+1 oy
69 göst.
önce Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 13+3 haftalık oldum devlet Hastanesi'nde randevu bulamıyorum yarın özele gideceğim inşallah gitmişken cinsiyeti sorucam sizce söyler mi doktor yani belli olmuşmudur cinsiyeti: )

5 Cevaplar

+1 oy
önce (98 puan) tarafından
Bence erken gitme en azından 14 haftanın doldur
önce (13 puan) tarafından
Aslında cinsiyeti için değil 1 aydır kontrole gitmiyorum ve çok yoğun bı bel ağrım var böyle belim tutulmuş gibi özellikle eğildiğim zaman dayanılmaz bı ağrı oluyor bunun için gitmek istiyorum tabi bı yandan cinsiyeti merak ettim aklıma geldi ♥️ tavsiyenizi değerlendireceğim teşekkür ederim:)
önce (98 puan) tarafından
Aaa bak onun icinse gitmesilisin tabiki sağlığınız önemli bebek icin ben cinsiyet için gideceksen dedim erken hani sana büyük ihtimal diyecekler daha küçük daha erken diyecekler muayene ucretide Bi dünya para olmus oyuzden
Evet maalesef öyle çok pahalı herşey magnezyum da kullanıyorum ama bakicam artık yarınki ruh haline göre :)
-Reklam-
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Evet canım eğer bebek kendini gösterirse 12 haftalıkken bile belli oluyor. Ben kızımı 12 haftalıkken öğrendim hatta doktorum yüzde 98 dedi. Ama çıkolata meyve suyu içip gitmiştim hareketlensin kendini göstersin diye 
Erken öğrenmiş siniz kızlar geç gösterir derler ya bende iki kızımı çok geç öğrenmiştim göstermiyorlardı :) inşallah bunu beri erken öğrenirim ♥️
0 oy
önce (1,055 puan) tarafından
Oğlumu 12 haftalıkken söyledi doktorum.ozele gittim cinsiyet için geldim dedim daha çok erken ama yinede bakalım erkekse hemen belli oluyorda ama kız daha geç oluyo eğer goremezsem bi daha gelirsin dedi.baktigi gibi erkek bu annesi demişti :)
Evet erkek bebek erken belli eder derler şanslıymışsınız :) inşallah bende erken öğrenirim sağlık olsun insan sadece merak ediyor acaba ne diye ♥️
0 oy
önce (351 puan) tarafından
Benim 11 de erkek dedi 24 oldum erkek 
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah :) ♥️
0 oy
önce (901 puan) tarafından
Doktorun makinesi iyiyse ve bebekte bacaklarını açarsa görebilir. Ama tabi kız derse haftan erken olduğu için yanılma payı olur. Erkekse zaten pek yanılma payı olmuyor. Kızıma 11+5 de kız dedi doğruydu. Ama oğluma da 12+6 da kız demişti tutmadı :) 
Bazen bebişler doktorları da şaşırtıyorlar :) kaç haftalık öğrendiniz peki doktorun kız dediği bebeğin erkek olduğunu
önce (901 puan) tarafından
12+6 da kız demişti işte 16. Haftada erkek olabilir dedi. 20. Haftada erkek olduğu kesinleşti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asy27 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,538 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

408,520 soru