0 oy
347 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar suan oturduğum ev 4 yıl önce ben görmeden tutuldu çok hastaydım ev sahibi evden çıkarıyordu eşim de mecbur kaldı tuttu bişey demedim ama evin neresinden tutsam elimde kaliyor kapılar soveler dökülüyor sap sarı yıpranmış geldiğimde de böyleydi evde garip bi koku var his oluyor aşırı his burnumuzdan his çıkıyor afedersiniz suan 13 bin kira veriyoruz bi ev bulduk ben çıkmak istediğim için 20 bin tl emlakçı da taşınmam için 70 bin tl lazım nasıl yapayım nasıl edeyim bilmiyorum durduk yere 70 bin çıkacak ama bu evde de yapamıyorum iş yaparken ağlıyorum sizce biraz daha dişimi sikiooturmali miyim eşimin aylığı 37 bin tl kafam çok karıştı Siz olsanız bu zamanda bu pahalılıkta otururmuydunuz sürekli böcek oluyor kötü koku kapılar eski zaten tavanlar falan sizce ?

19 Cevaplar

0 oy
önce (17,960 puan) tarafından
Uygun bir ev bulman lazim ama maaşın yarısından fazlasını kiraya verince nasıl geçineceksiniz ki 
önce (32 puan) tarafından
Canım yokki burası da mayısta %50 zam yapacak aynı fiyata gelecek
önce (5,998 puan) tarafından
enlakciyi aradan cikar sahibinden kiralik biryer bulun
-Reklam-
0 oy
önce (889 puan) tarafından
böcek ve eğer varsa rutubet sorunun çözebiliyorsan bence kapının eskisi yenisi umrunda olmamalı. ben kiradayken ay evim şahane olsun kafasında hiç değilim. imkan varsa para biriktirir ev alırım.
Valla ne kadar biriktirirsek biriktirelim su devirde ev almak çok zor Bodrum katlar 1 buçuk milyon olmuş
önce (2,305 puan) tarafından
Şu zamanda maalesef değil birikimle kredi çekip bile ev alınmıyor. Arkadaşın dediği gibi fiyatlar, bir oda fiyatı artık 1 milyon.
0 oy
önce (1,860 puan) tarafından
Sevmedigin bir yerde yasamak cok zor canim evet biraz faza tutuyor ama sonrasında rahat edersin zaten eskide diyorsun ben olsam bende tasinirim 
0 oy
önce (373 puan) tarafından
Canım şuanda benim oturduğum evde çok iyi sayılmaz mutfağı çatısı  falan kötü durumda pencereleri  Pimapen bile fegil eşim tadilat yaptırmak istedi ama bende dedim bu eve emek edip adam edene kadar 0 dan ev yaptırırız ama dedigin gibi bazen temizlesen bile temis görünmüyor eski oldugu için çok iyi anlıyorum seni eşin zor durumda kalmayacaksa idare et derim 
Yani 2 yıldır biirimkle yaptığımız kolyem var onu bozdurcaz mecbur
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Kız uğun yerler var iyi arastir
önce (410 puan) tarafından
Mesela şöyle 15 20 bin depozito en az aynı şekilde emlakçı komisyonu artık nakliye ye aynı ücrette kafadan 70 bin gidiyor bu şekilde olmasa tabiki kiralar uygun var insan kendi bütçesine göre bulur benim de ev baya kötü 1+1 ev dahi olsa gidicem var uygun ama ek fiyatları ile dediğim gibi oluyor
önce (4 puan) tarafından
Ben kirada oturum 1 buçuk bine  ama şehre uzak otobüsle giderim gelirim oda zor tabi çarşıda en düşük 7 bin yani
Ben şu an on bin veriyorum ama ev değişmem gerekiyor nasıl olacak hiç bilmiyorum
0 oy
önce (308 puan) tarafından
Benim eşim de ben türkiye'deyken kendisi yurt dışındaydı kendi kafasına göre tuttu ben yoktum ev geldiğimde her tarafını rutubet ti mutfak dolapları tuvalet berbattı bayağı çabalarım sonucu ile Bir sene sonra mutfak ve banyo yenilendi ama bütün odalarım hep Rutubet alıyordu tam 6,5 sene sabrettim ve şu an 3 çocuğum olduğu için daha yeni taşınacağım düşün yani altı buçuk sene sabrettim çünkü kiraları çok zam geldi burada da de maaşımız da az olduğu için sabretmek zorunda kaldım ama şu an elhamdülillah biraz daha düzlüğü çıktığımız için çocuk sayısı da çoğaldığı için öyle taşınacağım bazen mecburiyet ten dolayı sabrediliyor maalesef
0 oy
önce (180 puan) tarafından
Aynıyız 4 yıldır bnde kotu Bı evde oturyom 
0 oy
önce (604 puan) tarafından
Bende mecburiyetten sabrediyorum oturduğum ev 30 yıllık bu eve emek verip içine harcama sa yapmak istemiyorum hatta bu evi temizlemek de istemiyorum seni çok iyi anlıyorum zaten zam yapacak diyorsun eğer bulabilirseniz uygun bir ev bulmaya çalışın istemediğin evde oturmak cidden çok zor bende sabrediyorum Allah yardımcın olsun 
0 oy
önce (9,941 puan) tarafından
Bocek dışında aynı durumdayız 3 yıl oldu bu eve tasinali. Kaipilarin hiç biri kapanmiyi bırak kilitlemeyi yastık koyuyorum arkasına. Banyo berbat her yer 12. 13 bin olmjs şuan ki evim 4300 3 üncü kat bende katlaniyorum asgari ücret ile gecniyiruz 22 binden 13 bin kiraya veremem
önce (798 puan) tarafından
Kapilar yapilir cnm neden yaptirmiyorsun
Canım olmuyo menteşe bile kopmuş yeni kapılar almak zorundayım adam kiradan kesmiyo bende yapmam
Dur fotu atacam
0 oy
önce (11,848 puan) tarafından
Canım 37 alıp 20 kira sizi sarsar bu gerçek.bir de sahibinden kiralık bulmaya çalış 
0 oy
önce (2,499 puan) tarafından
Oturdugumz ev esimin babannesinjn evi ev berbat sobali yerler doseme mutfak dolaplar elimde kaliyor nekadr temizlesemde asla gostermiyor dosemelerin altindam resmen bocekler cikiyor.en son dayanamadm esime dedim konus babanlarla ya cikalim.kira veriyim ama en azndam temiz bi evde otryim diye.sonra ev bize kaldi kayinpederim mirastan cikip evi bize aldi.insallah rabbm nasip ederse yavas yavas duzemeye baslicaz evi.yani bu ev bana kalmasaydi dudurmazdcikicaktim.ben olsam cikardim canim yani oyle bi eve okadr para vermekte bosa geliyor acikcasi.hele cocuk varsa daha zor cunku surekli hasta olurlar yazik yani
0 oy
önce (13,585 puan) tarafından
Çıkma imkanın yoksa elinden geldiğince bence guzellestirilebilir yani bi boya ile çözülecek seylerse yaparsın nolcak bende  gelin girdiğim evi görmemiştim bocekliydi ilaçla kaybettim 5 sene oturdum ama çok pisti yani kendimce temizledim.

Şuan oturduğum ev de öyleydi hatta
0 oy
önce (2,305 puan) tarafından
Canım zaten eviniz de zamlanacaksa minimum maliyetle taşınmak en doğrusu 
0 oy
önce (680 puan) tarafından
ne acımasız insanlar Allah doyursun gözlerini 
0 oy
önce (954 puan) tarafından
Kesinlikle çıkardım dediğiniz gibi zaten Mayısta daha fazlasını vereceksiniz imkanınız varsa durmayın 
0 oy
önce (817 puan) tarafından
Valla aynı halimiz canım bizimde eski oturdugumuz evi su bastı apar topar taşındık eşim ayarlamış cati katı çok küçük bize hiç yetmiyor bizde çıkacağız ama şu an değil önümüzdeki ay bende ise başlayacagim öyle gerçekten seni zorlamayacak ise çık birde böcek felan diyosun insan da evinde rahat edemeyecekse yani bul şöyle keyfine göre bir ev çık rahat rahat otur benim evde öyle temizlik yapıyorum temizlik bile belli olmuyor öyle eski ev 
0 oy
Bende dört ay önce taşındım bir dünya para verdik ve şimdi hava soğumaya başladı yağmur derken üç odam tavandan çatıdan su alıyor odalar hep şu için de duvar tavan küf yemyeşil oldu kokudan odalara girilmiyor, küçük bebeğim var ve hamileyim, sadece kullandığım bir oda var elimde , çıkmayı istiyorum dediğin gibi 70 80 bin TL lazım buraya da üç dört ay önce taşındım o kadar masraf yaptım, bide doğumum temmuza geliyor sezaryan, şimdi nereye para vericem nereye vermiycem eşim tek çalışıyor, bu şekilde kalırsam bebeğim kokudan astım olur , o kadar kötüyim ki bir çıkış yolu bulamıyorum, artık 1+1 bile olsa gidelim dedim kira uygun olsa dahi depozito emlakçı komisyonu ıvır zıvır derken bir dünya para , kızımın odası çöp oldu küf, benim aynı şekilde ve bu koku asla eşyalarım dan çıkmaz , bide eşya almam gerekecek artık ağla ağla bir hal oldum
önce (3,393 puan) tarafından
Canım rutubet çok zararlı hem size hem bebeklere dediğin gibi astım gibi hastalıklara sebep olabiliyor 4 ay önce tutarken rutubet yokmuydu inşaAllah mobilyalara geçmez onlar da küflenebiliyor çünkü :(
Yaz ayıydı hiç bir şey yoktu boyalı tertemizdi demekki ev sahibi temizledi yalandan kiraya verdi , çocuk odası bazısı küf oldu zaten korkuyor mecbur hepsi atılacak , yatakta odasıda aynı şekilde atılacak koku tuttu hep bide hava soğuk küçük bebek var camları sürekli açamıyorum ev zaten zor ısınıyor, şimdi hem ev hem eşya masrafı bide doğum masrafı öyle kala kaldim eşime laf edemiyorum adam ne yapsin , Allah büyüktür elbet açar bir kapı ne diyeyim
0 oy
önce (365 puan) tarafından
Bende kaç ay böyleydim evimin kirası uygundu ama çıkmak istiyordum aile apartmanı gibiydi kiralar da uçuyor bizde sahibinden bulduk böyle emlak ı depozito vermeden girdik ki çok şükür öyle yapmışım şuan eski ev bu eve rağbet yükselmiş 
0 oy
önce tarafından
2 sene sonra 70 lira 200 lira olacak ona göre hesap et
Nasıl yani canım anlamadım ne anlamda dedin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 198 göst.
0 oy
33 cevap 474 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mirac2019_ (45 puan) tarafından soruldu
0 oy