+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar evde tekim bir de iki buçuk yaşında oğlum var. Hava bozdu belli ki çok yağacak gök gürlüyor hafiften ama korkuyorum şimşek çakıp birden şiddetli gurlemeye başlar diye :((

20 Cevaplar

0 oy
(4,021 puan) tarafından
Birşey olmaz canım evdesin sonuçta neden korkuyorsun ki?
tarafından
Küçüklükten kalma bir şey sanırım
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben çok severim ve o an direk perdeyi çekip kahve eşliğinde izlerim keşke burada yağsa hava kapalı ama yağmıyor 
0 oy
(768 puan) tarafından
Televizyonun sesini aç 
tarafından
Çekiyorum bütün fişleri canım korkuyorum açmaya
0 oy
(295 puan) tarafından
Bende çok korkarım küçüklüğümden beri hatta az once fena yağdı adana Besmele çekiyorum dua ediyorum baska bise yapmıyorum 
0 oy
(667 puan) tarafından
Aklı basinda ve tek basina bi birey ve ebeveyn olabilmeyi başarmak tekyolu
tarafından
Anlamadm ?
(1,331 puan) tarafından
Ebeveyn olanların korkusu olamaz mı anlayamadım ?
0 oy
(2,155 puan) tarafından
Helede gece olunca bende simsekten korkarım gece eşim yokken oğlumu yanıma alırım arkamızı döner sarılır uyurduk ;)
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Bende çok korkarım simsekten çagtigi gibi sicrarim yerimden çarpmasından çok korkarım,dua ederim ben:)
0 oy
(8,360 puan) tarafından

Hele bide elekrtik gidince yağmur ve şimşek sesi esliginde :blink:

0 oy
(3,630 puan) tarafından
Televizyonu aç canım hiçbir şey olmaz korkmana gerek yok, durduk yere çocukta korkar böyle
0 oy
(2,456 puan) tarafından
Uyumak ben öğle yapıyorum 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bende çok korkarım yağmur çok yağsın ama gök gürültülü olmadan şimşek çakmadan :) bütün fişleri çekerim yıldırım çekmesin diye sende çek uyu çabuk biter 
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende şimşek çakmasıyla ev yıkılacak diye korkarim 
0 oy
(924 puan) tarafından
Bende yıldırımın o beyaz ışığından korkarım hep. O esnada banyoda ışık girmeyen odada dururdum
0 oy
(20,127 puan) tarafından
Ben eşim varken bile korkudan neredeyse ağlıcak gibi oluyorum sürekli besmele çek canım 
0 oy
tarafından
Okurken bile müthiş haz aldım, yaşarken mutluluktan ölürüm herhalde. Şaka maka 2 senedir Yörük gibi oradan oraya gezdiğim için adamakıllı bir yağmura yakalanmadım. 4 gözle bekliyorum sonbahar kışı. ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(12,987 puan) tarafından
Ay ben çok severim o sesleri 
0 oy
(527 puan) tarafından
Bende çok severdim ama depremden sonra korku oluştu hava kapalı olsa bile ruhum sıkılıyor oysa en sevdiğim mevsim kış di. 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Zemin kat değilse korkma bugün bizim burda da çok kötü yağdı sel oldu ben eşim için korktum isteydi diye
0 oy
(10,028 puan) tarafından
Vurup kafayi yatacan benim esimde vardiyali calisiyo korkmaya kalksam 80 tane neden bulurum hic biseyi dusunmuyorum yok oyle bisey yok yok yanlis duysun yanlis gordun yanlis hissettin deyip baska seye odaklsniyorum isim varsa yapip yataga kosuyorum uyumasam bile film dizi acip izliyorum beynim oyalan8yo 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Ben de çok korkuyorum. Sanki ruhum çekliyor. Gökgürlemesi duysam azıcık. Hemen telefon tablet kapatır. Odanın bir köşesinde otururum çocuklarımla dua okurum. Kalbim fırlayacak gibi oluyor. 

Zavallı çocuklarımı da korkutuyorum. Kıyamam benimle beraber korkuyorlar onlarda
(3,630 puan) tarafından
İşte bu en kötüsü tv sesini açın ama hissettirmeyin:/
Bnde hayvanlardan çok korkarım ama onlar için belli etmemeye çalışırım etkilenmesin diye
(1,343 puan) tarafından
Bırak TV yi bacım. Takılı olan fişleri bile çekiyorum aşamıyorum bir türlü

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 95 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu

402,223 soru