+1 oy
218 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba 2.5 yaşında oğlum var . Doğduğu günden beri bir gün olsun deliksiz uyumadı, bende öyleyim. Ne yapacağımı şaşırdım. Artık gece uykusu almak istiyorum. Daha önce psikologa götürdüm. Otizm teşhisi konuldu. Ama otizmli değilmiş . Tekrardan uyku problemi için götürmedm. Çocuğu böyle olan var mı aramızda?

15 Cevaplar

+1 oy
önce (268 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim kızımda iki buçuk yaşında şu ara kalkıyor ara sıra ama her zmaa böyle değil 
önce (17 puan) tarafından
Benimki doğduğu günden beri böyle. :(
-Reklam-
+1 oy
önce (987 puan) tarafından
Ayrı mı yatıyor. Senle birlikte uyusa uyuyormu
önce (17 puan) tarafından
Normalde ayrı odası var ama gece çok sık uyandığı için uyku halinde sürekli odadan odaya gitmeye üşeniyorum. O yüzden birlikte uyuyoruz artık . Ama hala aynı tempoda uyanmaya ağlamaya devam ediyor :(
önce (987 puan) tarafından
Uyandığında su icir yatır. Cisi de gelmiş olabilor
+1 oy
önce (382 puan) tarafından
Nisanda 4 yaşına girecek hala geceleri uyanır gelir yanımıza yatar :/ alıştım artık rahatsız etmeden gelip yatıyor kabullenmek gerekir bazen zaten büyüyünce kendi istemeyecek
0 oy
önce (2,428 puan) tarafından
Gündüz uykusu yapıyor mu 
0 oy
önce (1,409 puan) tarafından
Şuan piş piş yaparak cevap veriyorum aynı tas aynı hamam gitmedigim doktor pedagog kalmadı uyku sevmeyen sevmiyor bende çok yoruldum bu yaşta dk başı ağlar önceden salla derdi şimdi pispis 
0 oy
önce (1,136 puan) tarafından
Aynı durumdayım 2.5 yaşında kızım daha 1 kere deliksiz uyumadım :) 
0 oy
önce (4,132 puan) tarafından
2 yaş 3 aylık benim oğlan da öyle şu zamana kadar deliksiz gece uykusu bir elin parmaklarını geçmez doktora sorduğumda uykuyu sevmeyen çocuk sevmez yapacak bir şey yok dedi hatta uyku için damla verdi ben kullanmadım ama onun dışında benim oğlan emiyordu bugün 3 gün oldu emmeyi bıraktırdım emdiği zaman çok sık uyanıyordu gece emmeyi bırakınca bi tık daha rahat ettim 
0 oy
önce (3,339 puan) tarafından
Kızım 1 bucuk yasindayken Bi ara alışkanlık edinip her gece aynı saate uyanıyordu, o dönemde ben ayağımda sallayarak unutuyordum 3 gece ayağımdan indirmeden salladım ben oturarak uyudum çok şükür düzelmişti.

Sonrasında yine aynı olmaya başladı doktoru bana Bi sprey yazdı melatonin hormonu zararsız bir şey uykuya dalmasını kolaylaştırıyor 
0 oy
önce (604 puan) tarafından
2 buçuk yaş kızım hala uyumadı bende de bu sorun var yüzde 90 geç yatıyor sabaha kadar uyuyor erken yatsa gece mutlaka uyanıyor inan psikolojim bozuldu artık uyutmaya korkuyorum çocuğu saatlerce uğraşıyorum uyutmak için her gün uyutma vakti gelince strese giriyorum bana da bir çare bilen yazsın lütfen 
0 oy
önce (291 puan) tarafından
Kızım 4 yaşına giricek hala aynı şuan bile sallıyorum yatıyor bırakmıyorum geri kalkıyor
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Benim ki yaşına girecek dört aydır sabaha altıya kadar uyanık artık dayanamıyorum gündüz uykusu da öyle pek yok , şaşırdım kaldım her şeyi denedim aynı , hasta değil ağlamıyor evin içinde oyun oynuyor sabah kadar çıldırcam , 
0 oy
önce (13,559 puan) tarafından
Gündüz Uykusunu biraktir. Akşam 9.30 sabah en geç 8 de kalksın o zaman iş tamam.

Benim kızım da aynıydı gündüz uykusunu bıraktık ve bu şekilde düzene girdi
0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Gün içerisinde çok yoruluyor olabilir az uyku yaptığı için yorgunluktan uyuyamiyor olabilir. Gündüz uyuyor mu 
0 oy
önce (5,316 puan) tarafından
Günduz kac defa uyuyor gunduz teke dusür gece de biraz gec yatir uyur bazen o kadar yoruluyor ki sabaha kadar uyuyor su icmeye bile kalkmiyor bazen su icmek.icin bir kez kalkar icer yatar geri 
0 oy
önce tarafından
Oğlum iki yaşında olacak emzirdigim dönem oda sürekli uyanirdi memeden kestim az düzeldi sonra yine uyanmaya devam ettim bende odasını ayırdım şükür uyuyo tabi bazen uyaniyo normal istersen odasını ayırmayı dene cnm ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (73 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı