0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 yildir spiral kullaniyorum surekli kanama oluyor ramazan yaklaştı orucu nasil tutacagimi bilemiyorum bu yuzden spirali cikarttirmak istiyorum. Acaba spiral çıkarıldıktan sonra kanamalar devam eder mi? Ne kadar sürede eski duzene dönerim? Bunlari merak ediyorum. Eger duzelecek bir sey degilse hic cikarttirmiycam.

3 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
ben de 2 yıl kaldı kanama kasık ağrısı brl ağrısı çok kötüydüm çıkarttırırkrn bir sorun olmuyo 3 kanama oluyo sadece ama çok rahatlama geliyo
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Çok kolay çıkıyor eski düzene de hemen dönüyor vücut. Bende bu sebepten dolayı çıkarttırdım 3 defa adet gördüm 13-14 gün aşırı kanamalı geçmişti
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Spiralde bu şekilde sorunlar mi oluyor canm bende yeni doğum yaptım taktırmayi düşünüyordum
tarafından
Benim eltimde ve kaynanamda da var onlar yillardir kullaniyor ikisinde de bi sorun olmamis ama gorumcemde ve bende adet donemi cok uzadi. 2 hafta 3 hafta. Herkeste boyle olmuyor. Sen de taktır deneyip gorursun benim gibi olursan cikarttirirsin. Benim koca prezervatif sevmiyor belki de ramazandan sonra tekrar taktiririm. Nefret ettim iyice ama gebe kalmayi asla istemiyorum tek carem bu
tarafından
Bendeki bakır spiral. Bide hormonlu spiral var hormonlular kanamayi cogaltmiyormus hatta adeti duzene sokuyormus falan ama tuylenme yaptigini okudugum icin ben onu tercih etmiyorum. Onu da bi arastir istersen
(18,181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben araştırayım bakalım bu korunma yöntemlerinin hepsinde bir sorun oluyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 602 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 609 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,731 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,856 soru