0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

image

Hangisini yüklesem bilemedim biraz çok oldu kusura bakmayın. Ben evde dekoratif vazo, tabak, mumluk yapmaya başladım. Küçük işletme açıp satmak da istiyorum ama olur mu bilmem. Nasıl yaparım, yapabilir miyim beğenirler mi acaba. Sizce tek tek mi yoksa takım olarak mı satışa koysam acaba bazılarını. İşletme ismimi bile karar verdim aslında ama cesaretim yok. Resimdekilerden daha fazla çeşit var. Birde bazılarını boyamayı da düşünüyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(4,406 puan) tarafından

Takım sat canım daha yeni bunu aldım 109 a senin maliyeti kurtarır mı bilmiyorum ama trendyolda bu aralık fiyatlar 

image

(619 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım trendyol da satışlar daha fazla olduğu için kurtarır ama ilk başta shopierden satarım. Bende 150 düşünüyorum böyle takım olarak
(4,406 puan) tarafından
O zaman canım hatasız yapmaya özen göster çünkü bunda çizikler var döküntü var bir daha o satıcıdan asla birşey almam mesela sağlam olsun üç kuruş fazla olsun birşey olmaz. Bol satislar sana şimdiden
(619 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(619 puan) tarafından
Resimdeki kapaklı mumluk için bu akşam en az beş defa denedim çöp oldu. O üzerindeki yuvarlak top gibi olan kısmı çıkarırken hep kırılıyor. Geçen yaptığımda nasıl çıkardım bilmiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(836 puan) tarafından
Hepsi çok güzel. Beğenen çok olur bence. Sadece başka satanlar da varsa fiyat olarak iyi ayarlamak lazım. Bazı modelleri tekli, bazılarını takım koyabilirsiniz. Takımlarda fiyatı daha uyguna koyabilirsiniz. Bazen sadece tek parça lazım oluyor, o zaman takım almak istemiyor insan. Boyama fikri de çok iyi. 
(619 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende öyle yapıcam hem tekli hem takım
0 oy
(206 puan) tarafından
Çok güzeller canım nasıl yapıyorsun böyle evde? 
(619 puan) tarafından
Kalıp aldım canım taş tozuyla yapıyorum
(206 puan) tarafından
Ellerinize sağlık. Peki size maliyeti ne oluyor
(619 puan) tarafından
İnanın tam bir maliyet hesaplamadım daha. Ne kadar taş tozundan ne kadar ürün çıkıyor bilmiyorum. Bunları deneme amaçlı yaptım. Öncesinde biraz bütçe ayırıp kalıp aldım. Silikon kalıplar burda pahalı maalesef. Yurtdışı uygulamasından aldığım için daha uyguna geldi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,855 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 469 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

410,136 soru