+2 oy
279 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün pazar dışarı çıkalım avm dedim kızımı oyun parkına götürecem diyor 1 haftada evde otur. Zaten haft ici evdeyim. Herkes geziyor hafta sonu haksız mıyım 

10 Cevaplar

+4 oy
önce (2,033 puan) tarafından
Her hafta sonu illa da gezilcek diye bir kanun yok.  Ayda bir hafta sonu cikarim. Cikmasam da aorun etmem . Bu yüzden eşimle tartismam
önce tarafından
Sıkılıyorum evde ister istemez
-Reklam-
+1 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Başlıklar ne sinir bozucu oluyo ya :) haklısın canim baktın evde kal diyo demle çayını keyif yap oda çocukla ilgilensin 
önce tarafından
Fix menumuz uyuyor
+1 oy
önce (292 puan) tarafından
Ben hafta sonu çıkma taraftarı değilim canım ya eşim erken geldigi gün oluyor yada vardiyalı saatine denk getirip öyle çıkıyoruz hafta sonları kalabalık oluyor sevmiyorum ben kalabalıgı arada bir çıkarsak çıkıyoruz eşimle anlaşma yaptık iş tutuyoruz hafta sonları sonra o arkadaşlarıyla çıkıyor bende çocuklarla ilgileniyorum
önce tarafından
Hafta sonu daha eğlenceli sıkılıyorum evde
önce (292 puan) tarafından
Bende öyleydim de pek sıkılmaya vakit bulamıyorum artık çocuklarla çay demliyoruz oğlumla yada kahve yapıyoruz oyun oynuyoruz ama herkesin tercihi farklı
+1 oy
önce (6,017 puan) tarafından
Eşim olmadan da alırım oglumu giderim hafta sonu illa gidicem  diye birsey yok bugun esim kendi dedi kahvalti ya gidelim  gittik çıkınca  avm gidelim dedi gittik ben sıkıldım 30 dk önce geldik eve  hafta içi kendinde gide bilirsin eşin belki dinlemek istiyor 
+1 oy
önce (830 puan) tarafından
Sende haklısın evet sıkılıyoruz ama bence AVM aşıri pahalı tabi maddi gücünüzü bilemem. Ama her hafta gidilmeyebilir . Ayda bı kere bile yeterli ondan ziyade gideceğiniz parklar güzel yerlervarsa açık hava İnanki  çocuklara çok daha iyi geliyor. Mesela iki gün önce eşim dedi de hazırlan AVM'ye gidelim gittiğimizde çocuğun eğlenmesi için ekstra ücret ödüyoruz yemeğini ekstra araba tutup giderken günde bir 3 bini buluyor. Dedim o kadar masraf yapacağımıza yakındaki parka gidelim açık havada oynasinlar gittik orada harcayacağımız parayı markette güzel şeyler alıp evde mis gibi yemek yaptım. Bazen dışarıda açık havada yapacağınız etkinlikler daha güzel olabilir AVM'den.
0 oy
önce (5,322 puan) tarafından
Kendin cık canım esim arkadaslariyla cikti bende annemle bulustum avm ye gittik oglum oyun alanina soktum simdi eve dönüyoruz aksamda kayinvalidemler anneme gelicek yufka peynir falan aldik birde kek yapicaz yada tatli tamam bitti gitti pazar
0 oy
önce (4,308 puan) tarafından

Herkes kendini öldürse sendemi öldurecen 

önce (793 puan) tarafından
Dün bana kudurma diyordu :D galiba kendi kocasına böyle şeyler diyemiyor :D
önce (4,308 puan) tarafından
Evde kedi olanlar burda aslan kesiliyor maalesef canim
önce (793 puan) tarafından
Ah ah bilmez miyim …
0 oy
önce (2,193 puan) tarafından
Hafta içi kızı al kendin çık ben öyle yaparım izinli olduğu zmn ona kalmış çünkü ztn ben canım isteyince cikiyorum
0 oy
önce (3,247 puan) tarafından
SonunA kadar haklısın canım 

Zaten evle cocuklarla ugrasiyoruz bizimde gezmek eğlenmek hakkımız 
0 oy
önce (2,056 puan) tarafından
Bence haklısın. Izinliyken niye evde durulsun ki. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 397 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 619 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
13 cevap 284 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (177 puan) tarafından soruldu

408,402 soru