+1 oy
53 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Bu hayatta sevdiğim her insanin derdini dinledim yardımcı oldum hep böyle bir insandım kimseye zararım dokunmaz... 

Kuzenimle çocukluktan beridir birlikteyiz şimdi 4 yıllık evliyiz ikimizinde çocuğu var eşlerimizde çok iyi anlaştılar kendi çocuğuma 1 aldıysam onunkine 3 aldım doğumunda hasta bezlerini değiştirdim sırtını sıvazladım kocasıyla boşanma aşamasına geldi barıştırdım gönderdim düştü ben kaldırdım. Para sıkıntısı çekti ben yardım ettim ağladı gözyaşlarını ben sildim evini temizledim doğuma yakın daha sayamadığım niceleri 4 yıl sonra ilk defa kavga ettik ufak birşeydi o kavgadan sonra arkamdan ortalık karıştıran fesat ** gibi şeyler söylenmiş arkamdan kulağıma geldi bende bu zamana kadar benim onlara yaptığımı kimse yapmadı onlara hakkımı helal etmiyorum ben bu lafları hak etmedim dedim huzurumu kaçırdılar onlarda  huzur nedir bilmesin dedim içimden yanlış mı yaptım şimdi de çok pişmanım siz olsaydınız ne yapardınız

1 cevap

+1 oy
önce (3,151 puan) tarafından
Çoğu kişi nankörlüğe iftiraya uğruyor bence. Başta insan biraz üzülüyor da sonra hayatımda olmayacak insanlara neden bu kadar üzüleyim diyorum. Hakkım da herkese helaldir ahirette bile yüzleşmek istemiyorum. Rabbime bırakır hayatıma devam ederim. Üzülmenin de bir süresi olmalı. 
önce (92 puan) tarafından
Haklısın ama beddua etmesemiydim acaba diye kendimi sorguladım
önce (3,151 puan) tarafından
Etmemelisin tabi ki beddua güzel bir şey değil tövbe edebilirsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 338 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 326 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,134 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 304 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

408,300 soru

12,265,232 cevap

37,442 kullanıcı

Kategoriler

...