Kızlar bugün kaynanam aradı, görümcem yurtdışına geri döndü biraz sitem etti gelmediniz falan diye. Bende normalde tepkisiz kalırdım ama artık susmak istemedim. Dedim oğlunu zorla ikinci gün getirdim ama görümcemin sen gelmeseydin falan demesi hoş oldu mu dedim. Eşimin kini nefreti biraz meşhurdur ne yazık ki. Birde beni asla arayıp Nur misafir gelecek, yemeğe gidiyoruz sende gel demediler. Sadece 1 kere oturmaya gelmek istediler, bende kabul ettim oturup gittiler. Bende bunları söyledim, 1 kere arayıp beni çağırmadınız, bir yere davet etmediniz dedim. Kaynanamın tepkisi de unuttuk, aklımıza gelmedi oldu. Bende eltimi unutmuyorsunuz anne, hep ben kızımla unutuluyorum nedense dedim. Bunun üzerine lafı değiştirdi kocan izin vermez diye aramadık, ne bileyim falan diye laf yaptı. Zaten eşime de dedim annengil beni artık her şeyde unutsunlar diye. Eşimde iyi demişsin dedi sağolsun, destektir her zaman. O kadar iyi geldi ki söylemek. Genelde kırılınca karşı taraf anlasın diye söylemezdim ama öyle olmuyormuş