+3 oy
553 göst.
önce Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Biliyirsunuz skntlrm var ve bir anda oldu beynimden o dusunce ckmiyor bu dunya olmak zorundamiydi ama istemsiz ve cok huzursuzlaniyorum vucudum titriyor:(( napayim kizlar bi akil verin valka mecalim kalmadi

18 Cevaplar

+10 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Ayfer ve sen sıklıkla buraya psikolojik olarak iyi olmadığınızı yazıyor çözümü burada arıyorsunuz. Yanlış yerdesiniz. Senin de psikolojik olarak desteklenmen klinik tedavi ile ilaca başlaman lazım ve hayır sorunun nöroloji değil muhtemelen izlememen konuşmaman gereken sana ağır gelecek bir mevzu ile ilgili beyni şok edecek yükleme yapmışsın. Rehabilitasyon merkezleri bunun için var, burada biri bir şey der o da takılır kafana iyice sıkıntıya girersin ablam burada bir şey arama uzaklaş hatta sosyal mecralardan
önce (17,884 puan) tarafından
Burdakilerin de psikolojisini bozmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana çözüm yeri bura değil verilen tavsiyeleri kaale almıyorlar doktora gitmiyorlar verilen ilaçları içmiyorlar burası hiç bir hastalığın çözümü olamaz çünkü burdakiler uzman değil
önce (688 puan) tarafından
+ o kadar doğru ki , Ayfer ve bu arkadaşın postlarindan hem gına geldi hem de artık baskalarina da yansıtıyorlar bunu. Sanki çözüm bulacakmisiz gibi ısrarla post açıyorlar . Hep aynı şeyler.
önce (227 puan) tarafından
Zorda olmasak acmayiz
önce (688 puan) tarafından
Tamam biz şimdi ne yapabiliriz? Psikologa git demekten başka ne yapabiliriz?
E gittim:( gecmiyor
önce (13,094 puan) tarafından
Zorlanmanın burada çözümü yok canım burada biri bir şey der iyice dibe çökersin, psikiyatriye git gerekirse 1 hafta rehabilitasyon merkezine alsınlar seni
önce (2,261 puan) tarafından
ilaçlarını kullandın mı peki? geçmiyor diyorsun da o hemen geçecek bişey değil, düzenli kullan ilaçlarını inanki geçecek.
bende evlenmeden önce aynı sorunu yaşadım, öyle kötüyüm yapamıyorum geçmiyor deyip durma, yalnız kalmamaya çalış, dışarı çık gez arkadaşlarınla görüş hani düşünecek vaktin olmasın (bunlar benim psikiyatrimin tavsiyeleri) bir seans ile geçmez canım, ben ayda bir giderdim ilaçlarımı düzenli kullanırdım, Allah'a hamd olsun geçti.
önce (4,672 puan) tarafından
Ben şahsen artık inanmıyorum. Bilerek ve kasten açılıyor postlar. Yoksa inatla burda çözüm aranmaz doktorun verdiği ilaçları kullanmayıp hala gelip burada post açmak nedir
önce (268 puan) tarafından
Bu konuda ben de katılıyorum kasıtlı değildir belki ama burası yanlış bir platform bunun için burada lohusalar gebeler falan da var yani insanlar etkilenip sorgulama psikolojisine girebilirler hassas dönemde olanlar bir de sürekli üst üste üst üste açılması daha da tetikleyici bence siz postu açmak yerine doktor doktor gezmelisiniz kendinize gelecek şey bulmak için
Doktora gidelin ne kadar oldu ki ilaçları da kullanmıyordun yanlış hatırlamıyorsam mucizevi bir şekilde içtiğin ilk hapta geçecek değildir bu bir süreç ve doktorun yönlendirmesi sizin gayretinizle sonuçlanacak bir süreç
İlacimi iceli 3 gun oluyor cok haklisiniz ama bende bi yol aramaya calisiyorum
önce (4,672 puan) tarafından
Yolun yol değil ama anla şunu lütfen. Burası zaten psikolojisi bozuk insanla dolu kendilerine hayrı bir çok kişinin. İlaç en az 15 gün sonra etkisini gösterir üç günde ne kadar faydası olur ki
Grip olsan içtiğin ilaç üç günde iyileştirmez ayrıca iki hafta önce doktora gidip ilacı üç gündür içmeye başlamanda çok manidar yeterince çabalamıyorsun iyileşmek için
-Reklam-
+6 oy
Ya yanlış anlama ama sürekli aynı postları açıyorsunuz doktor desteği almanız lazım burada hamile insanlar falan da var lohusalar var bizden daha hassas dönemde olanlar sizin postlarinızdan etkilenebilir 
Haklisin canim
Sen ne ara bu hale geldin gayet iyiydin
İnanki bnde buni blmiyorum:( bir anda oldu acaba büyümü diye dusunmuyor degilim
Ya direkt büyü diye düşünme nasıl grip olup bedenimiz hastalanabiliyorsa insanın ruhu da hastalanabilir konuyu hemen bana büyü yapıldı ya da ben delirdime getirmemek gerek nasıl bedenin için ağrı kesici ya da antibiyotik kullanıyorsan ruhun içinde kullanmn gerek
önce (1,657 puan) tarafından
Evet bende hassas dönemdeyim mesela etkileniyorum maalesef
+3 oy
önce (6,201 puan) tarafından
Cnm daha önce konuştuk ztn bende tedavi görüyorum 5 gündür ilaçları kullanıyorum azda olsa iyiyim sadece bayilmalarim artmış durumda Allah biz ve şifa bekleyen herkese yardım etsin inşallah 
+2 oy
önce (11,367 puan) tarafından
Psikiyatriye gittin mi ki?
Gittim ama ayniyim o lanet dusunce gitmiyor
+2 oy
önce (654 puan) tarafından
bunu her saglikli insan dusunur sorgular kendince bi cevap bulur tatmin olur ve salar ama sen dusunmekten korkuyosun korktugun icin de bunu sorun haline getiriyosun yapma kendine bunu 
Canim elimde degil kocaman bi bosluktaim sanki duygularm alinmis gibi hicbisey bilmiyorum
+2 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Bence sizin bipolar ya da şizofreni baslangiciniz var.Herkes bu hastalimlari delirmek saniyor ama hayir derin sorgulamalar yogun duygular bosluk hissi de belirtisidir.Psikologa gitmenizi oneririm.
+1 oy
önce (1,611 puan) tarafından
Hiçbir sey bilmiyorum düşünemiyorum diyorsun ama varoluşsal psikoloji diyorsun. Bilmeyen in literatüründe bu teknik kelimeler de olmaz. Burda çare yok. Bunu bilin. Uzman bile seni haftada bir 1 saat terapiye çağırır da bu işi hemen çözemez burdan kim 1 mesajla seni iyileştirsin ki 
Haklisin...
+1 oy
önce (639 puan) tarafından
Çocuğun var mı canım meşguliyet bul kendine bu kadar düşünecek vakti nasıl buluyorsun kitap oku el işi yap boş durma
Var canim ama ben dusunmek istemiyorum zatn lanet olasi beynim surekli konusiyor
+1 oy
önce (639 puan) tarafından
Dayanamıyorum dedikçe dayanamazsın 2 çocuğun varmış kendine gel lütfen geç aynanın karşısına konuş çocukların için dayanacaksin ne derdin var oda belli değil rahatmi dürtüyor hastaneye git onkoloji bölümüne o yavruların çektiği acıyı annelerin yanan yüreğini gör şükür et şükür ettikçe mutlu olacaksın 
+1 oy
önce (2,283 puan) tarafından

Babam 3 ay oldu vefat edeli ve aniden öldü canim babam :(  Cok ama cok ileri derecede anksiyetem başladı . Hep ölüm korkusu , hastalik korkusu , kizim var napicam diye ona bakip bakip agliyordum , yanimdan ayirmiyordum , herkese agliyodum , hep kotu seyler olucak diye surekli beynim konusuyodu hic susmadan , babaminson hali hic cikmiyo gozumun onunden ve hala da cikmiyo suan bile ve sonra psikiyatriye gidicem dedim gittim . İlac verdi bana . Biraz iyi geldi ama babamin ölümünden sonra kendimi okdar yedimki kalp agrim basladi . Ve 2 pakete yakin sigara iciyodum . Doktora gittim ve tedavisi olmayan bir hastaligm varmis oyle dedi . Ogun sigarayi biraktim ve allaha yöneldim . Hep zikir namaz kuran . Hep dua ettim . Suan okdar iyiyim ki bundan bir ay oncesine gore . Beynim hala susmuyo ama baslayinca anksiyete hemen sesli bisekilde zikir cekiyorum . Bak dene bunu . Kendine bunu yapma cocuklarin icin . İnanki tek yol namaz kuran . Dene cik burdan hz musa aleyhisselamin bir duasi var onu ezberle gercekten guc veriyor gucc . Rabbişrahli sadri ve yessirli emri vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli . 

+1 oy
önce (3,314 puan) tarafından
Taş devrinde sence insanlar nasıl yaşamış 

Özellikle kışı çok merak ediyorum 

Bilgin var mı

Artık gerçekten dalga geçtiğini düşünüyorum 

Senin tedavi yerin burası değildir 

Varoluşu merak etmişsin 

Ama bunu tedavisini hiç merak etmiyorsun 

Allah Allah
+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından
daha önce de konuşmuştuk ilaçlarını düzenli kullanman gerekiyor cat diye grip bile düzelmiyor en az 1 2 ay kullanıp sonuca göre bakmak gerekiyor yok ben yapamıyorum kendime zarar vermekten korkuyorum diyorsan tekrar doktora git durumu anlat yatarak tedavi ol. Hem oldugun ortamdan uzaklaşmak belki iyi gelir 
0 oy
önce (858 puan) tarafından
bana sorarsan önce psikoloğa git. hocalara belli olmuyor daha da kötüleştirebilir. hocaya gideceksen iyi bir hoca bulduğuna emin ol
Psikiyatriye gittim ama halen ayniyim
0 oy
önce (1,569 puan) tarafından

https://www.youtube.com/live/VZ_5xvlXmUg?si=fW6Ti-xGUJ6J58Oh

İzlemeni tavsiye ederim, Halis Aydemir ,çok donanımlı biridir, ben cok fayda gördüm kendisinden Allah razı olsun , bu düşüncelerinden kendi kemdine kurtulmayı beklemek dogru bir çözüm yolu degil, bizden daha bilgili olanlardan destek almak gerekir, yanlış kişilerle konusursan da daha da çıkılmaz dusuncelere kapılırsın, halis hoca bir numaradır, hem mühendis, hem hafız, hem profesör , hem İngilizce hem arapcaya hakim, öyle donanımlı ki dinledikce beni cok iyi yönde etkiliyor
Tamam canm sagol bakarim
0 oy
önce (330 puan) tarafından
Geçen yıl bazı psikolojik sorunlar bende yaşadım olmyan şeyleri görüyordum sürekli takip edildigimi briilerinin bana zarar vermeye çalıştıgını düşünüyordum işin kötüsü bunların psikolojik bir sıkıntı olduğunun farkında bile değildim kendi kendime senaryolar kurup onlar gerçeklerşmiş gibi yaşıyordum artık çok korkmaya başlamıştım çıkamıyordum işin içinden  sonunda kuzenimle paylaşınca oda ailemle görüştü hemen psikolojik destek aldım 3 ay ilaç tedavisi gördüm şizofreni ve anksiyete tedavisi çok şükür kurtuldum eger gitmeseydim yada eşim ailemle paylaşmasaydım çocuklarıma ve aileme de hayatı zehir edecektim kendime de tabi çaresi varken kendin için daha çok zorlaştırma bence
Canim gityim doktor cok konjsmadi ve depresyon dedi selectra verdi ama tekrar gidicem
0 oy
önce (19 puan) tarafından
B12 düşmüş olabilir
Evet o hep duşuk zaten
0 oy
önce (5,316 puan) tarafından
Bence önce kendine ugrasak seyler bul yazil halk egitime bir suru kurs var takı orgü kurslari kisaca hem aklini hem elini mesgul etsin bos kaldikca düşünürsün kendine bir hobi edinmen lazım 
Bende oyle dusundum gidecegim
0 oy
önce tarafından
Canim ilaclarini kullanmaya basladin mi sen 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,066 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde heygirls (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 427 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Z.bekar (330 puan) tarafından soruldu