Çalıştığı zamanlar şehir dışına gider ben arayana kadar aramazdi. Hayatımda hiç yada onun hiç bana mesaj attığını güzel iki laf ettiğini bilmem. Hayatımda hiç eşimle bir karede onun isteğiyle fotoğraf çektirmedik. Yada onun bana seni seviyorum dediğini duymadım hiç. Ayrı uyuyoruz bunu o istiyor. Yaklaşık 6 aydır o bir koltukta ben bir koltukta. Ve bundan çok memnun. Ben onun yatağına uzaninca benim kalkmami bekler kendisi uzanmak için. Asla yanıma uzanmaz. Hiç şakalaştigimiz olmadı. Her şeyin suçlusuda Benim bunları deseniz hep suç sende sen çok kavga ediyorsun ondan böyle oluyor diyor. Yalan kavgasız günümüzde bile böyle. Afedersiniz bana yaklaştığı tek şey cinselik. Kendimi obje gibi hissediyorum. Hatta sadece evime ekmek getirdiği için kendimi onun karşılığı pazarlıyormuş gibi hissediyorum. Aramızda sevgi cümlelerini geçtim doğru düzgün muhabbet bile olmaz. Çok sikildim ilgi sevgi istiyorum bazen diyorum çok mu şey istiyorum. Sevilmek kadın olduğumu hissetmek ama ben erkek o kadın gibi. Ben eğer geri dursam ki durdum 10 sene yüzüme bakmaz neden böyle neden sevilmiyorum