+1 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba 2.5 yaşında oğlum var . Doğduğu günden beri bir gün olsun deliksiz uyumadı, bende öyleyim. Ne yapacağımı şaşırdım. Artık gece uykusu almak istiyorum. Daha önce psikologa götürdüm. Otizm teşhisi konuldu. Ama otizmli değilmiş . Tekrardan uyku problemi için götürmedm. Çocuğu böyle olan var mı aramızda?

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun benim kızımda iki buçuk yaşında şu ara kalkıyor ara sıra ama her zmaa böyle değil 
(18 puan) tarafından
Benimki doğduğu günden beri böyle. :(
-Reklam-
+1 oy
(993 puan) tarafından
Ayrı mı yatıyor. Senle birlikte uyusa uyuyormu
(18 puan) tarafından
Normalde ayrı odası var ama gece çok sık uyandığı için uyku halinde sürekli odadan odaya gitmeye üşeniyorum. O yüzden birlikte uyuyoruz artık . Ama hala aynı tempoda uyanmaya ağlamaya devam ediyor :(
(993 puan) tarafından
Uyandığında su icir yatır. Cisi de gelmiş olabilor
+1 oy
(382 puan) tarafından
Nisanda 4 yaşına girecek hala geceleri uyanır gelir yanımıza yatar :/ alıştım artık rahatsız etmeden gelip yatıyor kabullenmek gerekir bazen zaten büyüyünce kendi istemeyecek
(18 puan) tarafından
Yanımda yatmasına razıyım ama sürekli ağlıyor uyanıp
0 oy
(2,622 puan) tarafından
Gündüz uykusu yapıyor mu 
(18 puan) tarafından
1 defa uyuyor gündüz 1-2 saat sürüyor
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Şuan piş piş yaparak cevap veriyorum aynı tas aynı hamam gitmedigim doktor pedagog kalmadı uyku sevmeyen sevmiyor bende çok yoruldum bu yaşta dk başı ağlar önceden salla derdi şimdi pispis 
(18 puan) tarafından
Aynı durumdayız :(
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Aynı durumdayım 2.5 yaşında kızım daha 1 kere deliksiz uyumadım :) 
(18 puan) tarafından
Siz Napiyonuz peki
0 oy
(4,276 puan) tarafından
2 yaş 3 aylık benim oğlan da öyle şu zamana kadar deliksiz gece uykusu bir elin parmaklarını geçmez doktora sorduğumda uykuyu sevmeyen çocuk sevmez yapacak bir şey yok dedi hatta uyku için damla verdi ben kullanmadım ama onun dışında benim oğlan emiyordu bugün 3 gün oldu emmeyi bıraktırdım emdiği zaman çok sık uyanıyordu gece emmeyi bırakınca bi tık daha rahat ettim 
(18 puan) tarafından
Benimki hala biberonda süt içiyor
(4,276 puan) tarafından
Gece uyanan bebe çok zor ya memeyi bırakınca gece beni ayağında salla diye uyanıyor gece 4 de kalkıp yoğurt yiyeceğim diye ağlıyor düzelseydi uykusu rahat ederdim
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Kızım 1 bucuk yasindayken Bi ara alışkanlık edinip her gece aynı saate uyanıyordu, o dönemde ben ayağımda sallayarak unutuyordum 3 gece ayağımdan indirmeden salladım ben oturarak uyudum çok şükür düzelmişti.

Sonrasında yine aynı olmaya başladı doktoru bana Bi sprey yazdı melatonin hormonu zararsız bir şey uykuya dalmasını kolaylaştırıyor 
(18 puan) tarafından
Düzeldi mi peki uyku düzeni. Birde sürekli mi kullaniyosunuz
(3,395 puan) tarafından
Evet düzeldi çok şükür uzun zamandır deliksiz uyuyor 1 hafta falan kullandım düzene girince kestim
0 oy
(603 puan) tarafından
2 buçuk yaş kızım hala uyumadı bende de bu sorun var yüzde 90 geç yatıyor sabaha kadar uyuyor erken yatsa gece mutlaka uyanıyor inan psikolojim bozuldu artık uyutmaya korkuyorum çocuğu saatlerce uğraşıyorum uyutmak için her gün uyutma vakti gelince strese giriyorum bana da bir çare bilen yazsın lütfen 
(18 puan) tarafından
Benimki geç yatsa bile uyanıyor 2.5 yaşında daha Allah'ın bir günü deliksiz uyumadı
0 oy
(299 puan) tarafından
Kızım 4 yaşına giricek hala aynı şuan bile sallıyorum yatıyor bırakmıyorum geri kalkıyor
(18 puan) tarafından
Niye böyle bu çocuklar anlamıyorum. İnsan uykudan uyanıp niye ağlar . Yanımda uyuduğu halde yine aynı. Siz doktora vs götürdünuz mu hic
0 oy
(436 puan) tarafından
Benim ki yaşına girecek dört aydır sabaha altıya kadar uyanık artık dayanamıyorum gündüz uykusu da öyle pek yok , şaşırdım kaldım her şeyi denedim aynı , hasta değil ağlamıyor evin içinde oyun oynuyor sabah kadar çıldırcam , 
(18 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor valla.
0 oy
(13,742 puan) tarafından
Gündüz Uykusunu biraktir. Akşam 9.30 sabah en geç 8 de kalksın o zaman iş tamam.

Benim kızım da aynıydı gündüz uykusunu bıraktık ve bu şekilde düzene girdi
(18 puan) tarafından
Gündüz 1 defa uyuyor 1-2 saat sürüyor. Uyutmamayi da denedim ama bu defa da uykuya dayanamayip 5-6 gibi uyuyo . 8 de uyanıyor 12-1 de zar zor uyuyo . Gece olunca yine saat başı uyanıyor.
(13,742 puan) tarafından
O 5-6 gibi uyutmayacaksin işte canım kızım da aynı hala bazen uyuyup kalıyor ben uyandiriyorum yarım saat uyusa uykusu sarkiyor bak bugün geç kalktı mesela şuan daha uyumadi 8 de uyanıp 9 da uyuyordu normalde
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Gün içerisinde çok yoruluyor olabilir az uyku yaptığı için yorgunluktan uyuyamiyor olabilir. Gündüz uyuyor mu 
(18 puan) tarafından
1 defa uyuyor 1-2 saat sürüyor oda.
(7,809 puan) tarafından
Öğlen en geç 1 de uyusun 2 de uyandır öyle dene 1 saat uyusun bakalım belki öğlen uykusunu alıyorsa ondan gece uyanıyordur
0 oy
(5,461 puan) tarafından
Günduz kac defa uyuyor gunduz teke dusür gece de biraz gec yatir uyur bazen o kadar yoruluyor ki sabaha kadar uyuyor su icmeye bile kalkmiyor bazen su icmek.icin bir kez kalkar icer yatar geri 
(18 puan) tarafından
Gündüz zaten 1 defa uyuyor 1-2 saat sürüyor. 2 de uyuyo 4 gibi uyanıyor. Gece ben yatirmazsam hiç yatmaz .gece  12 -1 gibi uyur . Sonrada en az 2 saatte bir uyanır süt içer . Veya içmez ağlar . Tıpışlarim sürekli. Öyle uyur.
0 oy
tarafından
Oğlum iki yaşında olacak emzirdigim dönem oda sürekli uyanirdi memeden kestim az düzeldi sonra yine uyanmaya devam ettim bende odasını ayırdım şükür uyuyo tabi bazen uyaniyo normal istersen odasını ayırmayı dene cnm ❤️ 
(18 puan) tarafından
Yaa normalde odası ayrı. Ama o kadar çok uyanıyor ki artık bende onun odasında uyuyorum . Biberonda süt içiyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
4 cevap 73 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (73 puan) tarafından soruldu

410,444 soru

12,345,597 cevap

40,069 kullanıcı