+1 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Benim ablamla Birlik oturuyor kayınvalidesi ve kayınbabası çalışıyor Bir tek ablam çalışmıyor evde 50 yaşında falan var yani öyle yaşlı değiller Lakin aşırı pisler Ablamın yanına gittiğimde tuvaleti falan pis bırakıyorlar işte çoraplarına kıyafetlerini hep banyoda yerlere atıyorlar ki orada kocaman bir tane sepet var ablam çok kez uyarıyormuş ama tamam deyip bir kere düzeltip sonra gene aynı oluyorlarmış Ablam öyle İşten kaçan biri değil her işi yapar Lakin Bile Bile bu kadar pislikleri fazla değil mi 2 yıla kadar çıkacak evden şu an para birikleri için katlanıyorlar

Siz birlikte yaşıyor musunuz yaşıyorsanız da ne gibi problemler ile karşılaşıyorsunuz merak ettim

5 Cevaplar

+1 oy
(1,911 puan) tarafından
Bayramdan bayrama gördüğüm halde irite oluyorlar bana bende onlara bayilmiyorum.... Allah göstermesin birlik otursam katil...ederler insanı...
-Reklam-
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Bıraksın kendi esyalarini herkes kendi toplasin. 

Evi *** goturunce laf ederlerse o zaman ablanda herkes copunu toplarsa sıkıntı cikmaz der. Tez zamanda evine kavusur insaAllah
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Çok şükür ki oturmuyorum senede sadece bir ay birlikte kalıyoruz Allah razı olsun yükte değiller ama yine de zor oluyor benim evim küçük o yüzden onlar rahat etsinler diye salona hiç uğramıyorum desem yeridir. Bir de çoğu şeye karışma huyları var maalesef :)
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Hangi sıkıntılar mi olur nerden başlasam o kdr çok ki 2.3 sayfa sıkıntı çıkar.dunyadaki ölüm birlik yaşamak hele görümce kayın varsa 6 yıl yaşadım saclarimin hepsi beyazladi sinir hastası oldum ruh sağlığım gitti 
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Bizim evimiz bir değil ama dip dibeyiz. K.validem vefat etti k.pedrimin de zoru yok kahvaltıyı bizde yapıyor yemeği eltimde yiyor. İç çamaşırını bırak çorabını yikamadim daha atıyor yenisini alıyor veya kendi elinde yıkıyor. Ben evine girip bi silip tozunu alıyorum sadece 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 295 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen1 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,796 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,975 göst.
10 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,936 soru

12,325,412 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...