+2 oy
211 göst.
önce Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından
Kızlar kızıma bı bebek sipariş etmiştim günlerdir bekliyo kargocu az önce aradı kodu istedi kapıya gelmeden niye kodu istiyorsunuz dedim kodu söylemeden olmaz dedi seside çocuk sesi gibiydi ne zaman gelecek kargo dedim 1 2 saate gelir dedi sonra kargonuz teslim edildi mesajı geldi kuskulandim ben bebek gelmezse kızım çok ağlar ya hatamı ettim 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (795 puan) tarafından
Yani benim bildiğim kodu kapıya getirirler öyle söylersin hani kapıya getirin ben söylerim kodu deseydin keşke 
önce (701 puan) tarafından
Söyledim canım ısrarcı oldu
önce (5,993 puan) tarafından
muhtemelen usendi  eve cikmaya. kapiya asagiya falan koyma durumu olurmu.? bizim guvenlige birakiyorlar üsenipde yukari cikmaya bazilari. ptt abla trafik var caddede durmim diyo bahanesi bu. bazilar geldik yoktunuz diye direk subeye goturuo.
-Reklam-
+1 oy
önce (15,629 puan) tarafından
Kargoyu teslim almadan niye verdinki kodu. 
Kod gerekli vermeniz lazım dedi iki üç defa kapıya gelin soylim dedim ısrarla istedi
+1 oy
önce (6,947 puan) tarafından
Kargoyu almadan kodu söylemeseydin canım belki başkası teslim aldı inşallah gelir 
Kodu söylerseniz bir kaç saate gelir dedi çok pişmanım şuan keşke suratına kapatsaydim
+1 oy
önce (717 puan) tarafından
Hemen şikayet var sitesine bu durumu yaz anında dönüş yaparlar bidahada kargo kapıya gelmeden kodu söyleme
Buda ders oldu bana
+1 oy
önce (282 puan) tarafından
Ya bazen yolda oluyorlar kargocu uğraşmamak için arayıp istemiştir bizim kargocular isim soyismimi söylüyor siz misiniz diye öyle veriyor 
Anladım canım
+1 oy
önce (4,246 puan) tarafından
Bana da genelde teslim edilmeden önce teslim edildi mesajı geliyo kısa Bi zaman sonra teslim alıyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaman kazanmak için öncesinden bu işlemi yapiyolar sanırım.
Benim ilk kez geldi başıma ne bilim güven olmuyo kimseye artık
önce (4,246 puan) tarafından
Korkma canım onlar da yoğun oluyo o yüzden işlerini hizlandirmaya calisiyolar
+1 oy
önce (2,489 puan) tarafından
Hangi kargoysa musteri hizmetlerini arayip durumu bildirin ve orda sikayet okusturun.sizi subeye yonlendirsnler ve subenin muduryle gorusun.esim kargocj boyle bisj olmasi mumkun degil.kapida isterler bunun zaman kazanmakla alakasi yok.kargo gelmeden vermeyin kodu.
Neyseki gerek kalmadi canım getirdiler
+1 oy
önce (952 puan) tarafından
Kodu ürünü aldıktan sonra vermeniz gerekiyordu ben de hep öyle oldu kargocu paketi verir ben de kodu söylerim şimdi kargocu paketi getirmese getirmez sonuçta kodu almış teslim ettim diyebilir merak ettim burayada yazin lütfen 
Geldi canım kargom
Aaa sevindim bebek nasıl:)
Bebeği çok güzel 1 hafta boyunca susmadı o bebek için kargo gelmeseydi bitmiştim ben :)))
Güle gule oynasin:)
Sağolun ♥️♥️
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Keşke almadan vermeseydiniz kodu inşallah gelir kargonuz
Geldi. Canım
0 oy
önce (4,375 puan) tarafından
Bugün teslim gösterip Pazartesi de getirebilir. Bir canlı desteğe de yazabilirsin ürünüm teslim gözüküyor ama teslim almadım diye
Getirdiler şükür
önce (4,375 puan) tarafından
İyi canım bari
0 oy
önce (10,303 puan) tarafından
Beni genelde kapıya gelince ariyolar 
Banada öyle oluyodu böylesi ilk defa oldu
0 oy
önce (149 puan) tarafından
Canim kodu kapıya gelir teslim sırasında ister kodu ozaman söylersin sen hata yapmışsın gelmeden söylemen iyi olmamış başkasına gidebilir dolandırılabilirisn
Neyseki geldi canım
önce (149 puan) tarafından
İyi hadi gözün aydın ☺️
Sağol canım ♥️
0 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Ayy öyleleri vermiyorlar kargo vermeseydin keşke teslim aldığında şöyle kodu inşallah getirirler şube ara yine bilgi al yada seni aranan numarayi ara
Tahmin ettiğimiz gibi olmadı neyseki canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
29 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merada (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
0 oy
8 cevap 301 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 258 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pppppp (970 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,714 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler