0 oy
191 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (693 puan) tarafından
Şuan o kadar sinirliyim ki gerçekten içimden geldiği kadar bağırmak istiyorum. Bebeğim hasta olmuştu hastaneye gittik yatırdılar bu pislik insan cimrilik yapıp bize ne soba aldı ne odayı isitirdi doğalgazı 2 ye en yüksekte 3 e verirdi sadece bı oda tek. Çocuk hasta oldu hastaneye gelmiş lanet gelsin paraya gerekirse hepsiji açarız sobada getirdim onu da yakarız şimdi fatura geldi 2 bin.  Çıldırdı hergun konuşuyor sabah uyanmış. Deli gibi kalkıyor sinirli bana satasmaya çalıştı. En sonda ben gidiyorum ****** gibi calisacam senin bu dogalgazina dedi sinirden ağladım o halde bu kalmış bunu da kapat zaten 2 dedir sıcakta olmuyor dedim ağladım yalandan ağlama dedi gitti. Ozenmek değil asla. Ama bazen diyorum niye benimde kocam bana yardımcı olmuyor sürekli moralsiz sürekli tartışmaya meeli . Oğlum uyumadı gece 12 de yattı sabah 6 da uyandı zaten ben kötüyüm. Bkde boyle yaptı beni perişan etti defolup gitti 

8 Cevaplar

0 oy
önce (12,536 puan) tarafından
Madem bakamayacaktı neden evlendi çocuk yaptı. Ailesine gereksiz yere para lafı yapan adama sinir oluyorum. Gereksiz harcarsın okey de sağlık bu donalım mı kışın ortasında 
önce (693 puan) tarafından
Hiç sorma ya. En nefret ettiğim şeydir cimrilik. Ve şansıma bana cimri düştü. Araba için para toplayalım diyor. Fakat elimizden gelmiyor çünkü az para alıyor herşeyden kisitlamjs. Adam gibi elbise yok giyim yemin ederim kalsın araba alalım sonra diyor herşeye öyle diyor bıktım bıktım artikkk
-Reklam-
0 oy
önce (1,642 puan) tarafından
Eşinizin mesleği ne? Ne kadar maaş alıyor?
Fırıncı günlük 800 getirir eve
Haklı demiyorum ama geçim çok zor ve aldığı para gerçekten çok az. Hele ev kiraysa çok daha zor. Bazi babalar intihar ediyor işte bu yüzden çünkü insanlar geçinemiyorlar. Eğer durumu iyi olsa da böyle davransaydi o zaman her şeyi hak ederdi. Siz de evladınızın daha iyi şartlarda yaşamasını istiyorsunuz. Bence çok yüklenmeyin eşinize. Birbirinizi anlamaya çalışın. Olmadı güzel dille konuşun. "Her şeye yetmeye çalıştığının farkındayım. Ama çocuğumuz hasta oluyor. Bizim ondan başka değerli bir şeyimiz yok vs deyin."
Ben çok anlayışlı davranıyorum kendime asla bişey almıyorum almam da o düşünüp alana kadar.  Ve başka odaları açmıyorum soğuk olmasına rağmen sadece bı oda oda düşük ayarda eve az aliuor ama biliyorum ama mecbur bunları yapmak zorunda fatura sadece bize değil herkese geliuor. O istiyor ki ev icjn hiç bişey olmasın harcamasin ama o yapmicakta kim yapacak
Kombinizin markası ne? Babam ikide yakıyor hatta birde bütün ev sıcacık oluyor. Ben 35te yakıyorum.  Bütun evi en düşükte yakmayı denediniz mi? Ayrıca sosyal yardıma neden basvurmuyorsunuz? Doğalgaz elektrik ve su yardımı yapıyor. Hatta aile için de para veriyor devlet gelip eve bakıyor. Eşim bir ara çalışmadı dört ay. O zaman başvurmuştum. Hemen çıkıyor.
0 oy
önce (563 puan) tarafından
Valla canım günlüğü 800 tl çalışan adamın psikolojisi pek sağlam olmaz haklı demiyorum ama ister istemez strese gidiyordur çünkü geçim gerçekten çok zor bi markete giriyorsun en ölüsü 400 gidiyor evin kiraysa Allah yardımcın olsun çok zor işiniz 
0 oy
önce (1,783 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Anladığım kadarıyla eşiniz fırıncı...emekçi bir insan..gunlugude 800 inan bime girdim peynir yumurta ve çocuklara şapka bere takımı aldım 800 eridi...Erkekler maddiyat açıdan  yetersiz olduğunu düşündüklerinde saldırgan tavır sergiliye bilir...oyuzden biraz üstüne gidmeyin rahata erince normale döner ..erkeklerin kafası bizimki gibi çalışmıyor ✓duz onlar  Aylık 24 bin lira doğalgaz fatura  kişisel ihtiyaclar yetiremedikce öyle davranabilir sabır onerebilirim✓
0 oy
önce (642 puan) tarafından
Bebeğiniz kac yasında tek maas zor işe girip calışlabız psikolojiniz de düzelir
0 oy
önce (3,133 puan) tarafından
Bakmak zorunda sana ve çocuklara bu olay cimrilik durumunuda aşmış evlenmeseydi bekar kalsaydı parası sadece onun olurdu senin başınıda yakmasaydı ozman 
0 oy
önce (668 puan) tarafından
maaşı iyi olsa brlki böylr davranmaz sanada bağırması iyi değil ama çoğu insan maddi yönden çok kavga ediyolar
0 oy
önce (267 puan) tarafından
Tamam geçim zor ama gerekirse 2 işte çalışır yine evladını çoluk çocuğunu ısıtır ve hiçbir şey eşine karşı böyle davranmasına bahane olamaz.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 232 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,468 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvican (63 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,102 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...