+1 oy
129 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaslar konu cocuklar olunca en ufak bir seyi bile kafama asiri takiyorum. Yarin kizimkn disi cekilecek,curuk 1 haftadir tedirginim ,neden die.mesela kreştebn getiriylm cocuklarimi iste, corapi ayaginda yoksa kendi kendime strese giriom neden giydirmemisler die,yada ogun ögretmen fazla guler yuzlu olmayinca neden böyle die.yani buna benzer bir suru seyi kafama takiyorum,ve gunumu zehir ediyorum

Acaba ben hastamiyim.yada hislerim dpgrumu söyluyor.

Benim gibi olan varmi,yabi bana bi tavsiye-fikir verin luften.

7 Cevaplar

+2 oy
önce (19,555 puan) tarafından
İnsanın aklına gelir tabi ki. Ama gününü zehir edecek kadar takiyorsan kafana o zaman o iş sıkıntı. Ben senin gibi değilim doğrusu. 
-Reklam-
+1 oy
önce (6,331 puan) tarafından
Kelin merhemi olsa :( oglan anasınıfı da seneyede anasinifina gönderecem 1. Sınıf buraya uzak ewi değiştirsem mi die strese giriyom öyle düşün 
0 oy
önce (325 puan) tarafından
Valla canım böyle hayat geçmez. Tamam anneyiz bizde endiseleniyoruz da bu kadar değil. Hasta olursun
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Her insanda olabilcek şeyle ama gününüzü zehir edecek kadar çok büyük skntlar degil her insanın günlük yaşamındaki kafasına taktığı konular vardır mutlaka
0 oy
önce (17,979 puan) tarafından
annelik bir yerde huzursuzluk demek zaten hep bir tedirgin oluyorsun oluyoruz. Ama bu çok çok fazla sende sanırım öğretmenin ifadesini vs kafaya takmak seni çok yorar 
0 oy
önce (1,866 puan) tarafından
2 sene sonra işe dönecegim çocuğu nasıl okula birakicam diğeri 2 yaşında napar okulda diye kafama takıyorum. Altına yaparsa ve oğluma bakmazlarda diye strese giriyorum :D anayız biz ana . Anneannem derdi ana olacagima taş olsaydım diye. Öyle bir şey herhalde . 
0 oy
önce (1,334 puan) tarafından
Sen bu kafayla iyi yaşıyorsun canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
13 cevap 646 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 594 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,435 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...