+1 oy
408 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Benim babam çok cömert mutfak konusunda :)) eşim de cimri bu konuda zorlandım hâlâ zorlanıyorum. Aslında babamınki cömertlikten de öte müsriflik . Ne babamınki normal ne eşiminki. İkisi de aşırı. Babam mutfağa birşey alırken bol bol alır tatlı olsun meyve olsun. Eşim de eve gelirken şimdiye kadar ben demeden bir üzüm aldığını bilirim kara üzüm çok şaşırtıcı:)) . Bazen yemekte diyor tatlı yok mu . Yok yapmadım alsaydın olurdu diyorum :D o da diyor tatlı zararlı he he diyorum cimriyim demiyorsun da yok ben iktisatlıyım diyor :D   biraz cimrilik olsa da hiçbir zaman aç kalmadım:D pazara markete gitsem istediğimi alır çıkarım bazen lafını yaptığı şeyler olur ama :D her ay hesabıma para atar benim istememe gerek kalmaz

27 Cevaplar

+3 oy
önce (22 puan) tarafından
Lanet kaynanam ve gorumcemden yana çok zorlandım 6 yıllık evliyim hala daha çekiyorum her hamileligimde anneligimle ve çocuk yetiştirmemle yargiliyolar nefret ettim artk bu insanlardan 
önce (3,031 puan) tarafından
Üniversitede hemenn sonra evlendipim için lise üni hayatım da hep yurtta geçtiği için yemek pek yapamıodum yemekte zorlandım ama şimdi herkese fark atıom
-Reklam-
+2 oy
önce (734 puan) tarafından

Yok kız o kadar da pinti sayilmaz adam sen abartıyorsun :D

önce (2,451 puan) tarafından
Ben pimpirikliyim evet :D geçen burdan biri öyle yazmıştı
önce (734 puan) tarafından
Birazcıkta agresif :D
+2 oy
önce (2,193 puan) tarafından
2.aile benim fena zorladı alışamadım halen alışmış değilim eşim aynı babam gibi mide konusunda gözü karadır herseyi alır eder sjsjs 
+2 oy
önce (793 puan) tarafından

Evlendiğimde en çok zorlandığım şey ev hanımlığı yapmak oldu çünkü ailemin evinde yapmıyordum yapsam da tek tük yani hani . Çocuk büyütmekte de çok zorlanıyorum eşim her ikisinde de ne kadar yardımcı olursa olsun sorumlulukların üstümde olmasından rahatsızım  ha sağolsun eşim her konuda yükümü hafifletiyor bazen ben otururum o mutfak toplar veya çamaşır katlar :D . Yemek yapamıyor bir de onu yapsa jdjdjsj . Çocukla da ilgilenir sen git dinlen der ama evlilik hayatı bana tabii biraz ağır geldi neyse ki böyle bir adamla evliyim şükürler olsun yoksa olmazmış :D eşim pinti değildir her istediğim olur her istediğimi de alırım hani yemek yapmadığım zamanlar olur hazır tüketiriz Lafını etmez Ne bileyim işte amaaaan 

Allah dağına göre kar veriyor gerçekten de
En çok çocuk ta zorlanıyorum Şükür  varlığına ama zor
Evet çocuk çok zor :( bir o kadar da tatlılar :)
Ee tabi orası ayrı :)))
+2 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Hiçbir konuda zorlanmamisim şimdi farkettim. Eşim üzulmemem kirilmamam için gözümün içine bakar. Ben çocuktan sonra çok zorlandım ya çocuk çok zormuş 
önce (868 puan) tarafından
Sırf çocuk olayına alışamadığım için ilk 1 sene köpek gibi davranmışım eşime. Geriye dönüp bakınca görüyorum. Adam iyi bile idare etmiş diyorum :) hayatımda kötü giden herşeyin sorumlusu ilan ediyodum onu jsjsjsjs :) 2 yaştan sonra hormonlar düzene girince biraz düzeliyor bu durum. Aman ha o zamana kadar delilik edip gerçekten boşanmayın :)) çünkü onu düşündüren siz değil hormonlarınız jsjssjjs
önce (3,334 puan) tarafından
Bebek çok zor, uyumayan bebek ekstra zor, hem uyumayıp hem sadece ağlayan bebek hepsinden zor. He bir de gurbet eller cokkkk zor. Geldiğimde hamile olduğumu bilseydim aslaaaaaa gelmezdim. Neyse bebek zor işte söyleyeceklerim bu kadar :D
6 aylık bebeğim tüm beynimi zorluyor
6 buçuk aylık Bebek için on beş dk çok az değil mi
20 kereye düşüyorsa eşime soyliyim biraz daha sabretsin :D ben de gurbetteyim dilini bile konuşamadığım bir ülke az annemlere gideyim de kafa dağıtayım desem en az 7 saat :D neyse delirmeden büyüse biraz
15 dk çok çok az bazen 25 dk uyuyor gidip kontrol ediyorum iyi mi diye ama ne yaptıysam çıkartamadım bu süreyi gece de 1 buçuktan önce uyumuyor
+2 oy
önce (2,093 puan) tarafından
Düzen konusunda çok zorlandım. Tamam ben dağınık bı insan değilim derler toplarım ama eşim o kadar takintiliydi ki ilk evlendigimizde ay boğasim geliyodu adamı .koltuk yastıkları ***** durmuycak . Dolabında her şey ütülü askıda olcak renklerine göre dizilcek kotlar başka keten kumaşlar başka yerde olcak sal ak sa lak huy . Kavga ediyorduk napiyim huyum böyle dizginleyemiyorum kendimi diyodu hadi rahatsız olmasın diye yapıyodum bende . Sonra işe başladım şimdi dolabında ütülü kıyafet bulunca Allah'a şükrediyo 
önce (3,186 puan) tarafından
Hahah iyi kabullenmiş olay çıkmamış. Anneler yapıyor bazısını öyle takıntılı bence
Ay gerçekten çıldırtıcı :)
önce (2,093 puan) tarafından
Aksine annesi çalıştığı için her işini kendi becermis surekli uğraşmamak için düzenini hiç bozmamis çok şükür ben bozdum o düzeni .ddd
+2 oy
önce (3,186 puan) tarafından

Son cümlen bütün dediklerini eksiye düşürmüş kusura bakmada :D

Yiğidi öldürürüm hakkını yemem :D
+2 oy
önce (6,955 puan) tarafından
Beni tek zorlayan kocamın çok gezmesi ve çok harcaması birazda titiz onlarıda kabul ediyorum artık çünkü değişmiyor 6 seneyi devirdik 
+2 oy
önce (401 puan) tarafından
Eşimle dört yıllık flört dönemi oldu birbirimizi çok iyi tanıdık, ben çocuk konusunda zorlanıyorum eşim yardımcı oluyor ama bana zor geliyor eşim o yönden çok sabırlı asla gerilmez ben tam tersi , bide benim bebek sabah altıya kadar uyanık uyumuyor
Kaç aylık bebeğin
Bebeğim yaşına girdi yeni , üç aylık hamileyim bide , ama bebeğim dört aydır böyle gündüz uykusu da yok öyle evin içinde oyun oynuyor sabaha kadar
Benimkide 15 aylık. Sabaha kadar durması hiç iyi değil o şekilde alışabilir birde gece karanlığında uyumak faydalı
Uyumuyor ne yaptımsa uyumuyor aylardır böyle
+2 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Uykusuzluk canim o kadar zorluyo ki 
+2 oy
önce (1,105 puan) tarafından
Eşimin ailesine alışamadım onlar yüzünden ilk zamanlar eşimede alışamadım. Hele o kaynim 40 kaynanaya bedel. 
+2 oy
önce (860 puan) tarafından
Elhamdülillah hemen alıştım hiç zorlanmadm 10 yıllık evliyim 
+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Eşim biraz sabit fikirli babamın algısı daha açıkdı... İdare ediyoruz önceden ugrasirdim anlasın diye şimdi anlamadığı an susuyorum...
+2 oy
önce (201 puan) tarafından
İkinci evliliğimiz eşimin ilk eşinden olan çocuk konusunda çok zorlandım hala da aynı yedi bitirildi ömrümü 
Kıskanıyor mu nedir sorun tam olarak
önce (201 puan) tarafından
Çok eke ve yalan söylüyor kıskanıyor sürekli düzen bozup huzur bozuyor sürekli insanları kullanma çabasında
+2 oy
önce (13,567 puan) tarafından
Eşime ve ailesine epeyce zorlandım. Koylulerine kala alisabilmis değilim. Köydeyim ama asla bu köyün geleneklerine alışmak gibi bir niyetim yok
+1 oy
önce (7,788 puan) tarafından
Beni yemek konusu zorladı gerçi hala zorluyor. Eşim annesine alışmış başkasının elinden yemez. Kadında güzel yapıyor ama tabi. Birazda benim tecrübesizlik baya zorlandım. Şuan tutturduk ne yapsam beğenir ama seçici olduğu için ne yapacağımı şaşırıyorum. Babamgilin bı lafı var taştan yumsagini yeriz diye. Ne yapsam yerler birşeyde demezlerdi. Belkide o yüzden geliştirmedim kendimi bekarken nasılsa herşeyi yiyorlar diye ☺️
önce (87 puan) tarafından
Bekarken çeşit çeşit yapan ben evlenince kültür farkından dolayı eşim yine anasının yemeklerini örnek gösteriyordu tabi bana cinnet geliyordu tartisirdm sonra işte onların yemeklerini öğrendim sevmesemde araya bir iki serpiştirirm kocamın gönlü olsun diye kocamda der ki bize geldin geleli bişeyler öğrendin:))) Bu arada kahvaltılık asla yemez börek hamur işi işte köfte patates vs. Kesinlikle ayrı bişey yapıyorum iş yerine ayrı yaparım çevremizde bir eşim böyledir mesela herkes şaşırır nasıl her gün yapıyorsun diye kocam Zap zayıf keşke kilo alsa gam yemiycm
+1 oy
önce (689 puan) tarafından
Uykusuzlukta çok zorlandım yani bebek bakmakta 
+1 oy
önce (923 puan) tarafından
Yok eşim cimri değildir bişey alsam lafını yapmaz tam tersi eşim bana kızıyor cimrilik yapma harca diye bende fazla harcayamiyorum birikim yapmak için evlendigimde en zorlandigim konu eşimin benim giyimime karışması esarbima karışması oldu 4 yıllık evliyim ne zaman çıksak karışır ferace giyiyorum üstelik ona bile karışır ipli diye ipini bağlama der yada bir yere gitsek esarbim kaysa çocuk var sonuçta taşıyoruz ediyoruz kayıyor önden biraz saçın gözüküyor yapmasını bilmiyorsun der hahahaah bu konuda sikayetciyim diğer türlü Allah başımdan eksik etmesin anlayislidir 
+1 oy
önce (2,244 puan) tarafından
Baba ile kıyaslamak doğru gelmiyor bana, ikisinin rolleri bambaşka. Eşimde zorlandığım şey takıntıları oldu. Düzenli değil ama takıntılı bir adamdı. Kafasına vura vura törpülendi mecbur :) 
+1 oy
önce (857 puan) tarafından
Ailesinin herşeyimi yönetme derdi

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 408 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umudunuyitirme (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 443 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 340 göst.
0 oy
34 cevap 849 göst.
14 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde dariyas (485 puan) tarafından soruldu

408,405 soru

12,270,213 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler