+1 oy
169 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (418 puan) tarafından
Salon halım çok psikolojimi bozuyor annemin eski halısı olmasını aşırı kafaya takıyorum hiç istemiyorum parçalamak istiyorum kolidordaki halımıda öyle o onun eskisi değil ama boyunu tam ölçmeden aldım geri yollasam eski halısını yaptığı hatayı anlar mı 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (13,567 puan) tarafından
Ben 5 senelik halılarımı değiştirdim valla insan sürekli evdeyse neyi göze hoş görünüyorsa onu kullanmalı bence. 

Sıra perdelerime geldi onları da değiştirmeyi düşünüyorum 
İmkanın varsa alabilirsin ben İnternetten ince olanlardan aldım.memnunum da
önce (418 puan) tarafından
Hangi siteden aldın
Trendyoldan aldım canım yolluk olarak aradım halıyı da öyle aldım mesela mutfağa 140×300 almıştım 2 ay önce 700 tl
Tamam bakayım kötü gelirse diye terdüt ettim
Kullanıcı yorumlarına bakabilirsin
-Reklam-
+1 oy
önce (51,334 puan) tarafından
yorumu gördüm imkanin varsa degistir tabi
Değiştircem ama doğumda yapcam kayınvalidem yaza ben hediye alayım diyo ben ona bu şekilde anlatmadım çok sıkıldım sevmiyorum o halıyı hoşuma gitmiyor dedim ben kendim alabilirim hafta sonu gidip bakcam çok zoruma gidiyor ya delircem içime ata ata
önce (51,334 puan) tarafından
annenin yaptığı da ne ayip
Benim zoruma giden yaptığı zaten
+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Psikolojini hali bozmuyor annen bozuyor annene öfkelisin. Maddi olanı atar satar kurtulursun ama diğeri zor olsa da ihmal etme o meseleyi çözmeden illaki bir gün yine huzurun kaçar 
Çözülmüyor ki taa yazın gittim halı kestirmeye dedim ki buda senden olsun düğün zamanı almadın bari şimdi al dedim alamam dedi ağladı falan kendine halı kestirdi sonra aradan baya bir zaman geçti geçen gelmiş halı kestircem sana diyo onu evlenirken yapcaktın yada bir kaç ay önce yapcaktın dedim ben halı diye ağlarken dedim sana bin TL halı verdim ya diyo eski kaç kere yıkattı onu sıfır evime eski halıyı getirdi kendine yenisini aldı
+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından
Etkiler o yüzden onları sat yenisini al rabbim selâmet versin 
Geri ona vermek istiyorum
+1 oy
önce (1,642 puan) tarafından
Allah'a şükür güzel evim var ama ne evi ne eşyaları beğenmiyorum. 
Neden
Bilmem renkleri falan hoşuma gitmiyor.
Değiştir imkanın varsa
Hepsi yeni zaten :( eşim değişmez
0 oy
önce (1,291 puan) tarafından
durumun varsa yenisini al haa yoksa hali ortusu al yeni hali gb duruyor
Halı kötü değil ben o halının eski halısı olmasından rahatsızım
0 oy
önce (5,322 puan) tarafından
Maddi durumun varmiş ne canını sıkıyorsun canim git degistir bozma moralini hamileymissin birde taktigina degmez
Annemin aç gözlü olması üzüyor
0 oy
önce (109 puan) tarafından
İstemediğin sevmedigin veya kötü anısı olan eşyalar kesinlikle etkiliyor. İmkanın varsa değiştir. Benim salon halımi kayınvalidem kendi seçerek aldı ve de ince halilardan. O bana o düğün evresini alışverişleri genel olarak hatırlattığı için bı gıcık olurdum. Zaten halının üstüne dökülmeyen kalmadı :D şimdi annemin eski bı halısını koydum diğeri kötü oldu bahanesiyle kaldirdim yaza yeni bı halı alcam inşallah:) ama eski falan önemli değil onun kafandaki yeri önemli batınca olmuyor :D 
Kayınvalidem ben sana alayım yazın dedi ama onun orda olması bana batıyor
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Boşver bunun için annenle hıc aranı bozma  
Sadece bu değil evlenirken herşey içimde kaldı 5 krş harcamadı kendi evini dizdi zincir taktı sonra geri aldı ben onların altına araba bıraktım bunları hak etmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,093 cevap

37,571 kullanıcı