+5 oy
963 göst.
önce Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
Benim ki verdiğini de bir şekilde geri alır:)) ama kendi kartım var o da zaten 2 bin limiti onu da zaten eksik gedik çocuklara gider genelde veriyor para vermiyor değil ama mesela dışarı çıksak sende var mıydı der bende veririm ben sana vercem der benimde öyle huyum değil istemem biriktirmek istiyorum ama pek mümkün olmuyor:) 

Birde bir iki arkadaşım eşinin cebinden öyle büyük değilde küçük küçük para alyormuş ne var onda BEN'im kocaman değil mi diyor bu konuda ne düşünüyorsunuz bana yanliş geliyor ya anlasa çok utanırım bir ikincisi de haram olmuyor mu izinsiz alınıyor bini Bereketi kalır mı ki o maaşın evin yapan var merak ettim ;) 

58 Cevaplar

+1 oy
önce (126 puan) tarafından
Kocam her pantolonu değiştirdiğinde cebindeki paraları çıkarır diğer pantolona koymak için o esnada sorar paran varmı vereyim mi diye bende var ama versen hayır demem diyom veriyo 300 400 500 ama lazım olunca da benden ister veririm verdiğimin 2 katını tekrar verir bana aramızda şükür para sıkımtısı yok sağolsun verdiği paralarla 2 çeyrek aldım ama o çeyreklerde gidici gibi
-Reklam-
+1 oy
önce (830 puan) tarafından

Eşim bana değil artık ben ona veriyorum :D

Tüm maaşı kira ve borçlara gittiği için evde bakım yardimi alıyorum hem mutfak hemde ona veriyorum. Bakım yardıma almadığım zamanlarda her zaman bütçemiz ortaktır genelde o borçları öder kalana da bana geri verirdi harçlık durumu sanki çocuğa harçlık veriyormuşsun gibi bir izlenim yaratıyor bende o kelime bana hoş gelmiyor bence her şey eşit ortak olmalı. Arkadaşlarına gelirsek ben olsam hayatta Bir kurşunu bile gizliden almam ben kendi gururuma yedirmem asla ki bir kere bile paranın lafını etse bana o parayı direkt geri veririm.

+1 oy
önce (720 puan) tarafından
En güzeli çalışmak ☺️☺️ 
+1 oy
önce (5,316 puan) tarafından
Lafını etmez ihtiyacim disinda istemem bilir pazar harcligindanda kendime harclik ayiririm aylikda 1000 lira verir zaten ama ben onu 2 ayda harcarim cebim de bitince isterim zaten pazar haric herseyi esim aliyor pazar icinde ayri para veriyor
+1 oy
önce (5 puan) tarafından
Benimki bütün ihtiyaçlarımı karsilar sağolsun cüzdanımda belli bı miktar para olur herzaman eğer onu harcarsam eşim üstünü tamamlar hep bu kadar yanında para olsun der ama aylık öyle sürekli para vermez zaten küçük bebeğim var pek kendim dışarı çıkmam arada kartıma para atar o kadar bide cepten para almaya gelecek olursak eşim bana dedi arada cebimden para al da biriktir diye ben bilmim ne kadar paran olduğunu biriktirirsin diyo aklıma gelirse binde bir alıyorum benimki izinli yani bütün alışverişi de kendisi yapar ne eksik bakar mutfağa falan işten gelirken alır onları bazen eksikleri ben bilmem kendi alır gelir ben para harcamam pek yanı 
+1 oy
önce (1,645 puan) tarafından
Bana ek kart çıkarmıştır sonrasında da baskanbi kartı daha var onuda verdi her ay da 2000 3000 atar benim hesaba ne olur ne olmaz diye 
+1 oy
önce (883 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ben 15 senelik evliyim  1 kere bile cebınden izinsiz para almadım almamda benim hem bankakartım  var her ayın 25inde 10 bin atar hemde kredi kartım var ihtıyacım kadar harcarım ordan
+1 oy
önce (799 puan) tarafından
Eşim her gün kazandığı parayı eve bırakır .ben ordan alır kullanırım .
+1 oy
önce (93 puan) tarafından
Aylıgı alınca al su senn demez istersem verir benim de huyum degil para istemek hiç param kalmassa para bitti diyorum varsa verr yoksa ikimzede yok oldugunda dışarı cıktıgımızda nakit sende varmı der alır kendim hiç para biriktiremm el işi yaparım onun parasını harcarım ondada kendime degil eve cocuga onunla cıkarız alışverise ha bişey istedigimde cok nadir biraz dursun der ha cebinden de kesünlikle almam ha aldıgım oldu işim vardır o uyuyor oluyor gececi oldugu dönemler cıkarken msj atarım cebinden su kadar aldım diye 2 senedir de gece işimiz olmayınca almadım verrse yerim ama acımam 
+1 oy
önce (51,324 puan) tarafından
cüzdanından cok nadir alirim onu da söylerim uyuyorsa mesaj atarim aldim diye para var deyip güvenir bisey almaya kalkar gizli almam 

mesela biseyi bana aldirdiysa 50 verdiysem parami ver diye sakaya vurur 100 alirim ay sonuysa sesimi cikarmam 

bazen param biter mesaj atarim bana para ateslesene bitti diye☺️☺️
0 oy
önce (4,721 puan) tarafından
8 seneye giricez asla eşimin cebine el sokmamışımdır ondan gizli asla birsey yapmam.. Zaten bir istersem üç verir çok şükür ❣️
önce (511 puan) tarafından
Maşallah canım benimki de verdiğini alır ama asla gözümüde bişey de koymaz bir elbise alalım desem kaç çeşit alır inkar edemem Allah burnumuzdan getirir:))
önce (4,721 puan) tarafından
MaşaAllah canım ne güzel Rabb'im başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
0 oy
önce (111 puan) tarafından
Canım vallahi ben onun gözünün önünde cuzdanindan alırım yoksa vermez para bide isteyince zar zor verir burnumdan getirir öyle verir o yüzden istemiyorum direk alıyorum ama ondan gizli değil tabiki gözünün önünde alırım sonra veririm takı akıl edip geri veriyor biliyor ihtiyacım olmazsa asla almiyacagimi o yuzden
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Kendimde çalışıyorum ihtiyacım yok çok şükür ama acil durumda nakit ihtiyacında söyleyerek alıyorum açıkçası söylemeden alınmasını da çok doğru bulmuyorum 
0 oy
önce (1,107 puan) tarafından
Benim eşimin ek kartı bende karışmaz istediğimde harcarım hiç sorum etmez tabi bende haddimi biliyorum :D nakit olarakta veriyor parayı ama benden alıyor sonra lazım olunca şimdi çekmekle uğraşmayayım der ama üstümde az bir miktarda olsa hep olur parasız bırakmaz dünyanın bin bir türlü hali var der herzamn ama bayram harçlığı felan verildi mi bana eninde sonunda o para eşime gider:D ben sana veririm der vermez bende istemem çünkü ihtiyacım da kalmıyor Allah razı olsun 
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Ne gizli para alırım , ne gizli birikim yaparım. Bir gün yollar ayrılırsa maaşım var ondan kendime hiçbir şey istemem. Çocuklarıma da bakarım. Şuan maaşım yok para isteyemiyorum ben ya. Bir de evdeyim her şeyi kocam alıp eve gelir. 2 bebekle bir yere çıkamam. Bir şey alacaksan da karttan alırım bir şey demez . Ama normalde evin kasası benim. Ben ona haftalık para veririm hiç para harcamaz zaten. İşte bir su bı çay bazen o kadar 
0 oy
önce (6,014 puan) tarafından
Çocuk  degilimki  harçlık alayım kart elimde neye ihtiyacım varsa alırım  kendi kredi kartım var  izinsiz para hayatım boyunca babamin evindede almadim kocamın evindede şükür  parasız kalmadım lazım olsa direk kartan cekerim esime söylerim  neden çektiğimi  de 
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Eşimden para almıyorum ek kart çıkarttı bana ondan yapıyorum harcamlarimi.. sanırım eşimin en iyi özelliği de para mevzusu yapmamasi. Bunu neden aldım çok harcamissin demez 
0 oy
önce (22,050 puan) tarafından
1 gün bile elimi eşimin cebine atmadım asla yapmayacağım birseydir eşim babam kim olursa cnm 

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,100 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 1,166 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 1,451 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 847 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,626 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...