+2 oy
407 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,481 puan) tarafından
Selam kizlar napiyorsunuz kızımla dolanıyorum evin icinde uyumak bilmedi kucağımda iş yapıyorum dünden pilav ve corbam var yanına ne yapsam bilmedim siz ne yemek yaptınız yada yapacaksınız fikir verin

27 Cevaplar

+1 oy
(2,160 puan) tarafından
Akşamdan yaptım bende genelde aksam yapıyorum ya kuru fasulye pilav cacık yaparim bir tek akşam işte 
(1,481 puan) tarafından
Bende mi kuru fasulye yapsam acaba yanına eline sağlık
-Reklam-
+1 oy
(7,787 puan) tarafından

Kuru fasulye pilav salata 

Dünden kalma pırasa yemegi bide

(1,481 puan) tarafından
Bende yanına kuru yapcam galiba eline sağlık :)
+1 oy
(705 puan) tarafından
Uyur gezermisin gerçekten pırasa var pilav var dün az tavuk arttı ama 2 tane koca boğaz var evde tavuk yetmez napacam bilmiyorum 
(1,481 puan) tarafından
Evet öyleyim iki aydır minik kızım hiç uyumuyo ayakta uyuyorum :) ya alışverişe gidilmesi lazım evde bişey kalmamış iki aydır alışveriş yapiilmiyo.o yüzden yapacak bişey bulamıyorum .
(705 puan) tarafından
Neden 2 aydır alışveriş yapmiysonuz uyur gezer hanım benimde alışveriş gerekiyor
(1,481 puan) tarafından
Ya 2 aylık bebişim var ben çıkmayınca eşim parça parça aliyor şu yok bu yok diyince . Kendim almam lazım bide bu hafta ful yağmur yağdı iki pazar kuruluyo ikisine de gidilmedi ondan
(705 puan) tarafından
Anladım canım ne güzel kokar şimdi bebiş güle güle büyüt canım
(1,481 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(374 puan) tarafından

Yeşil fasulye çorbası bulgurlu 

Kıymalı makarna 
Tavuk sote 
(1,481 puan) tarafından
Ay canım tavuk sote çekti .s afiyet olsunn
(374 puan) tarafından
Sağol canım . Yap kız iki dakika azıcık ne olcak :)
(1,481 puan) tarafından
Tavuk yok -_-
+1 oy
(42 puan) tarafından
Taze fasulye bulgur veya pirinç pilavı 
(1,481 puan) tarafından
Eşim fasulye yemiyor ya yese yapardım .s
+1 oy
(4,843 puan) tarafından
Buzluktan köfte çıkarıp yanına da patates kızartması yaparım 
(1,481 puan) tarafından
Afiyetle olsun :)
+1 oy
(7,102 puan) tarafından

Karışık kuru dolma kocam bey hasta tavuk suyuna çorba yaptım limonla içsin diye yoğurt turp turşu elhamdülillah ❤️ 

image

(1,481 puan) tarafından
Afiyet olsun eline sağlık hazır ne güzel yemeğin geçmiş olsun bu arada
(7,102 puan) tarafından
Umarım geçer sadece grip oldu Allah uzak etsin dermansız dert gibi davranıyor ☺️
(1,481 puan) tarafından
Benim eşimde öle ya azcik başı agrisa sanki çok büyük bişey gibi sürat beş karış geziyor . Bide tribe bağlar sen ilgilenmedin diye
+1 oy
(12,969 puan) tarafından
pilav ve çorba bende de var, bezelye yapıyorum 
(1,481 puan) tarafından
Ayy eşim bezelye yemiyo  benim eşim gerçi hiç bişey yemiyo ahaha çok zor ya yemeyen kocada .
(12,969 puan) tarafından
ayy Allah sabır versin. benim koca sevmese de yiyor. kayınvalidemin çocuk yetiştirirken yaptığı en iyi şey. asla yemek seçmiyor eşim de görümcem de
(1,481 puan) tarafından
Ne güzel valla ya bizim ailede hiç böle bişey yok herkez herşeyi yer ama eşim yesil fasulye nohut bezelye biber dolması daha bir sürü şey aklıma gelen bunlar ulan bı insan patates nasi sevmez asla yemeğini yemiyor
+1 oy
tarafından
Karnıyarık ve pilavı yapıcam bende uzun zamandır yapmıyordum .d
(1,481 puan) tarafından
Bende yapmıyorum bayadir canım çekti herşeyi canım çekiyor bugün ahaha afiyet olsun
tarafından
Acıktın sanırım ondandır :)
+1 oy
tarafından
Nohut yemeği pirinç pilavı turşu ayran 

Çayın yanında elmalı kurabiye yaptim
(1,481 puan) tarafından
Afiyet olsun elmalı kurabiye çok severim ya bana da gönder
+1 oy
(4,343 puan) tarafından

Bol bereketli olsun inşallah cnm 

Dünden yemeğim var ama bugun salı Hamsi günüm 

Sabah 7 buçukta hastaneye gittik oğlumun ilk muayenesi vardı ordan kadın doğuma geçtik hastaneden çıktıktan sonra sağlık ocağına ve eczaneye uğradık pazar yapıp geldik 

Şimdi bu düs alıp çocukları esime bırakıp çarşıya gidip gelicem 

(1,481 puan) tarafından
Hastane işi çok zor ya ilk ay . Afiyet olsun biz balık gününü gendelde haftasonu yapıyoruz eşim evde oluyo hafta içi geç geliyor
(4,343 puan) tarafından
Bende salı yapıyorum çünkü dışardan 350 400  olan hamsi pazarda 100 150 lira o yüzden canim
(1,481 puan) tarafından
Anldim bizim mahellede balık satan bı komşumuz var biz ondan aliyoruz gün farrk etmiyo uygunsa veriyor onda olmayınca aynı dediğin gibi pazardaan alıyoruz cumartesi gunu
+1 oy
(13,140 puan) tarafından
Portakallı pırasa,sebzeli pilav, şehriye çorbası,et kavurma.
(1,481 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun
(13,140 puan) tarafından
Sağol çiçeğim
+1 oy
(4,378 puan) tarafından
Balık yapayım diyorum buzlukta eşim geçen gün almıştı yanına da salata çorba yeterli olur inşallah 
(1,481 puan) tarafından
En sevdiğim menü bide  ev kokmasa herşey daha güzel olacak afiyet olsun
(4,378 puan) tarafından
Fırında yapınca aşırı koku olmuyor bide dert etmiyorum artık aman kokarsa da koksun diyorum canım ilk evlendiğim zaman takılırdım şimdi çocuğun yemesi önemli olan ☺️
(1,481 puan) tarafından
Ya benim burnumdan gitmiyor kokusu yoksa ev için değil  fırında çok sevmiyorum ben kizartilmisini seviyorum   seninki yiyomus ne güzel ya bizimki çizgi film varya maceracı yüzgeçler ordaki bibayi seviyor bu biba diyor yemiyor onu yiyoruz sanıyor o mavi diyorum yok bir türlü ikna edmedim
(4,378 puan) tarafından
Yaa yeriimmm ben onu duygusal çocuk ☺️ benimki çizgi film izlemiyor Allahtan
 balığı da şu şekilde sevdirdim bizim binanın altında kedi var minik adam adını mindoş koymuş balık yaptığımız günler kalanı da babasıyla ona götürüyor bu durumu çok seviyor hadi çabuk ye mindoş acıkmış ona da götür hemen diyoruz o şekilde yiyor biraz :)
(1,481 puan) tarafından
Bal çocuk kendi yedi kediyi dusunuyo :)Aslında bizde öle yedirebiliriz kedi var bizim burdada çok seviyo denicem bunu bı belki yer öyle
(4,378 puan) tarafından
Dene canım inşallah işe yarar doktorlar haftada üç gün balık yedirin diyorlar çok önemli aslında da işte ayda iki üç anca yapıyoruz bizde
+1 oy
(522 puan) tarafından
Ben kemikli et baharatladım düdülüde pişiyor yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı yapcam
(1,481 puan) tarafından
Oh afiyet olsun ya ben yeşil mercimekli pilavı çok seviyorum yanina yoğurt salata ben gerçi yeşil.mercimegi çok seviyorum salatasını falan
+1 oy
(133 puan) tarafından
kavurmalı nohutlu çorba yanınada makarna bu hergün yemek işi beni çok yoruyor bebişle :D
(1,481 puan) tarafından
Afiyet olsun canım kaç aylik
(133 puan) tarafından
teşekkür ederim 8 aylık
(1,481 puan) tarafından
Maşallah büyümüş benimki 2 aylikk
+1 oy
(20,533 puan) tarafından
Tavuklu pilav salata var canım
(1,481 puan) tarafından
Afiyet olsun  en sevdiğim ikili
+1 oy
(6,477 puan) tarafından
Bugün sadece mantı yapacam 
(1,481 puan) tarafından
Yeterde artar bile afiyet olsun
+1 oy
(1,556 puan) tarafından
Et haslama, pilav,  haydari, salata.

Tavuk sote olabilir tavsiye olarak
(1,481 puan) tarafından
Afiyet olsun .. tavuk yok evde alışverişe cikilmadi evde doğru düzgün bişey yok
+1 oy
(4,386 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim bizde kayınvalidem ile kahve içiyoruz bugün ki menüm ise ayran aşı çorbası yapacak ve dünden kalan yağlamam var elhamdülillah çok şükür :D

(1,481 puan) tarafından
Oh miss ya emziriyorum diye galiba kim ne yazsa canım cekiyo
(4,386 puan) tarafından
Yaaa kıyamam sana valla bende emziriyorum uzun bir süredir canım çekiyordu bı yapayım dedim
(1,481 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun . ❤️
(4,386 puan) tarafından
Teşekkürler gülüm ❤️️☘️
+1 oy
(230 puan) tarafından
Tavada ıspanak böregi yapacam mercimek çorbası bide 
(1,481 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 276 göst.
21 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 24 göst.
1 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Gizem_clk21eker (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 193 göst.
2 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Fatma0203 (25 puan) tarafından soruldu

409,373 soru

12,303,759 cevap

38,520 kullanıcı

Kategoriler

...