+3 oy
1,018 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (83 puan) tarafından
Eşimle tartıştık yüzümü yumrukladı 5 6 kere evden kaçtım ama eşyalarımı alamadım.cocuklar kaldı evde bı iş ve ev bulup onları da alacağım yanıma 

26 Cevaplar

+4 oy
önce (974 puan) tarafından
Hastaneye git darp raporu al polis eşliği ile de çocuklarını al sana bunu yapan onlara neler yapar
önce (83 puan) tarafından
Halamlarda kaldım gece
Var mı planın ne yapacaksın halanlar annenleri aramadı mı ve eşin ne yapmiş haber alabildin mi
Eşim mesaj atıyor gel ben gideceğim diye.annemlerle görüşmüyorum gorussemde çocukları istemiyor annem böyle bir durumda.
Çocuklar seni özlemiştir günah onlara eşinin ailesi ile görüş yada araya büyüklerden birini koy eşin gitsin sen eve dön onlara yazık
Eşim gidicem diyor zaten ama ne kadar güvenilir orası muamma
-Reklam-
+4 oy
önce (20 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama saklanana kadar polisle gitte çocuklarıni al smdi nasıl korkuyorlar uzuldm yaa bide hangi ara ev buldun sen iş bakıyorsun ev arıyorsun para yok diyorsun bi yandan çok çelişkiler var ama sen önce git darp raporu al canm işine hangi yorum geldiyse ona cevap veriyorsun doğru söyleyeni pek ciddiye almamışsin seni bulup öldürmesini bekliyorsun  motorsikletle beni arıyor diyorsun gitte polise sığın önce Halan'ın evinde de illaki bulur Allah yardımcın olsun
Birazdan eniştemle eve gidip gelicez bir kaç parça kıyafet alıcam.kimligimi falan.sonra otostop çekebilir sen gidicem merkeze
Hayır otostop çekme duran bir araca ne kadar güvenebilirsin eniştenden borç al ya da halamdan borç al doğru düzgün git artık otobüs mu dolmuş mu hangisi olursa
İşte haftosunu yok .bizim buralar çevre köyler bile akraba çıkabiliyor.zaten bayansiz arabaya binmem hiç daha önce binmedim zaten
Kız hafta sonu nasıl dolmuş olmaz ben de köyde oturuyorum ama dolmuş oluyor belirli saatler arasında
Valla burda sadece hafta içi var
+3 oy
önce (288 puan) tarafından
Keşke evden çıktığında o kapıya polisle dayansaydin yeni olduysa hemen git şikayetçi ol kapısına dayan 
Yeni oldu
Hemen polisi ara ve gidip çocuklarını al şikayetçi ol darp raporu iste
Şuan yapamıyorum.alirsam kalırım adım atamam annem bakmiyor
Allah yardımcın olsun ne diyim
Teşekkür ederim
+3 oy
önce (1,269 puan) tarafından
Git darp raporu al ve evden kovdu diye ifade ver
önce (1,617 puan) tarafından
Sana zarar verebilir. Köy yerindeysen ara jandarma gelir hemen. Canıma kast edebilir de
önce (988 puan) tarafından
Evin yakınındaki karakola git onlar doktor raporu aldırır sana ve işlemleri yaparlar.
Gitsem bile çocuklarımı alamam pazartesi gidicem otobüs yok haftasonu jandarmayı çağırsam bütün köy duyar
önce (96 puan) tarafından
Ablacım pazartesiyemi kaldır git karakola veya jandarmaya sende diyon pazartesi sen şimdi hemen gidersen sana Her konuda yardımcı olurlar ama pazartesi gününe kalırsa çok geç kalırsın yada birini ara yardım iste bisiler yap sende yok öyle böyle yorumlar yazıyorsun Yaa iki çocuklar sana ihtiyacı var sen bırakıp gitmişsin
önce (96 puan) tarafından
Valla kusura bakma sinirden yazdım pazartesi günü gidicem diyince pazartesi gününemi kalır git hemen
+3 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Direk git hastaneye darp raporu al şikayete bulun polisle gel çocuklarını al almazsa bile yurda bırakılsın geçici süreyle en azından öyle birinin yanında kalmaz kim bilir onlara ne yapar 

İnşallah çok küçük değil çocukların 
Bu onun için bir ödül çocuk derdi yok geçim derdi yok bir süre almiycam gidecek yerim yok
önce (267 puan) tarafından
Nasıl yani eşini çocuklarınla mı cezalandırmak istiyorsun
Hayır ona o rahatlığı vermiycem ben şuan çocuklarımi alsam hava eksiden yukark cikmiyor nerde rezil etcem çocuklarimi köyde haftasonu dolmuş yok hafta içi merkeze gideceğim.gerekirse hastanede gecircem geceyi çocuklarım en azından sıcak yerde olacaklar ben belli şeyleri yerine koyana kadar
önce (1,970 puan) tarafından
Pki o çocuklara yemek verecek mi? agladiginda dovmicekse başını yıkayacak mi? bir anne gibi bakabilecek mi? için o konuda rahat mı ?

Bence hiç öyle düşünme sana vuran o çocuk ağlasa ona da vurur açta kalır sıcak yer ama psikolojileri bozulabilir biraz büyükse seni baya kotulerler vede çocuk kendisi annem bizi bırakıp gitti der bir daha sanada güvenip yanına gelmez belliki polise daha gutmemissin bile

Yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsun
+2 oy
önce (793 puan) tarafından
Çocukları bırakıp çıktıysan evden alamazsın büyük ihtimal çünkü çocukları bırakıp gittin gibi oluyor yani ülkede adalet bu şekilde …
Öldürmesini mi bekleseydim
önce (793 puan) tarafından
Hakime de böyle söylüyorlar öldürmesini mi bekleseydim hakim de diyor ki kanunlar böyle … Yani senin suçun değil ülkenin Adaleti böyle demek istiyorum inşallah her şey gönlünce olur
Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
önce (17,916 puan) tarafından
Beni öldürebilirdi dediğin adam çocuklarını öldürmez mı de der hakim yani senin kendini ve çocuklarını savunmuş olman bunu da mahkemeye ispatlaman lazım darp raporu bunun için de gerekli
Anladım doğrudur bu işleri tam bilmiyorum
+2 oy
önce (3,528 puan) tarafından
Rabbim yardmcın olsun canım abin yok mu gidip eşyalarını çocuklarını alsın 10 yumruk atıp gelsin
Uyguladı çocuklarımi koruduğ için daha kötü oldum onun gözünde
önce (1,114 puan) tarafından
Çocuklarınada şiddet uyguladıysa nasıl bıraktın bacım ya Allah korusun aklın kalmadı mı
Şuan hicbirsey yapamaz.istiyorsa bı dokunsun
önce (1,114 puan) tarafından
Dokunduktan sonra iş işten geçtikten sonra hey gidi hey
Kızımla konuşuyoruz
+2 oy
önce (675 puan) tarafından
cok gecmis olsun cocuklar kac yasinda 
Oğlum 4 kızım 9
+2 oy
önce tarafından
Kadese baş böyle bir durumda
Daha önce bastim
+2 oy
önce (9,677 puan) tarafından
Ben burada annene cok takıldım. Ne demek çocukları istememek ya.? Niye el tohumu gözüyle bakıyolar kuzulara? O anne ona emek veriyor her türlü bırakıp gelmesini istemek ne kadar dogru :( . Eğer kesinse canım darp raporunu al ac davanı cocukların velayetini al . 
Annem yüzünden çekiyorum yıllardır.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.alicam şuan çıkamıyorum evden heryerde motosikletle beni ariyor
önce (9,677 puan) tarafından
Baban yok sanırım canım. Annenle güzelce konusmayı denedin mi neden istemiyor.
Var ama babamin lafi geçmez onada rahat vermiyor annem
+1 oy
önce (1,121 puan) tarafından
Çok uzuldum canım valla çocuklarınada sanada rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin insAllah cocuklarina kavuşursun 
Amin teşekkür ederim
+1 oy
önce (5,167 puan) tarafından
Kocan sana inat çocuklarına zarar vereebilir polis eşliğinde git evlatlarını al
Veremez.
+1 oy
önce (11,376 puan) tarafından
Darp raporu al polise git şikayetçi ol diyenlere hiç cevap yazmamışsın. Bunları yapmadan çocuklarını nasıl almayı düşünüyorsun 
önce (1,105 puan) tarafından
Bende ona takılı kaldım. Köy yerinde halasinin evinde olabileceği ihtimalini bilmez mi ? Umarım çocukları iyidir.
Ben kaç saattir yeni giriyorum.yuzum ve gözlerim şişti . pazartesi yada yarın bakicam bugün gidemedim eşyalarımı almaya.geldi burayada halam yok dedi bütün akrabalari gezdi.cocuklarim iyi
önce (11,376 puan) tarafından
Senin için rahatsa bize bişey düşmez tabi kendin bilirsin
0 oy
önce (3,227 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canm neden sana bunu yaptı :(
Anneme çocukları gösterdim diye bana söylediği essek lafını ona iade ettim diye
0 oy
Galiba köyde bir yere sığındın jandarmayı ara hemen çocukları da alır şehir dışına çıkarsın. Annen de sen düzenini kurana kadar idare etsin bir zahmet 
Aynen halamın evindeyim.şehir dışına çıkmak için para lazım şuan hiç param yok.annem rahat vermez bir ev buldum 7500 lira aylık annemlere çok yakın en azından çocukların okuluna yardımcı olur diye düşünüyorum.is bulursam hemen tutucam o evi
Allah yardımcın olsun işlerin rast gitsin insAllah
Teşekkür ederim
0 oy
önce (3,932 puan) tarafından
Direk karakola gitseydin kardeşim, şuan nasılsın ne yaptın??
Bişey demedi mi
Evine git diyor çocuklar var diyor vs vs ama düzelmiyor degismiyor
Yahu adam seni dövüyor aldatıyor buna rağmen nasıl evine git diyebiliyor acaba
Sözde çocuklar icin
Ya bu adam Allah korusun öldürse çocuklar için mi oldu diyecekler saçma sapan düşünceler yaa
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Nolur çocukları bi şekilde al bırakma o psikopatın yanına
Alıcam ama şuan o durumda degilim
0 oy
önce (3,334 puan) tarafından
Rabbim hakkınızı bırakmasın o adama inşallah 
İnsaAllah
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Darp raporu almazsan çok rahat çocukları bıraktı evi terk etti der sonra velayeti kaybedersen kafani çok taşlara vurursun darp raporu al mutlaka 
Alıcam şikayetçi olmadan alınıyor mu?
önce (338 puan) tarafından
Evet alınıyor. Eşim bana tokat atmıştı gittim darp raporu aldım.  Soruyorlar zaten şikatetçi misin diye.. Ben şikatçi olmamıştım sadece darp raporu aldım. Ama sen hem rapor al heö şikayetçi ol
Anladım ah köyde olmasam bir dk durmam ama koydeyim alıcam . teşekkür ederim
0 oy
önce (29,056 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun 

Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,168 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
0 oy