0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar daha önce bi post açtım ama kimse yardımcı olamadı dogumuma son 1 ay kaldı ve ben 1 tane takımla bebeğimi bekliyorum esimden 2 ay önce siddet nedeni ile ayrıldım şimdi çalış al diyecek olanlar olacak benim başıma gelenler kimsenin başına gelmesin ama gelmeden de kimse anlayamaz beni erkek bebeğinizin eski kiyafetleri varsa bana yardımcı olabilir misiniz
notu ile kapatıldı: Yasak post

12 Cevaplar

+1 oy
(1,774 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun canım böyle postlar görünce çok üzülüyorum 
-Reklam-
+1 oy
(2,230 puan) tarafından
Yanlış anlama lafım sana değil bende kızımın kıyafetlerini vermek için bir post açmıştım maalesef başka arkadaşlar da vermiş ve satılmış kıyafetler ben artık sağlık ocağına bırakıyorum köylere gittiklerinde götürüyorlar öyle yerlere sorabilirsin. Sonuçta kimse kimseyi tam anlamıyla tanımıyor
(2 puan) tarafından
Yok instagramdan gosterebilirim isterseniz çocuğum için nasıl yalan söylerim ben o kadar ihtiyacım olmasa bu yola utanarak neden basvurayim
(2,230 puan) tarafından
Siz yardım yapan yerlere gidin ilgili belediyeler muhtarlıklar vardır yardımcı olurlar
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(4,453 puan) tarafından
Son yaşananlardan sonra burada yardım eden zor bulursun canım. Ben bi kaç yere söylüyorum onlar ihtiyacı olan aile olursa söylüyor onlara veriyorum sende sağlık ocağına filan sor
+1 oy
(294 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşma vakfına başvuruda bulunun ihtiyaç sahiplerine aylık kıyafet ve para yardımı yapılıyor size de yapılır inşallah 
0 oy
(7,834 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun 
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun yinede yazdınız cevap verdiniz
(12,688 puan) tarafından
Valla canım inanki üzgünüm ama keşke bu kadar kötü insanlar olmasa dünyada
(2 puan) tarafından
Evet kimsenin kimseye güveni kalmadı anlıyorum zaten
(3,428 puan) tarafından
Hangi köy kız
Benim baya arkadaş var orada
(2 puan) tarafından
Kuluncak
0 oy
(4,157 puan) tarafından
Son olaylardan sonra kimse kolay kolay yardım etmez 
(2 puan) tarafından
Anlıyorum hayırlısını beklicem yapacak bir şeyim yok
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Bende var ama bende yeni dogum yaptım. Nerde yaşıyorsun. Yakınsan elden alabilirmisin?
(2 puan) tarafından
Malatya'nın bi köyündeyim
(7 puan) tarafından
Bende malatyadayim hangi koy yakınsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince
(2 puan) tarafından
Kuluncak bilir misin
(5,749 puan) tarafından
İstanbuldayim ya inan kargoya da çok uzağım artı yeni doğum yaptım yoksa çıkar gönderdim. Özelden yaz ama sen bana. Doğumun ne zaman belki ozamana kadar çıkabilirsem.
(2 puan) tarafından
Allah bir an önce ayaga kalkmayı nasip etsin kardesim bebeğini sana ve babasına bağışlasın
0 oy
(4,989 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun canm 
(2 puan) tarafından
Canin sagolsun
(1,519 puan) tarafından
Hangi köy nereye bagli
(2 puan) tarafından
Darendeye bağlı kuluncaga yakın
(1,519 puan) tarafından
Adı ne  bizimkiler Malatya'da oturuyor  sosyal yardımda çalışan akrabam var yardımcı olurum
(2 puan) tarafından
Köyün adı Ayvalı senin yakının nerede çalışıyor
0 oy
(353 puan) tarafından
Bende çok vardı ya zıbın tulum kıyafet giyecek kumbarasına attım senim gibi ihtiyaç sahibi birine vermeyi çok isterdim gerçekten mağdur isen senin için üzüldüm bide Malatya da uzak Rabbim yardımcın olsun kardeşim 
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun yinede düşünmeniz de benim icin büyük bir destek
0 oy
(2,823 puan) tarafından
Burda gördüklerimden sonra kimseye inanmıyorum, böyle postlarda bana yalan geliyor,milletin vicdanıyla oynamayı bırakın 
(2 puan) tarafından
Herkesin Kendi düşüncesi bir sey diyemem haklısın
0 oy
(4,435 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşma kulübü gidin orada bildiğim kadarıyla yeni doğanlar için bir koli eşya gönderiyorlar ne sayrsaniz orada fazlası ile var 
0 oy
(162 puan) tarafından
Malatya nin neresinde oturuyorsun
(2 puan) tarafından
Kuluncak
(162 puan) tarafından
Hım bende Şubat'ta Malatya'ya gelebilirim  keşke merkezde olsaydınız bebeğimin kuculenlerini size verebilirdim benimde bebeğim erkek daha 53 günlük bazı kıyafetleri küçüldü
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim yinede sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 221 göst.
31 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 804 göst.
+1 oy
7 cevap 136 göst.

409,545 soru

12,310,520 cevap