çözüm bulamıyorsan sen de o yolmuş gibi davranabilirsin. Üstüne düşmeden dimdik kendine güvenir bir şekilde durabilirsin. Benim naçizane tavsiyem bunlar olur işine yarar umarım
Tam olarak ta öyle oldu  okurken heosi gözümün önünden gecti  
Korkmuyo herhlade bilmiyorum ki ama ben anneme babama gitsem yine beni suclarlar yüzüm yok gitmeye kuslugune karşılık versem  uzun süre kuş kalıyoruz. Karşılık versem hakareti ne daha beter oluyor yoruldum artik tek kelime etmeye mecalik yok gibi o kadar bunaldım ki  kavgadan
Zor bir durum gidemiyorsun kalsan eşinle mutlu da olamıyorsun. O zaman kendini mutlu edecek bir şeylere mi yönelsen belki kafan dağılır. Eşinden de ne kadar az beklentin olursa o kadar mutlu olursun belki
Bide benim esimde cimrilik var hic oara harçlık vermez bana Kendine bağımlı wtti iyice beni bende evde fıskiye yapmaya basluycam parayla inşallah bu pazartesi hem 3 5 kuruş param olur hemde  kafam dagikir belki
Evet bir şeylerle uğraşmak iyi gelir sana da. Eşinin sakin ve anlayışlı olması için de duanı eksit etme Allah ferahlık versin inşallah hem gönlüne hem de evine
Amin inşallah sizin dualarinizdsda banada yer verin
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Doğumdan sonra benimde eşimde biraz sorunlar oldu ama dediğiniz gibi değil sizin ki baya abartmış belki de gerçek yüzünü yeni yeni gösteriyor bilemeyiz , benimde ikinci evliliğim , insan bir kez daha boşanmak istemiyor çünkü çok zor bir süreç sabırlı ol belki zamanla düzelir yada sorunu varsa konuş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 555 göst.
4 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.