+1 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba kızlar ablam bı kaç ay önce şehir dışından geldi hamile olan ablam için, sürekli bı ortamda oturup konusurken sürekli dış görünüşumu eleştiriyor bı kaç kere laf çarptım ama anlamadı geçen günde kavga ettik ben lohusa olan ablamın yanında kaldım o annemlere gitti. Bende mecburen eve gitmek zorunda kaldım kıyafet eşya almak için onunla hiç muhattap olmadım bı odada oturdum ama odaya gittiğimde yine aynı şekil devam etti babama kötülemeye çalıştı muhattap olmadım yinede laf söylemeye devam etti hiç aldırış etmedim. Geçen kavga etmeden öncede lohusa olan ablam için bı sürü şey söyledi baya toplamıştı ben yine bişey demedim sürekli çocuğuna bağırıp hor davranıyordu bende ben bağırdım ablam uyardı bağırma arsızlaşiyo diye onu üstüne alınıp kavga çıkardı üstüne bide beni haksız cikardi kendimi açıklamama bile izin vermedi siz olsaniz bu durumda napardiniz?

3 Cevaplar

+2 oy
önce (262 puan) tarafından
Yaptığın gibi muhattap olmam. Ah insan seçemıyor kı ailesını aile üyelerini düşman başına böylesı:⁠-⁠(
önce (4 puan) tarafından
Maalesef
-Reklam-
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Benim dış görünüşümle ilgineceğine önce kendine bakmayı denesen iyi edersin derdim. Daha sonra ablamının arkasından konuşup babamı kötüleyen birine ne ara benim dış görünüşümü eleştirip ablamın arkasından konuşup babamı kötülecek kadar düştün der birdaha asla yan yana bile gelmezdim
önce (4 puan) tarafından
Bişey demeye gelmiyor maalesef bağırıp susturuyor‍♀️
0 oy
önce (6,896 puan) tarafından
En iyisi mesafe 
önce (4 puan) tarafından
Evet bundan sonra öyle olucak
Kim olursa olsun hak ediyorsa mesafe en iyisi bende kardeşimle konusmuyorum aramızda sorun yok eşi ve görümcesi olacak karaktersizler ablan seni kıskanıyor senin evin iyi onunki değil altınların çok diye diye doldurdular şimdi kardesimde pişman oldu ama ilk adımı o atmayinca bende atmıyorum
önce (4 puan) tarafından
Özür dilemesi gerek ayıp etmis
Eşine ve görümcelerine göre onlar haklı ben onlara hakkımı helal etmiyorum Rabbim sorsun çok ağlattılar çünkü kardeşim için şuan kardeşim de gerçekleri görüyor ama utanıyor aramaya olsun gerçekleri görmesi yeter kendini ezdirmesin bir oturuyordu evini ayırıyo artık eşine ya ailen ya ben demiş

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 252 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
+1 oy
26 cevap 1,187 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu

408,391 soru