+1 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar öncelikle kızlar güzel bir hafta olsun inşallah kendime söz verdim yeni yıla girererken hiç birşeyi kafama takmayacagim eşimden çocuklarımdan kendimden daha kıymetli kim.var diye kırgınlıkları mi yaralarımı 2024 bıraktım girdim diye düşünüyordum ama küçücük bir mesele kafama takıldı 

Ve bu benim uykularımı kaçırmaya başladı 1 aydır uyuyamıyorum geceleri sabaha kadar düşünüyorum yapamıyorum kalkıyorum yüzümu yıkıyorum olmuyor 

Ne yapacağım lütfen bana akıl verin uyksuz çok zor zaten çocuklar uyutmuyor birde bu çıktı 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (280 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canim öncelikle düşündüğün şeyi biriyle paylaş istersen anlatmak iyi gelebilir daha sonra durumu kabullenme moduna gir uyumadan abdest alabilir namaz kilabilirsin inşirah okumak papatya Melisa çayı içmek veya kitap okumak iyi gelebilir 
önce (28 puan) tarafından
Canım olumlu olumsuz herşey bu daha öncesinde böyle sıkıntılarım yoktu teşekkür ederim canım
önce (280 puan) tarafından
Bende de uykudan vazgeçemiyorum :D bazen bişey oluyor mesela aman diyorum uyuyayım sonra kaf a yorarim
Ay bilmiyorum hep gözüm açık yarasa gibiyim
-Reklam-
+1 oy
önce (3,631 puan) tarafından
Ayy tek ben degilmiş im 
Ya sendemi uykusuz kalıyorsun kuzum
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Çok düşünmek şeytandandır bence zikir cek namaz kıl, yada ayetel kursi, felak, nas oku öyle uyu. 1 ay öncede Çok düşündün bi fayda etti mi hayır vur kafanı yat hersey olacağına varır ❤️
Canım namaz zikir kuran okuyorum elhamdülillah Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 316 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 94 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (92 puan) tarafından soruldu

408,353 soru