Selamun aleyküm kızlar dün akşam makarna yapmıştım acılı şalgamıda çok severim bir bardak da şalgam içtim bı kaç saat sonra benim başım çok şiddetli ağrımaya başladı yatağı serdim o zamn böyle sallana sallana yürüdüm dedim ya Tansiyon ya şekerim yükseldi şekerimi ölçtüm normaldi Tansiyonum da 16 çıktı sonra titremeye başladım böyle tutamıyorum kendimi kulaklarım sanki patlıcak gözlerim kalp gibi atıyordu beynim daha hareket etmeden inanılmaz şekilde ağrıyordu cocukalr uyudu için bide buz gibi rezil olmasınlar diye hastaneye gidemedim belki 5 dkkaya bir idrara kalktım o kadar da su icmemistim aslında nasıl kalktım bende bilmiyorum o kadar zor kalktım yürüyünce beynim sallanıyordu tuvalete gitmeden altıma kaçırdım hemde sayısız defa belki bir 8 9 defa çok iyi hatırlıyorum altıma kaçırdım da uyumuyordum tuvalete yetişemiyordum ayakta duracak halim yoktu tuvalete de zor girmiştim hayatımda ilk defa böyle bu kadar kötü oldum sizce randevu alim doktora gitsem mi yada doktorun çağırdı zamn mı gitsem aranızda Tansiyon hastası olup böyle olan var mı çok pişman oldum şalgam içtiğimede de yemek yedimede