+2 oy
157 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (700 puan) tarafından
Bazen ne yemek yapacagımı bilemiyorum bi arkadaşım böyle liste yapardı ne yemek yapacağını yanına salatasını çorbasını yazardı. Sizlerde boyle liste felan yapıyormusunuz

10 Cevaplar

+2 oy
(1,716 puan) tarafından
Yemek işini çok abartmamak lazım bence ya o gün ne canım istiyorsa onu yaparim 
-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından
Yok ya evim kendi evim yani otel değil yemekhane değil,  ertesi gün ne yapacağımı düşünmeyi birak sabah bile ne yapacağım diye plan yapmıyorum mutfağa girince doğaçlama oluyor hersey.  Çalışan anne değilim yüzdendir ama çalışanlar yapabilir mantıklı.
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Yok kiz isime ne gelirse onu yaparim evdeki malzemeye bagli birde 
0 oy
(630 puan) tarafından
Çocuğumu okula bırakıyorum dönüşte ne yapacaksam markete uğruyorum alıyorum iyi oluyo günlük 
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Ben calisiyorum. Mecbur yapiyorum yani haftalik da ona gore alisveris yapiyorum. Ya da yaptigim alisverise gore liste yapiyorum. 

Pazar-pazartesi -nohut,pilav,turp,tursu,ayran 

Salı-siparis verecegiz,aksam lahana saracagim

Carsamba -persembe lahana sarmasi,ayran

Cuma -kiymali makarna-mercimek corbasi

Haftasonu da firinda tavuk patates,brokoli hasla yogurtlarim bi de
0 oy
(971 puan) tarafından
Kızım ve eşim yemek secmeselerdi hergun yemek yapardım hiç birşey yemiyorlar
0 oy
(12,996 puan) tarafından

yok yapmıyorum öyle liste. çünkü şnsan bu canın belki bambaşka bir şey isteyecek. günlük eşimi darlıyorum ben ne pişirim diye:D

0 oy
(18,160 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerinin günlük menüleri var bazen onlara bakıyorum ana yemeği belirliyorsam . Gerisini kendime göre ayarlarım sonuçta her gün tatlı yapan biri değil çorba da her zaman aramam ana yemek pilav salata için de oraya bakıyorum 
0 oy
(14,658 puan) tarafından

Uğraştırıcı ya öyle :) 

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Evet pandemiden önce bende haftalık yemek listesi yapardım ona göre de alış veriş hiçbir şey ziyan olmazdı..ama pandemi yeni bebek derken hala o düzeni kuramadım .. sömestr tatilinde yeniden bir olanlama yapacağım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
29 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
23 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde LEMAN339 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 207 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu

409,616 soru

12,314,265 cevap

38,796 kullanıcı

Kategoriler

...