0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,662 puan) tarafından
Kızlar bugün kaynanam aradı, görümcem yurtdışına geri döndü biraz sitem etti gelmediniz falan diye. Bende normalde tepkisiz kalırdım ama artık susmak istemedim. Dedim oğlunu zorla ikinci gün getirdim ama  görümcemin sen gelmeseydin falan demesi hoş oldu mu dedim. Eşimin kini nefreti biraz meşhurdur ne yazık ki. Birde beni asla arayıp Nur misafir gelecek, yemeğe gidiyoruz sende gel demediler. Sadece 1 kere oturmaya gelmek istediler, bende kabul ettim oturup gittiler. Bende bunları söyledim, 1 kere arayıp beni çağırmadınız, bir yere davet etmediniz dedim. Kaynanamın tepkisi de unuttuk, aklımıza gelmedi oldu. Bende eltimi unutmuyorsunuz anne, hep ben kızımla unutuluyorum nedense dedim. Bunun üzerine lafı değiştirdi kocan izin vermez diye aramadık, ne bileyim falan diye laf yaptı. Zaten eşime de dedim annengil beni artık her şeyde unutsunlar diye. Eşimde iyi demişsin dedi sağolsun, destektir her zaman. O kadar iyi geldi ki söylemek. Genelde kırılınca karşı taraf anlasın diye söylemezdim ama öyle olmuyormuş

11 Cevaplar

+1 oy
(4,025 puan) tarafından
Onu da öyle kabul edelim, büyüktür alttan alalım diye diye kendimize ediyoruz. Beni kırmayın, ben de sizi kırmayayım hepsi bu. Ben kırılırken, neden karşı tarafı da sırf büyük eiye alttan alıyoruz anlamıyorum. O da büyüklük gösterip, küçüğünü kırmasın. Saygıyı bozmadan herkes kırıldığını dile getirmeli. Umarım ders çıkarıp sizinle daha iyi olur.
(2,662 puan) tarafından
Artık zor çünkü ben soğudum ve asla ısınmam. Birde insan gelinini çağırmayı nasıl unutur ki. Kibarlık olsun diye bile 1 kere çağırır insan ama onlar insan değil
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Amaaaan içime dert olacağına karşı tarafa soylerime onaa dert olsun iyi demişsin boşver 
(2,662 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Çok çok iyi yapmışsın içinde dert olacağına ağzında konser olsun misss eşinde destekse bu hayatta cenneti yaşarsın bundan sonra susma asla 
(2,662 puan) tarafından
Eşime yazdım konuştuktan sonra annene böyle söyledim haberin oldun diye. O da iyi yapmışsın, hiç acıma dedi. Eşim ailesine çok düşkündü ama o kadar ayrım görüyoruz ki artık yüzlerini görmek istemiyoruz
(1,617 puan) tarafından
Hiç görüşme bundan sonra o zaman diğer postlarını da okuyup onlara da yorum yapmıştım zaten görüşme diye ne güzel eşin seni biliyor sen tutuyor dünyada cenneti yaşa bırak onlarda hangi ateşte yanarsa yansın sen eşin ve çocuğun huzurla yaşayın
(2,662 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun
0 oy
(798 puan) tarafından
Başlığı okuyunca oh iyi yaptın dedim iyiki de yapmışsın sustukça tepemize çıkıyorlar 
(2,662 puan) tarafından
Öyle susunca bir de iyi ***** anlamamış diye devam ediyorlar
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın senin içinde dert olacağına onlara dert olsun
(2,662 puan) tarafından
Demi yani, birde çağırmadınız dedim unuttuk deyince resmen gülesim geldi. Ben çocuk muyum unutulacak
(4,181 puan) tarafından
Elti unutulmuyor sen unutuluyorsun. Kayinvaliden unuttuk demesi de aşırı komik
(2,662 puan) tarafından
Eltimi unutmuyorsunuz ama hiç dedim. Sonra lafı kocan izin vermez diye çevirdi
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Vala ben benimkine diyorum da takmıyor artık demiyorum herşeye tepkisiz mesafeli soğuk asik surat olmaya karar verdim.
(2,662 puan) tarafından
Bu saatten sonra artık eskisi gibi olmam. Kaynanamı tanıyorum ilk misafir geleceğinde hemen çağıraacak beni, o zaman da ben 1 ay unuttun artık gelmem diyecem
(10,061 puan) tarafından
Benimki karşı komşum hamileyim kusma bulantı öldüm bittim kadından bir tabak yemek istedim diğer 2 cocugumq 6.7 çeşit yemek yaptı tencere tencere misafirlerine torunlarına bir tabak vermedi. Şimdi bu kadında Allah korkusu var mı bir kalpte merhamet yoksa imanida noksandir derler bizde. Yüzünede dedim bir tabak yemek vermedin herseyi yüzüne vurdum gene vermedi. Üstüne sitem edip neden evime gelmiyorsun dedi bugün hiç cevap vermedim suratımı astim kalkıp eve gitti
(2,662 puan) tarafından
Böyleleri ölümü hiç düşünmüyor
(10,061 puan) tarafından
Durmadan kaç aylık diyo söylüyorum bu kdr haftalık inanmiyo yine soruyo ikna olmuyor sakladım saniyo kaç defa soylecem dedim 3 aylık. 6.7 aylık değil olsa göbeğim olurdu diyecem bu defa
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Yok yok oyle olmuyo cstir catir söyleyeceksin. Ben de yeni dillendim ama bi rahatladim  bi iyi geliyoki sorma :))) kendi kendimi yiyecegime milleti yerim banane
(2,662 puan) tarafından
Bana dert olacağına onlara dert olsun. Kimseyi ***** sanmasınlar
0 oy
(95 puan) tarafından
Eşin de bişy dememiş oh iyi olmuş valla bazen herseyi yüzüne karsı sölemek iyi oluyor herkez yerini ve haddini bilmeli bence 
(2,662 puan) tarafından
Öyle, eşim her zaman arkamda. O konuşsaydı daha ağır konuşurdu biliyorum annesiyle
(95 puan) tarafından
Cok şanslısın o zamn esin arkanda oldumu tamm benm esim ne olursa olsun %200 bile haklı olsam annesini babasını gectim ablası abisini savunur ses edemiyorum pek sonra içim içimi yiyor
(2,662 puan) tarafından
Evet o konuda şanslıyım, ne olursa olsun eşim destek. Eşimden zaten çekinirler, öfkesi beterdir
(95 puan) tarafından
En güzeli biliyormusun
(2,662 puan) tarafından
Bu eskiden bana zor geliyordu ama çevremde gördükçe bazen erkeğin sert olanı iyi oluyor sanırım. İnsanlar biraz fren yapıyor
0 oy
(19,861 puan) tarafından
Oohhhh çok iyi olmuş. Boşver. Bundan sonra ona göre davranirsin sen de . İyi demişsin 
(2,662 puan) tarafından
Eşime de dedim, sen barışabilirsin ama benden sakın samimi olmamı bekleme asla olmam diye
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın sen sussaydin daha çok tepene çıkardı 
(2,662 puan) tarafından
Bundan sonra susmak yok zaten
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Herkes her şeyi bilerek yapıyor kimse seni unutmadı. Gelmeni istemediler. Bir iş yapıyorlar bari dürüst olup arkasinda dursunlar. Sen de en iyisini yapmışsın. Yarın bir gün biz de kaynana olacağız. Gelini sevmesek bile el üstünde tutmak zorundayiz evladımiz icin
(2,662 puan) tarafından
İnanmadık zaten eşimle. Bahanelere sığındı, saçmaladı. Adamı salk sanıyorlar ya ona sinir oluyorum. Birde üzülme kafana takma dedi. Oturup onlara hâlâ üzüldüğümü sanıyorlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 502 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 599 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 747 göst.

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...