Herkeste olan ama sizin hiç hoşlanmadığınız hatta bu yüzden "Ay bu da ne gıcık tip" dendiğiniz tercihleriniz var mı Bende ganimet gibi
1. Altın takmak. Silah altında kalırsam rose altın falan takarım. (Alyans hariç) Altın bana göre madendir, yatırımdır Takıp gezersem elimde kolumda hisse senedi takılı gibi hissederim
2. Ekran koruyucu olarak kendini koymak. Bunun psikolojik sebebini bir türlü anlayamadım. Ben de kendimi severim, korurum, önem veririm. Allah yarattığı için beğenirim de her yerimi. Ama tutup da ah canım kendim her tuş kilidinde kendimi görmezsem yaşayamam demem
3. Tektaş sevmem, taşlı yüzük sevmem, evlenme teklifi sevmem. Üçü de birbirinden manasız gelir bana. Hayır zaten evlenme niyetin varsa neden el oğlu önüne diz çöksün istersin. Tektaş kültürünü de aşırı çakma buluyorum. Ama gel gör ki bunun beştaşı tam turu carı curtu da çıktı Eşim elbette evlenme teklifi etti o kadar etme dememe rağmen. Yüzük olarak zümrüt taşı almış mecbur saklıyorum gelinim kızım olursa yadigar bırakayım diye
4. Eşimle nikah fotoğraflarımızı ev gibi salona veya yatak odasına asmak. Ondan önce, gelinlik ve damatlıkla dağda bayırda birbirinden arabesk pozlar vermek. Bir anlamı varsa anlatın n'olur Bizim dış çekimimiz tabii ki yok. Klasik stüdyo çekimlerimiz var 6-7 poz, onlar da albümde çekmecede. Duvarda neden kocaman biz olalım ki hem de zorlama pozlarla
5. Crop bluz. Evladım istemediği sürece giymem. Değil giymek, başkasında gördüğümde bile bağırsaklarım üşüyor, gaz topluyorum, ishal oluyorum Öyle sağlıksız bir kıyafet. (Kıyafet bile değil, kıyafet parçası)
6. Herhangi bir sosyal paylaşım ortamında güzel bir söz, yazı veya şiir paylaşırken kendi selfie fotoğrafını koymak... Hanımefendinin biri Ankara'da aşık olmak ile ilgili bir şiir paylaşmış, görsel de kendisi ve çekim yaparken kameraya bakmamış kendisine bakmış. Berbat bir çekim yani Şiirde de solculuk falan geçiyor, Ankara'da aşık olmak ve solculukla senin ***** yumuk selfien ne alaka be bacım ne alaka
7. Bu konuya detaylı girmeyeceğim çünkü alnımın çatından vuranlar olabilir Genel olarak söyleyeyim, zamane kızlarının evlilikten beklentileri. (Düğün, çeyiz, altın, takı cart curt) Sırf Instagram'a fotoğraf atmak için evlenmeye bin takla atan kızlar var. Üzücü bence. Çünkü bu insanlar EŞLERİNİ değil EVLENMEYİ seviyor.
Çok uzun oldu helal edin, katılmayanlar peşin peşin "Ay bu da ne gıcık tip" diyebilir asla alınmam