+8 oy
744 göst.
önce Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
İçim sıkıldı bı kere daha evlendiğim güne lanet ettım 

anneme babama ablama eşime olan öfkem hıc dınmıyor dahada artıyor 

Şöyle oldu bır saat önce mutfak lavabosu tıkandı 

8 30 da çocuk uyucak mızıldanıyo bunun elınde telefon hem çocukla uğraşıyorum hem lavaboyla heryer battı zaten 

Kuru bez istedim bunun suratı bı görün ya yemın ediyorum hayattan bezdırır adamı 

Makınaları bıle tek basıma çektim bu ha yvan gıbı yattı elınde emziği yanı telefonu 

Nıye evlendim nıye evlendim böyle bı insanla nasıl evlenırım ya 

19 Cevaplar

+14 oy
önce (4,063 puan) tarafından
Kadınlar erkekleşti, erkekler dişileşti de ondan. Doğanın dengesi kalmadı. Bu yüzden de kimse yerini bilmiyor ve evlilikler de çizgisini aştı. Rabbim yardımcınız olsun, tembel erkekle uğraşmak çok zor
önce (338 puan) tarafından
Çok haklısın bacım
önce (722 puan) tarafından
Amin çok k amin
önce (2,724 puan) tarafından
Valla biraz ayıp olacak ama geçen gün eşime çok sinirlenmiştim, herşeyi ben yapıyorum sikli kadına döndüm dedim, adam sesini bile çıkarmadı çünkü artık yoruldum herşeyi tek başıma yapmaktan
İşte evlilik neden var neden ıkı kısı evlenırde sen bütün yükü sırtlanırsın
-Reklam-
+4 oy
önce (4,087 puan) tarafından
Şu an çok sinirlisin ve sinirle böyle konuşuyor olabilirsin..ama hep bu şekildeyse bütün yük senin üstündeyse çok zor gerçekten.  Allah içine ferahlık versin inşallah her şey yoluna girer demekten başka bir şey diyemiyorum...
Inan hep bu şekilde tek yaptıgı uzanıp telefon çocuğa barı bak yemek yapım diyorum onunda elıne telfon verıyo çocuk oyun istiyo ben nasıl yetıseyım çok bunaldım
Peki güzellikle söylesen yapmıyor mu yine de.
Benım belım agrıyo ayam agrıyo  gözü agrır bahane bol anlı can
Allah yardımcın olsun
önce (338 puan) tarafından
Senin durumun daha fena. Ben çalışıyorum. Eve gelirim hiç oturmadan işleri, yemekleri vs yapmaya çalışırım. Bide çocuğa zaman ayırırım. Eşim gelir dana gibi elinde telefon, kulakta kulaklı video izler. Evde iş yapmayı kendime lüks görüyorum. Çocukla ilgilen demekten bıktım usandım. Çocuğun yanında onunla tartışmak istemiyorun. Özellikle kelimelerle beni kışkırtıyor sonra bağırıyorum. Geçende oğlum bu durumda geldi bana diyo anne kötü babaya kızdı diyor. Senden farklı olan yap dediğim işleri yapar. Çamaşır, bulaşık vs. Ama herşeyi söylemem lazım şu çöpü yerden al demezsem almaz.
+3 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Herkesin imtihanı farklı yerden. Eşine kizmissin okey de ananın babanın ablanın günahı ne kız 
önce (10,302 puan) tarafından
Sinirlenmissin bunalmissin ki haklısın zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunu
Yanı sadece varlar yanımda olsalar dı ben şuan bu evde olmazdım
önce (2,257 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum biliyormusun... Ama biz çok değerliyiz emin ol.
Değerimizi kım bılıyo 11 yılım bıttı ya ne  çocukluğumu yasadım ne genclıgımı
önce (2,257 puan) tarafından
Çünkü çok verdik oyüzden.. Verince insanlar bizi daha çok sever sandık.... Ama bize birşey kalmadı.
+3 oy
önce (657 puan) tarafından
Bencil bencil bencil kimseye yargısız infaz etmem ama al eline terliği islat vur ağzına hicmi düşünmez eşini çocuğunu 
Gücüm yetse erkeğe şiddet neymıs alasını göster cem de yetmıyo bagırınca da çocuk korkuyo
Sonradan mı böle oldu
Hep böyleydı ama artık bende tahammül edemiyorum
Seni demekki becerikli görüyor buna güvenerek yangeliyor
+3 oy
önce (3,169 puan) tarafından
Yani bazı erkekler komut almadan bişey yapmıyor. Telefonu bırak çocuğa bak yada lavaboyu aç deseydın belki yapardı. Bide öyle dene istersen. 
Denememmı hıc bı tek lavabo deıl ne iş olursa olsun hiç birine yanasmaz bıde ben yapınca eve gelene övüne övüne anlatmazmı benım karım dıye dahada delı oluyorum
+3 oy
önce (638 puan) tarafından
bazen diyorum ki insanlar domuz etimi yedi ki kendilerini saldı eekeğin işi o 
Bu domuzun ta kendisi
+3 oy
önce (2,192 puan) tarafından
En başında eşini herşeye dahil etmen gerekti çocuğun bakımına evin işlerine yapmadım bı yardım edermisin şunu alirmisin boyum yetmedi falan ona ihtiyacın oldugunu hissettiren gerek 
+2 oy
önce (2,196 puan) tarafından
Benim eş de aynen böyle. Eskiden tam tersiydi. Şimdi katlanarak artıyor bu iş . Sonumuz hayır olsun bacım
Sonumuzun olduğunu hıc düşünmüyorum bılıyomusun sımdı şu dakıka giderim ama kızım var kımseyw acımam ama ona kıyamam onun hıc bı suçu yok
önce (2,196 puan) tarafından
Rabbim düzeltsin inşAllah bacım. O yavrunun hürmetine
+2 oy
önce (1,729 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum...
:((((
+2 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Az önce bende bunun gibi bir kriz geçirdim. Herşeye lanet ettim bıktım evimin erkeği olmaktan diye. Çocuğu okula götürdü dedim öğretmenle konuş efeyle konuşarak anlassin kızarak değil. Diyo sen sonra konuşursun. Dün benimde tezganimin altındaki musluk kırıldı mutfak batı. Bu uyuyordu uyandırdım gelip izledi kapıcıyi aradım suyu kesti hamile halimle koşturup durdum deli gibi ofkeliyim şuan 
+2 oy
önce (1,657 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu böyle canım evlenince gerçek yüzleri çıkıyor.Sinirle bile olsa hiçbir şeye lanet okuma canım lanet okunan şeyden hayır gelmezmiş.
Öfkeden bazen delıye dönüyorum işte napım
Hepimiz öyleyiz canım inanki yalnız değilsin
+1 oy
önce (2,049 puan) tarafından
Ilk evlendiğin zamanlar aman çalışıyor yorulmasın ben her şeyi yaparım. Kimseye minnet eylemem diye her şeyi sen yaptıysan geçmiş olsun. Bir daha asla düzeltemezsin. 
Yok yapmadım acımam o konuda da oda yapmadı afedersin girdiği banyoyu bıle yıkamaz ve 11 yıldır bunu ona ogretemedım
+1 oy
önce (492 puan) tarafından
Seni anlıyorum;(( Allah sabır versin hepimize 
Amin çok amin
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Sinirini burdan hissettim kız,  bırak ac kalsın gerçekten sinir bozucu
Çocuk var işte çocuk olmasa :(
+1 oy
önce (857 puan) tarafından
Bendeki daha beter.ayni duyguları yaşıyoruz çocuklara merhametimden katlaniyorum buna yoksa düzenleri bozulacak alt üst olacak elimde işim gücüm yok acıma merhamet anlayış sıfır.ama ben ölmedim daha.boyle adamlar ilerde yalnız kalıyor kadın artık acımıyor yılların verdiği nefretle
:(  çocuklar
önce (857 puan) tarafından
Evet çocuklar Allah korusun onları da bizi de
+1 oy
önce tarafından
Demagoji yapma çoğu erkek bu şekilde 
Çoğu erkek ten banane ben evdekıyle kendı esımle olan soruna bakarım
önce (1,948 puan) tarafından
Demogoji ne demek?
Kendisi bılıyormu kı anlamını acaba
Demagoji ne alaka kadın derdini paylaşmış
+1 oy
önce (8,661 puan) tarafından
Benimki işlere yardım eder benim başka dertlerim var çok panik atak benide sinir küpü yapıyo hep bi sakinleştirmeye uğraşırım 
Ayy oda kötü bısey ya
önce (8,661 puan) tarafından
Sorma daha çok çocuk konusunda öyleyiz hep bi ev gerginlik icinde nezaman çocuklar uyudu gerginlik bitiyo
+1 oy
önce (399 puan) tarafından
Senin yapacağını bildiği için de kalkıp yapmaz , ben bir şey olunca yapmıyorum bildiğim şeyide yapmıyorum misafir Gelicek olsada yapmıyorum kalkıp kendi yapacak , elimde bebek var durmuyor oda orda keyfîne baksın valla kıyameti kopartirdim çünkü sessiz sakin oldukça cidden daha çok onlar bizi görmezden gelip eziyor, umarım senin için de her şey güzel olur 
+1 oy
önce (639 puan) tarafından
Yapma canım sana güveniyor dedinmi yap diye bizdede hata oluyor rahatlığa alistiriyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
+2 oy
8 cevap 509 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 377 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu