0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (979 puan) tarafından

Kız kardeşim üniversite okuyor hem de çalışıyor cafede asgari ücret sigortası varmış, aparta çıkmak istedi çalışmak istedi ailem müsade etti babamn şartı derslerini aksatmadan okumasıydi.

bana demişti kısa bı süre okula gitmedim aba arkadasimdan ayrıldım depresyondayım diye ama gitcem artk dedi, bişey demedim öyle deeyince. 

Yılbaşından sonra ehliyet fiyatları artcak diye yazılmak istedi babamn kartına taksit yaptırdı. 

Anneme çıtlattım bende okula bı süredir gitmiyomus diye o da kardeşime söylemiş. 

Şüphelenmeye bsladim ben yine okula gitmiyor diye konuştum gidiyom dedi, doğruyu söyle falan dedim anneme söylemişsin dedi soylemicem hiçbirine dedim.

Okula gitmediğini öğrendim gitcem dedi yine, nasihat verdim biraz ama içim hiç rahat değil ama ne yapmalıyım kızlar ?

4 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Canım sen abla olarak uyarini yapmişsin gerisi onu ilgilendirecek birşey sonuçta onun hayatı  ne yaparsa kendine yapar
(979 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama gerçeği bildiğim halde babama bişey diyemiyorum, iyice ters tepecek.
O kadar konusamiyoruz şu sıra pek, aramız mesafeli zaten
(164 puan) tarafından
Aman kendi düşünsün  sen de birşey deme sonra kötü sen olmiyasin
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Üstüne çok gitmeden ne yaptığını öğrenmeye çalış bence.neden gitmediğini en azından okulda olmadığı zamanlar sana söylemesi gerektiğini nerede olduğunu söylesin.en azından senin gözetiminde olur
(979 puan) tarafından
İşe öğleden sonra 4 de gidiyor gece yarisina kadar çalışıyor öğlene kadarda uyuyor büyük ihtimalle, bugün aradım açmadı geri aramadı da. Bazen gerçekten ablasimiyim diye supheleniyorum
0 oy
(790 puan) tarafından
Benim teyzem yaşadı bu durumu oğlu başka şehre mimarlık okumaya gitti diye biliyorduk yani kazandı mimarlık ama okula gitmemiş işe girmiş çalışmış yemiş içmiş yatmış ne yaptı ne ettilerse asla yola koyamadılar orda durdu durdu sıkışınca döndü buraya yani demek istediğim kendi içinde olmayınca ne yaparsan yap fayda etmez canım 
(979 puan) tarafından
Okula gitmediğini öğrenmeden önce çıtlattım babama, umarım kendisi takip edip anlar gerçeği
(790 puan) tarafından
Sen söylesen bu sefer sen kötü oluyorsun söylemesen için rahat etmiyor anlıyorum canım kardeşin inşallah doğru yolu buluş bu mübarek günlerde
(979 puan) tarafından
Amin inşallah, daralıyor artk içim
(790 puan) tarafından
Kardeşlerimizi evlatlarımız gibi görüyoruz büyüyünce çok iyi anlıyorum seni benimde 3 kız 1 erkek kardeşim var hepsi küçük benden inan yanlış birşeu yapacaklar diye çok korkuyorum babamızda vefat etti hepsi bekar daha çok korkuyor insan benim kardeşim liseye bile gitmedi ne kadar ısrar ettiysek de gitmek istemiyorum diye diretti istemeyene inan bişey yapamıyorsun canım
(979 puan) tarafından
Vallahi öyle canım benim ablm yok, hiç akıl verenim destekcim olmadı bu hayatta ama destekde olamıyorum hiç
0 oy
(439 puan) tarafından
Zamanla okulu bırakıp işe veriyorlar kendilerini çok ciddiyim. Bizim sınıftan biri balıkçı oldu biri cafede barista. Bıraktılar okulu
(979 puan) tarafından
Kardesimde kafede barista, en azından diplamasini alsa
(439 puan) tarafından
Hangi bölümü okuyor
(979 puan) tarafından
Coğrafya okuyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 332 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 610 göst.