+3 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (289 puan) tarafından

Malesef Ki Bebeğimin Kulağı Kepçe Oldu Özellikle Yatarken Nasıl Oluyorsa Büküp Üstüne Yatıyor Bu Bant Faydalı Mı Kullanna War Mı Yardımcı olun lütfen Yeni 7 Aylık oldu 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(3,475 puan) tarafından
Hiç bisey fayda etmiyor canım 

Sakın sakın sakın boşuna para da verme alma da

Ben neler denemedim neler almadım 

Piskolojim bozulmustu artık 

En son uykudayken bandaj taktim burnuna inmis nefes alamamış bebeğim son dakika geldim 

Bi daha da tövbe ettim lazım değil varsın kepce olsun dedim 

Kızımın saçlar uzadı şimdi 16 aylık kapattı kulaklarini
-Reklam-
+1 oy
(2,819 puan) tarafından
Çok geç kaldın bence düzelmez aynısı başıma geldi çünkü 
(289 puan) tarafından
Canım 4 aylıktan beridir uğraşıyorum yok nasıl oluyorsa kayıyor yatarken de kulağın üstüne yatıyor
+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Canım bence bu iş ırsi gibi çünkü benimkiler bebekken sorun yok büyüdükçe kepçe oldukları ortaya çıktı yatırırken dikkat et ama bence dediğim gibi boşa ona buna para verme
+1 oy
(5,108 puan) tarafından
Bence bunkar yatısstan kaynaklı bazen katlanıyı falan kulak onu engeller ama genetıkte varsa onları düzeltmez. 
+1 oy
(1,117 puan) tarafından
Kepçe kulak genetik birşey onleyemezsin ki kız ise saçları örter zaten  ilerde amaliyatini olur düzeltilir çok da kafaya takma sağlığı yerinde olsun da
+1 oy
(175 puan) tarafından
Ben bandana kullanıyodum tülbentle bağlıyodum öyyle öyle geçti ama benim bebeğim kepçe kulak değildi kulağı katlanarak uyuyordu ondan öyle olmuştu şükir düzeldi
+1 oy
(2,078 puan) tarafından
Para tuzağı diyorum sadece
+1 oy
(19,782 puan) tarafından
Aldım. Ama kafasından kayiyodu iade ettim. Bu de kepçe kulak benim bildiğim bu aylarda düzelmiyor.  Kızımda kepcelik var çok hafif.  Büyüdükçe o kepçe görünümü azalıyor bence. Daha az dikkat çekiyor saçların da çıkmasıyla birlikte . Ben de canımı sikardim. Hiç gözüme batmıyor şuan. 
0 oy
(134 puan) tarafından
Kayınvalidem cok kafaya takardı bn hic bi şey kullanmadım ama bir kulağı kalkık diğeri değil bnde kullanmadım diye biraz üzülmuyor değildim. 
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Buyudukcd kafasi buyur ve kulaklarda ona gore sekillenir. Doktorun koydugu kesin bi tani yoksa gorunuse aldanmayin. Benim buyuk oglum resmen kepce gibiydi. Esim babam kepce diye ona benzedi derdi. Ama suan buyudu hicte o kucuklukteki gibi degil. Sizinki de henuz kucuk. Elli ceside donerler. Sadece yatarken katlanmamasina dikkat et.
0 oy
tarafından
Benimde kepceydi 14 yasimda kapandim ondan sonra duzeldi koca kizim dusun onemli olan bu tarz biseyle sabitlemek bandana taksanda ise yarar tulbent sapka falan taksanda ise tarar uyurken kulagini surekli duzeltsen de ise yarar yani daha cok kucuk hemde cabuk duzelir 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 129 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.

409,509 soru

12,308,813 cevap

38,639 kullanıcı