0 oy
79 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Kıl kurdu var olgumda poposunu az açınca içinde çıkıyorlar deli olcam ne yapcamm hangi ilaçları kullandiniz

4 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Kac yaşında oğlunuz? Kusura bakmayın ne sebep oluyor çok merak ettim bilgilendirir misiniz?
(1,035 puan) tarafından
İçtikleri sudan bile kaynaklı olabiliyor
-Reklam-
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Hastaneye götürsene doktor duruma göre ilaç yazar burda kimse sana şu ilacı al demez poposunu biraz açınca içinde çıkıyorlar diyorsun demekki yoğun ki azıcık açınca bile görüyorsunuz doktora gidin acilen bence 
0 oy
(581 puan) tarafından
Sanki geçen biyerde okumuştum.  Hergun bir yemek k. Sirke tüketmek bağırsak kartlarını döküyor diye okudum 1 ay boyunca elma sirkesi oneriyorlsr . Ben bağışıklık olsun diye hergun oğluma yoğurt içine bi tatlı kaşığı yoğurda bi diş sarımsak kesip koyup yutturuyorum arada da sirke iciriyorum hıçkırık tutuyor hemen kesiyor hıçkırık 2 yaşında benim oğlum 
0 oy
(365 puan) tarafından
Canm sana geçen gün hastaneye gotur dedik ya nasıl hala bekliyosun bunları söylediğin giibi sana ilaç verir ztn 
(18 puan) tarafından
Ya gittim ya gitmediğimi nereden biliyorsunuz tabii ki de gittim sağlık ocağına gittim şurup verdi ama şurup haftada bir kez vermem gerekiyor o yüzden çocukta çok olduğu için ne yapabilirim diye sordum ben de
(704 puan) tarafından
Kullanimda yanlislik var 3 gun ust uste verip bir hafta ara vereceksiniz. Biz iki defa gecirdik cok zordu ben kendimce anlatayim
Gece yumurtalarini biraktiklari icin her sabah kalkar kalmaz dus almasi ve carsaflarin yiknamasi lazim
Cocogunuza hindistan cevizi yagi icirin bir cay kasigi ve gece yatmadan poposuna sürün o yagdan
Elleri popoya gittigi an yikayin temas ettikleri yerleri sirke ile silin ama en onemli detay sabah kalkar kalmaz yimamaniz onlarin yasadigi yeri surekli dezenfakte etmeniz.yunurtasini yyiyor her yere
Benm coxuklarim bir bucuk ve 5 yaslarindaydi ben boyle kurtuldum Allah yasatmasin bir daha cok zor. Ayrica sizinde ilac kullanmaniz gerekiyor
(365 puan) tarafından
Atarlanicak bişey demedim sana sakin ol tabikide bilemem gidip gitmediğini ilacın adı nedir belki başka biseyi vardır cocugun
(365 puan) tarafından
Arkadaşında dediği gibi çarşafları yüksek derecede yikamalisin andazol bir kere ver 15 gün sonra ver dedi bana doktor kontil ise 3 gün ver ve 15 gün sonra gene ver dedi gene carşaflari falan hep yikamistim kullanımdan sonra

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
+1 oy
4 cevap 65 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilayda19! (7 puan) tarafından soruldu

410,943 soru

12,366,423 cevap

42,058 kullanıcı

Kategoriler

...