0 oy
139 göst.
önce Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Kizlar 5 katlı bir aile apartmanın da oturuyorum bi ben kiraciyim alt katında daki kadin biraz yaşlı bir ay önce oğlunu kaybetti bnmde 4 yaş ve 2 yaş çocuklarım var evdeyiz sürekli ev sahibini aramış çok gürültü yapıyorlar diye nasıl bir yol izlemeliyim çocuklarım da laf anlamıyor evde nasıl sessiz olabilirim bende istemem rahatsız olsun ama işte cocuk 9 da uyuturum çocuklarımı her akşam ama gündüz olmuyor iste

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,661 puan) tarafından
Ne yaparsan yap illa rahatsız olacaktır. İki bebekte küçük çünkü illa koşup edecekler. Valla üst katımdakiler sürekli koşuşturur. Bir kere bir şey demedim. 
önce (261 puan) tarafından
Yani cnm
-Reklam-
+1 oy
önce (12,672 puan) tarafından
çocuk gürültüsü şikayet edilecek bir durum değil. gece 3te olursa evet ama gündüz ne yapacak çocuk put gibi oturacak mı, ev sahibine bunu anlat
Cnm yeni oğlunu kaybetti die biseyde diyemedim tmm dikkat ederim dedim ama yok anlamiyorki çocuklarım az büyük olsa oturun derim ama
önce (12,672 puan) tarafından
Ona deme bir şey ev sahibi bununla ilgili seni ararsa srn söyle, kış vakti çocuk evde iki koşuyor başka bir şey yok diye. bu gürültüye karışma hakkı yok tamam Allah sabır versin dayanması güç ama senin çocuklarının bir suçu yok
İşte yaşlı kadın cnm geçen parka çıktık benide gördü söyledi cok zıplıyor lar diye bnde cocuk bu dedim şimdide ev sahibini aramış
0 oy
önce (28 puan) tarafından

Standartlara aykırı şekilde gürültü ve titreşime neden olan konutlar için ceza  miktarı 11 bin 035 tl çok şikayetler olduğu için çok artmış dikkat etmek lazım

Ediyorum cnm ama çocuk işte lafdan anlamıyor ki az daha büyük olsalar oturun dersin otururlar ama daha biri 4 biri 2 yaşında
önce (28 puan) tarafından
Kalın yumuşak tabanlı terliklerden giydirsen gürültü gitmez belki
Giymiyorlar cnm
0 oy
önce (3,253 puan) tarafından
Varya cocuğunu büyütmüş yaşlı veya orta yaşlı fsrk etmez bu komsuların yaptigi sadece bencillik sizinde cocuklariniz o yaslardan gecti ne yapalim bağlayalımmı cocuklari eskiden sokak vardi mahalle vardi cocuklar cikar oynardi o devir bitti artik bu cocuklar ev cocugu tum cocuklugu boyle evde geciyor cok benciller cok
Yani cnm başı agriyormus da bide çocuklar gürültü yapıyormuş napayım dedin gibi baglayimmi cikacaz da ev bekliyoruz biran önce çıksak diye dua ediyorum
önce (3,253 puan) tarafından
Napalim basi agriyorsa  agri kesici icsin varya sinir oluyorum bacim bu cocuklar ne yapsin gunahlar ya
Oğluma dedim cnm bak nenenin başı agriyormus ziplamasin diyor dedin hap içsin ağrıyorsa dedi beni bi gülmek aldı çocuğa da bişey diyemedim:)
0 oy
önce (3,305 puan) tarafından
Sende haklısın komşunda haklı canım 

Çünkü bizde yaşıyoruz aynı sorunu 

Üst katimda iki çocuk var at koşturur gibi kosturuyorlar sabahin 7sinde kalkiyorlar sesleri de cabasi karakolluk bile olduk ama yine devam
Valla dikkat etmeye çalışıyorum cnm ama lafdan anlicak yaşta değiller işte
önce (3,305 puan) tarafından
Haklısın canım bisey diyemiyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
16 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azrasudd (33 puan) tarafından soruldu

408,572 soru

12,276,534 cevap

37,774 kullanıcı

Kategoriler

...