0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Kzlar bu bir hafta tatil diye evdeler cocuklar kuzenleri de gelmiş bide zıp zıp topla oynuyorlar resmen üstümüzde tepiniyorlar gece gündüz braz sabrettim ama o.komsumun çok hatri ve iyiliği var dye ama başım ağrıyor braz uzanim dedim bde gebelik var yne görültu yapıyorlar  vala msj attım küsmez dmi 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,551 puan) tarafından
RGündüz kimseye müdahale edemezsin diyen bacılarım. Üstümüzde at koştursunlar biz diyelim gündüz ya sesim çıkmasın böyle bir şey olamaz. İnsanların. Biraz düşünceli olması gerekir. Ama bazı insanlarda o düşünce yok sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi davranıyorlar . Örnek benim üst katım. Bebeğim yeni doğmuştu öyle ses yaptılar ki çocuk korktu o günden beri sesten korkar. 
(1,205 puan) tarafından
Kiyamm ya keşke herkes düşünceli olsa Biz evde bagrmayz bile birbirimize ayıp ve insanlar rahatsız olur dye
(1,551 puan) tarafından
Bizim üstümüzde çocuk basket topuyla oynar sesimizi bile çıkarmıyoruz diyorum ki hani onlar anlasın biraz. Biz çifkefleşmeyelim diye ama maalesef.
-Reklam-
0 oy
(9,038 puan) tarafından
Gündüz vakti birsey diyemezsin ki  bence kesebilir 
(1,205 puan) tarafından
Kesintisiz gürültü etmeye hakları yokki o toptan da çok ses çıkıyor dayanamadım
0 oy
(451 puan) tarafından
Gündüz kimse kimseye müdahale edemez. 

Ama akşam yada geç saatte tabiki şikayet etme hakkın var 
(1,205 puan) tarafından
Ya ama gece gündüz  dayanamadım o top büyük olanlardan  onunla oynuyorlar ne yapayım görültu cekemk zorunda deilim
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Komşunun hatrı olsa da insanları rahatsız etmeye hakları yok.
(1,205 puan) tarafından
Çocukları da çok yaramaz anne babaları Bile kızamıyor
0 oy
(850 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsın canım. Gündüz karışamazsın diye yazmışlar ne alaka gündüz evi tepemize yiksalar susalım mı yani. Benim de ev sahibim üst katta eşim gece çalışıyor sabah gelip uyuyor 2 yaş oğlum öğlen uykusu yapıyor ama hiç umurlarında değil gece gündüz kapı carpmalar tak tak sesler son ses müzik dinlemeler merdivende inip çıkarken bağırış gülüşmeler yani bence herkes herkese saygı göstermeli. Şimdi birsey demesen Yarın öbür gün bebeğin olduğunda daha çok zorlanırsın 
(1,205 puan) tarafından
Şuan aldı.ellerinden başımın ağrısı da geçti  resmen sabahın erken saatlerinden gece uyumaya kdr o topla oynuyorlar  eşim gece yaz dedi yazmadım.ama bugün yazdim
(1,205 puan) tarafından
Yani apartmanda oturuyorsanız sessiz olacaksınız saygı çok önemli müstakil ev deil ki istediğin gbi davranasin
(850 puan) tarafından
Aynen öyle canım bizimki 3 katkı müstakil ortakatta ev sahibi var ama diyorum ya biz yokmuşuz gibi yaşıyorlar
0 oy
(624 puan) tarafından
Asıl komşu hakkı çok önemli yanı evde de top oynanmaz ben dışarıda oynayanlara dahi sjnir oluyorum bam bam kapılara arabalara geliyor çıksınlar yarım saat dışarda oynayıp girsinler içeriye 
(1,205 puan) tarafından
Büyük zıp zıp toplar onlar dahada ses çıkartıyor görmüşsünüzdür belki
(624 puan) tarafından
Yok hiç görmedim anaam
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Evde top oynanmaz. Ayıp . Ben alt kattayım. Kimse yok altımda. Ona rağmen çocuklarım top oynasa kızarım. Bırakın diye 
(1,205 puan) tarafından
Büyük zıp zıp toplardan plates gbi olanlar varya üstünde zipliyorlar hoplayarak
(1,560 puan) tarafından
Olsun onunla da oynayamaz. Küserse küssün.
(1,205 puan) tarafından
Ya yorumlarda bni suçlu yapıyorlar
(1,560 puan) tarafından
Çekmediklerindendir. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmeye mecbur değil. Ne gece ne de gündüz.
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Ne gurultuye ne kusmeye hakki yok canim, iyi etmissin. Cocuk var diyede basi bos birakmasinlar bir zahmet. Apartman hayati bu, arada neysede surekli olmaz, bunu kendisi dusunmesi lazim
(1,205 puan) tarafından
Bde Bn ne zmn bisy desem hemn oda üst komşusunu örnek veriyor onların çocukları.da çok.ses çıkartıyor diyor bna eee sn rahatsız olmuyorsan Bn ne yapayım
(2,137 puan) tarafından
Hic yuz verme, ben rahatsiz oluyorum altta olunca tepemizde yankılanıyor de. Herseyin dengesi olmali
0 oy
tarafından
Gündüz sonuçta çocuk bunlar senin çocuk yok belli anlayamasin  gece tmm da gündüz çocuk oynar sana sormak lazım ne yapalm diye Allah senin gibi komşudan uzak tutsun
(1,205 puan) tarafından
Amin snin gbi düşüncesiz insanlardan uzak tutsun asıl
(2,137 puan) tarafından
Katilmiyorum yorumunuza, ne demek cocuk var diye hersey serbest mi, ev ahira mi donsun o zaman? Salalim mi cocuklarimizi evin icknde? Komsunun hakkina girersin anca, Allah sizin gibi dusuncesiz kul hakkindan korkmayan komsu vermesin asıl. Cocuklari al gezdir onun bunun ahini alana kadar.
(1,551 puan) tarafından
Masalkızı senin yorumuna bir kez daha cevap verdiğimi hatırlıyorum. Neden bu kadar fütursuzca yorumluyorsun?
tarafından
Greyy bende diyorum ki gece aksam olmaz ama gündüz sonuçta cocuga uyarsanız çocuk yapıyor sen anlamıyorsun yazılanları greyy
tarafından
Sibelhome gece aksam haklısın tabi dedim de ama gündüz olabilir Allah göstermesin gece 3 de ölüm hastalık olsa ne yapacak sana sordum
0 oy
(3,327 puan) tarafından
Gece gündüz oynuyor demişsin kimse kimsenin gürultüsünü çekmek istemez gündüzde olsun insan çocuğunu uyarması gerekiyor. 
0 oy
(16,852 puan) tarafından
Normal ev kalabalığı çocuk koşuşturması olabilir gündüz tabi gece olmasın bir zahmet ama evin içinde top oynanmaz top oynamak isteyen parka ya da halı sahaya gitsin 
(1,205 puan) tarafından
Ya ztn normalde gündüz görüldü olur ses olur ona amenna ama top sesi aşırı ses cikartiyor
0 oy
(5,478 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hiçte bile  ayıp değil güzelikle uyarabilirsin kimse  kimseyi rahatsız etmeye hakı yok gündüz bile olsa benim oğlum aşırı derecede hareketli ve yaramaz biri üst komşum haklı olarak gece bazen mesaj atıyor oğlum için  çünkü işe giden eşi çocukları var ne hakımıza onları rahatız etmek bende abla Allah rızası için ne zaman rahatız olursan kaç olursa olsun ara yada yaz çünkü ben bir yerden sonra farketmiyorum diyorum 

Binaya ilk geldiğimde de alt komşu kapıcı ya  indim benim oğlum çok hareketli inşallah rahatsız olmuyorsunuz dedim kadın da gülerek yok kız ben kendi çocuklarımdan senin oğlanı duymuyorum bile diyor 

Gündüz gece farketmez oğlum sehpa yada tekli koltukları itince hemen kızarım uyarırım kimseyi rahatız etmeye hakımız yok diyorum 
(1,205 puan) tarafından
Ahg keşke herkes sizin gbi düşünceli ve anlayışlı olsa
(5,478 puan) tarafından
Kuzum o düşüncesizler ya binada yaşamıyor yada alt ve üstlerinde kalablık çocuk vs yoktur
Hepimiz insanız bunun gecesi gündüzü yoktur ki ona bakarsan gündüz yatıp gece işe gidene insanlarda var eeee gündüz diye adam şikeyet edeyecek mi
0 oy
(13,466 puan) tarafından
Altı üstü bi hafta için bi şey deme derim o senin komşun hep bi arada olcaksın 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 363 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.