+1 oy
140 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (364 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar.  Bu aralar mikrodalga fırın almak istiyorum. Daha önce hiç kullanmadım hangi marka iyidir gerçekten işe yarıyor mu. Kulananlar bı el atın bana da.    Trendyol da kumtelın gordum uygun olarak 2 bucuk binlerce. En uygun u 

8 Cevaplar

0 oy
(797 puan) tarafından
Arçelik var çeyizimde almıştım ama neredeyse hiç kullanmıyorum desem yeridir tadını bozuyor sanki yiyeceklerin mesela dün kıymalı yaptırmıştı eşim sabah oğlum istediği için ısıtmak için mikrodalgaya koydum hamur gibi olmuştu tavada ısıtınca hiç öyle olmuyor 
(1,582 puan) tarafından
Cok uzun süre mi tutuyorsun içinde hamur icin 40sn falan yeterli
(797 puan) tarafından
Yok 1.derece ısı yapıyorum 40.50 sn bekliyor zaten kullanım kılavuzuna bakmıştım böyle bi sorun yaşadığım için daha az tuttum bugün oğlum yiyecek diye tam ısınmasını beklemedim ama benim çok işime yarayan bişey değil kişiye göre değişir tabi benim için olmasa da olur :)
(1,582 puan) tarafından
Dogrudur canım haklısın ben sık kullananlardanım:)
(2,489 puan) tarafından
Bizim işimize çok yarıyor ama ben de evden çıkarmayı düşünüyorum bu aralar. Çalıştığı zaman kızım dibine giriyor
-Reklam-
0 oy
(4,144 puan) tarafından
8 senedir kullanıyorum zamanında 200 liraydı.  Samsung markası.  Çok memnunum ...
0 oy
(1,582 puan) tarafından
Samsung aldım memnunum canm
0 oy
(21 puan) tarafından
Samsung kullanıyorum 3 yıldır, ben genelde buzluktan et çıkardığımda  çözmek için kullanıyorum. 5 dk. Da çözüyor. Genel olarak memnunum  ama çok lazım da drğil yani. Bana hediye gelmişti abimden.
(797 puan) tarafından
Etin tadını bozmuyor mu canım ben bi kere kıyma koydum acil olduğu için mikrodalga da çözdürmek durumunda kaldım İzmir köfte yaptım ama köftenin tadı çok acayip olmuştu her zaman yaptığım gibi yapmıştım
0 oy
(165 puan) tarafından
Bim den aldım bir kaç ay oluyor fakir marka suanlik çok memnunum Altus vardı yillardr bozuldu artık oda iyidi baya çok işime yarıyor benim tavsiye ederim 
0 oy
(4,535 puan) tarafından
Bende Beko nun var. Her yiyecek grubu için ayrı ısıtma özelliği var çorba dahil. Buz çözme özelliği var onun dışında airfire gibi yağsız ızgara filan yapma özelliği var.
0 oy
(836 puan) tarafından
Bendeki Samsung gayet iyi. Derece ve dakikayı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Buz çözme, koku giderme özellikleri var. Ayrıca ızgara da yapıyor (fırın gibi). Ama çok sağlıklı bir alet olmadığı için mümkün olduğunca az kullanıyorum. 
0 oy
(4,440 puan) tarafından

Şiddetle tavsiye ederim canim elim ayağım mutfakta 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 407 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
8 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BEBEKALPARSLAN (204 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,063 cevap

39,251 kullanıcı

Kategoriler

...