+3 oy
930 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,494 puan) tarafından

Kizlar kısa kısa yaşadığımız komik olayları yazalım mı bu akşam? 

Ben önceden yaşadığım trajikomik olayı anlatayım size .. 

Bizim evde kabartma tozu bitmişti. Üst katimizda kaynanamin eltisi oturuyor. Onlardan almıştık 2 paket ödünç olarak . Neyse birkaç gün sonra marketten aldık eve ,bende 2 paket yukari verdim kimseye söylemedim:D. 2 3 gün sonra kaynanamin eltisinin kızı aşağı gelmişti bisi almaya bende bebek uyutuyordum odada o sırada kaynanam kıza 2 paket k.tozu verdi yolladı eve :D. Etti 4 paket kabartma tozu elti geri yollamamis tabi onemli degil . Neyse ki eltisi iyi biridir 100 kabartma tozu feda olsun :D

Sizde anlatın kısa şeyler gülelim 

35 Cevaplar

+12 oy
önce (2,265 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Biz aile apartmanında oturuyoruz, küçükken akşam yemeğini hep beraber yapıyorduk (amcalar yengeler falan) , amcamın da evinin altında dükkanı var, yengem ozamanlar 13 yaşındaki ablama dedi ki , bakkaldan 4 ekmek al gelirken de amcana söyle gelsin yemek yiyecez , ablam gitmiş bakkaldan ekmek alıp gel yemek yiyecez demiş adama :)) adam da hiç üşenmemiş gelmiş yemeğe 

hshsh aynen bi anda ablamla bakkalcı eve girmişler , evdekiler şok olmuş
önce (3,244 puan) tarafından
Bu komikti :) +
önce (879 puan) tarafından
:))))))))))
❤️❤️.
önce (3,198 puan) tarafından
Kimse kimsenin kısmetini yemez hahah :))
-Reklam-
+4 oy
önce (691 puan) tarafından

Yokuş aşağı giden arabayı elimle frene basarak durdurdum elimde telefon babamı aradım yakınlardaydi adam geldi bana baktı gülmekten öldü kızım delimisin biraksaydin arabayı gitseydi dedi :D

önce (7,494 puan) tarafından
Hahhah :D
önce (25 puan) tarafından
Ben anlamadım arabayı kim sürüyordu niye bıraksaydın dedi babanız:)
önce (691 puan) tarafından
Ben şimdi yokuş yukarı çıkmışım arabayla indim kapiyi kapadım arabanın önüne yaslandım manzarayi seyre daldım araba arkamdan aşağı kaymaya başladı baya gidiyo el frenini cekmeyi unutmuşum ahahaa. Kapıyı açmaya çalışırken düstüm tabi dizlerim yaralandı surundum biraz ama açtım elimle bastım frene. Yani babam arabayı biraksaydin yokuş aşağı niye durdurdun dedi halimi gorunce :D 20_22 yaslarindaydim oldu baya :p
önce (25 puan) tarafından
Allah korumuş ya:)
+3 oy
önce (2,119 puan) tarafından
Kardeşim küçüktü. 2 yasi falan vardı. Pazardan gelmistik annem ben halam. Çay istedik eve gelir gelmez.. annem kaynatti iciyoz . Birini bitirdik. Bir daha döktü. Baktık ki bir garip tat geliyo. Caydanin icine bakti annem kardesim kirli coraplarini atmis caydanliga.
Ayy inanmıyorum:D
önce (1,627 puan) tarafından
Ahahahaha :)))
önce (51,353 puan) tarafından
sesli güldüm buna kizimda iki yaslarinsayken islak mendille her yeri sildi sy bardagina sokup cikarmis. halam cay tepsisini mutfaga goturunce su ziyan olmasin diye iceyim demis.diyomus tadi niye kötü geldi soyledi gecmis olsun heryerin tozunu icmisin dedim☺️
shhsjshsh ,bende kuzenimle ablamın okul cantasina çorap kiyafet falan koyuyormuşuz küçükken, amacımız neydi bilmiyoruz ablam hep okuldan geldikten sonra bize kızardı
Çocukluk işte:))))
+3 oy
Kuzenimle bir akşam kahve içelim dedik ama ben yapacaktım kahveyi yapmaz olaydım .d.d kahveyi ilk yaptığımda içine şeker diye limon tuzu katmışım, kız bir yudumla hepsini püskürttü. Neyse dedik bir daha yapalım bari ayy bu sefer de tuz koymuşum .d.d.d hayır o gün üzgün falan da değildim nasıl böyle oldu anlamadım valla .d.d damatlar bu kadar eziyet çekmemiştir benim kuzen gibi .d.d
Ne kadar çok beceriklisin:))))))
Üstüme yoktur hiç :)))))
+3 oy
önce (901 puan) tarafından
Ben bekarken babamın pide salonu vardı. Bende boş günlerimde kasada dururdum. Samsun'da pazar günleri pideciler yoğun olur bilirsin. Tam çok yoğun olduğumuz bi saatte 2 tane çingene geldi önce pide istediler parasını ödediler ama sonra vazgeçtiler paralarını geri istediler. El çabukluğuyla para üstü verdiğimiz paradan 150 lirayı yürütmüşler. Babam aldı parayı bakmadan kasaya attı ama ben anladım kontrol ettim. Gerçekten yürütmüşlerdi. Eleman koştu peşinden parayı istemek için. Kadın sokağa çıkmıştı. Olayı farkettiğimizi görünce şok yaratmak için ulu orta anadan üryan soyundu. Bütün müşteriler elemanlar hepimiz ağzımız açık kaldı :) tam o gün hemen bitişikte pazar yeri de kuruluydu. En az 100 kişi olaya tanık oldu yani. O günü hiç unutmuyorum :) 
önce (628 puan) tarafından
Çok igrencler çok ay bizzat görmedim ama duydum Allah uzak etsin
Amin amin
önce (7,792 puan) tarafından
Bizim bı taniginda dükkandan hırsızlık yaparken yakalamışlar. Taciz ettiler diye ortalığı ayağa kaldırmış bissuru adam basmış dükkanı. Onlarda adam çağırdı bizim tanıdık baya ortalık karıştı polis falan. Allah'tan kamera var dükkanda herşey ortaya çıktı
Adamları birbirine öldürtüyorlar puu reziller
İşte zora düşünce böyle şeylere başvuruyolar o yüzden herşeyleri sıkıntı. Durabildiğin kadar uzak durmak en iyisi
+3 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Sen kabartma tozu deyince aklıma arkadaşım geldi.

Ben 18 yaşındayken arkadaşım benden kek tarifi istemişti. Ablaları ikisi üst üste evlenince bilgisi yoktu.

Ben tarifi verdim. Söylerken de laf arasında o ya kabarmasa ben kabarmş seviyorum dedi ben kabartma tozu kabartır demiştim.

Sonuç ramazan bayramında abileri yengeleri

amcası eşi ve çocukları evlerine ziyaret gelmiş.

8 KABARTMA TOZU KOYMUŞ:woot:

Aşırı acı olmuş
Ve hiç kabarmamış:-D
Suçuda bana atıyor sen kabartır dedin bende koydum diyor.

Ben de ona sana 1 dedim bazen 1 buçuk tane de koyabilirsin dedim
8 tane koyarken ne düşündün acaba dedim:-D

Her gördüğümüzde şakasını yaparız
Şimdi Almanyada geçen telefon konuştuğumuzda kek yapacağım  tarif istiyorum diyordu:-D
Hahhha :))))
Hahah. Bizde eskiden ekmek yapıyorduk makinada. Sabah namazda koyup kahvaltıya sıcak pişiyordu. Babam koymuş o sabah. Dolaptan toz maya diye hindistan cevizi dökmüş. Ekmek çöp, oturmuş kalmış :/ :D
:-D :-D
+3 oy
önce (680 puan) tarafından

hangisini anlatıyım;):D

Kısa ve komik bisi :)))
+3 oy
önce (339 puan) tarafından
Ben ve 2 kız kardeşim çarşıda oturan ablama gidecektik.duraktada eniştem alacaktı bizi arabayla.neyse ışıkların oraya vardık eniştemi bekliyoruz o da arkadaşının arabasıyla gelecek.kardeşime sordum araba ne renk kırmızı dedi

Baktım kırmızı araba durmuş az illerimizde içindeki adamlarda bize doğru bakıyor dedim herhalde arkadaşı. Kızlara hadi gelin gidelim gelmişler dedim tam arabaya yaklaştım adam kelle gibi sırıtıyor kardeşim arkamdan çağırdı Yağmur gel o araba değil diye.böylw bi olay yaşamıştım bende
Hay maşallah:D
Kız masallah binseydiniz ya :D ucuz kurtulmussunuz
önce (339 puan) tarafından
Alık olduğum zamanlar Allah'tandır bacım çağırdıda geri döndüm yoksa adamlar götürürdü beni
önce (696 puan) tarafından
Hahahaha aynısı bende de oldu eşim galerici sürekli farklı arabayla geliyor normalde arabanın plakasına bakarım neyse eşim Birgün alışveriş yaptı işten gelirken beni aradı aşağı in poşet çok diye indim aynı arabadan kapının önünde içinde adam var ama evin önünde duruyor ben elimi kapıya attım kapı kilitli zorluyorum açmak için tam cama vuracaktım aç diye baktım eşim karşıdan bana burdayım burdayım diye bağırıyor yanına gittim ama alev küpü :) bağırıyorum daha kapıyı açmaya zorluyorsun diye baya kızdı bana ama ben çok gülmüştüm :₺
önce (745 puan) tarafından
Senin yaşadığına benzer olay ben yaşadım , anılarım canlandı aklımda ☺️☺️ kız arkadaşımla birlikte bizi bir abla alacaktı otobüs durağından, kırmızı araba ile geliyorum demişti , biz daha otobüs durağına varmamıştık . Geldiğimiz zaman durakta kırmızı araba bekliyordu camları filmliydi , biz pat diye girdik oturduk arabaya bir baktık önce 2 tane oğlan . Onlar bize biz onlara baktık . Pardon yanlış arabaya bindik diyerek indik . Kaç gün kendi kendimize güldük ya :D
+2 oy
önce (3,343 puan) tarafından
Kız üniversitede pandemi zamanı hoca hasta taşıma va anlatıyor uygulamalı bahçede. Bizde hasta taşıyacaktık. 1. Sınıflar da online izliyor, derste sistemde kaydolacakti. Neyse hastayı egildik almaya benim saftirik arkadaşım eli acıdı diye birden bırakmış bütün ağırlık bana geldi sedyede ki arkadaşımın üstünden uçtum yere çakıldım hoca şok oldu hemen kamerayı kapattirdi ama rezil oldum sisteme de kaydoldu jdjsjsjs
Hahha :D haykırdım
nasil düşülür adlı çalışma ☺️
önce (3,343 puan) tarafından
Kız çok kötüydü hocam başıma oturdu filan hahahaha
☺️ ben düşene cok gülerim kötü düşmediği surece kendimde duseyim gulmekten kendime gelemem
İkbal akraba olabiliriz bizde ailecek güleriz jahah
+2 oy
Çocukken annem beni bakalla gönderdi ekmek almak için paramı verdim benimle beraber bir amca bakaldaydi oda benden önce birşey almıştı ben parami masasının üstüne koyunca bakalci Necmettin abimiz para üstü olarak benim para mı verdi. Başladım ağlamaya benim parami neden verdin adama diye Necmettin abi anlatıyor artık senin paran değil tamam bana verdin benim oldu artık yok adamdan paramı alacaksın kasaya koyacaksın diye tuttturdum:)))))))))
Uyanık seni
☺️:))))
+2 oy
önce (5,338 puan) tarafından
Koca universite fakultesinin önünde düsmem guvenligin abla iyi misin ambulans cagiralim mi demesi
Tüh:)
önce (5,338 puan) tarafından
Birde kalabalikti asiri rezil olmustum
Tahmin edebiliyorum insanlık hali:))))))
+2 oy
lisede noter diye otele girmistim adamin birinin yüzünden ☺️
Hahha :D
erkekler tuvaletine de girmisligim coktur en son bursa da hastanede tuvaletten çıkarken adam girdi kizdim adam burasi bayanlar tuvaleti dedim adam yoo burasi erkeklerin dedi ciktik kapiya baktık erkek yaziyodu nasıl süzülüp kaçtım bilmiyorum ☺️ bakipta girmistim oysaki ☺️
önce (5,998 puan) tarafından
bende ilk bankaya telefnda gecikmeli krediler bolumune girdim telefnla arayip odeme sozu aliyordul. emel bilmemkim i aradim isim. adam acti telefonu. emel hanim diye konusmaya devam ettim . bu sesin emel hanima ait oldugunu dusunuyorsan helal olsun sana dedi kapatti suratima:)
☺️☺️☺️
+2 oy
önce (124 puan) tarafından
Kabartma tozu diyince benimde yiyecekle ilgili bı olay geldi aklıma :) 

Lisedeyken hala da görüştüğüm iki yakın kız arkadasim bize oturmaya geldiler ve onlara meyve soslu bir pasta yapmıştım. O zamanlar bu hazır meyve sosları çok revaçta değildi galiba.

Onlarda birşeyler yedikten sonra el yıkamaya gidince banyoda aynı renkte kokuda sıvı sabunu görünce korkmuslar gariplerim. Direk bana sormuslardi bunun üstündekini sıvı sabundan mi yaptın diye :D  (sene 2008 falan )
Ooo milattan önce ki olay :D 16 sene olmuş.  

Neyse sıvı sabunla yapmadın dimi . Meyvelerle yaptın yani :D ;D
önce (124 puan) tarafından
Baya olmuş canım ya yaşlandığımi farkettim hikayeyi anlatinca :D
Hazır meyve sosuydu canım :D
:)))))
+2 oy
önce (839 puan) tarafından

Üniversite de sınıf 90 kişi hoca dedi kitabı olmayan ayağa kalksın bende diyorum içimden aylak erkek çok en az on kişi kalkar kızım sende kalk kitabım yok çünkü 

Ben bir kalktım kafamı kaldırdım 90 kişi içinde tek benim kitabım yokmuş sonuç dersten atmıştı beni:))
Tüh bee:D
önce (839 puan) tarafından
Rezillik diz boyu :)
+2 oy
önce (5,503 puan) tarafından
Universitedeyiz. 3 kiz bi evde kaliyoruz. Arkadasimin ailesi buyuk bi koli erzak gonderecekti. Babasinin arkadaşı tir soforu. Bizim okudugumuz sehirden gececeklermis. Aksam saat 7 gibi ordan gececek dediler. Tabi tirin gececegi yerde otoban. 3 kiz gittik 6:30 gibi beklemeye. Kimse yok. 7-8 oldu kimse yok. Ariyoruz daha yolda gelecek diyolar. Tabi hava karardi. İs kadinlari da ortaya cikmaya basladi yavas yavas. Karanlik olunca tır soforleri kornoya basip bize el sallamaya basladilar. İlk basta bekledigimiz tır sandik ama tabi bizi baska bisey sanmislar. Saat 9 da kolimiz geldi de hemen eve gittik. Trajıkomik biraz. 
Ayy iyi kurtulmussunuz:))))))
+2 oy
önce (454 puan) tarafından

İşe gitmeden yemek yapıp gitmiştim eşime dedim yemek ocağın üstünde diye. Birkaç saat sonra beni aradı yemek nerede diye ben de mutfakta ocağın üstünde dedim yok dedi aramış bulamamış ben de dalga geçiyor sandım eve gelince yemiş galiba diye düşündüm bir gün sonra banyo dolabının içinden çıktı nasıl oraya koydum hiçbir fikrim yok :D

Hahah :D
+2 oy
önce (3,388 puan) tarafından

Teyzemi WhatsApp'tan aramıştım dur kapat ben arıyım benim internetim çok var sana yazmasın internet demişti :D

Hayırlı teyze :D
+2 oy
önce (334 puan) tarafından

Hamileyken bi kadina sizinki kac haftalik dedim meger kadin hamile degilmis ben hamile değilim diyince yüzümde kulaklarima kadar yanma ve çınlama hissettim hic bu kadar utanmamistim :D 

Kadin da utanmistir:)
önce (334 puan) tarafından
Kadin aşırı bozuldu ya bende rezil oldum :))
+1 oy
önce (13,585 puan) tarafından

Cocuklugumuzda annem mahalle gezmesine çok giderdi bizde de anahtar olmazdı. Kapının dışında minder dururdu anahtarı oraya koyardı annem. Kapımız da eski ahsap ve içerisi görünür camlardan. Oraya "anahtar yerinde" notu ilistirirdi. 

Bi gün annem gene yok anahtar bende nereye gitcem hatırlamıyorum ama annemin hesap nor yazdım cama koymak için notta şu yazıyordu "anahtar minderin altinda" yani baskasi gelse zahmet etmesin diye  :D

Hahhha :))))))
Ergan anaktar goltuğun altında kalık. Beni ara :) hahahaha.
önce (13,585 puan) tarafından
Ay bide kadın anlamıyor diye kızıyor adam o geldi aklıma  :D
Hahahahah aynen. Yazdığını okuyunca direk bu ses kaydı geldi aklıma :)
+1 oy
önce (155 puan) tarafından
Yumurtayı çöpe kirmistim yani kabuğu yerine yanlışlıkla yumurtayı çöpe döktüm bir anda baktım  kabuk elimde kaldım öyle :)
Bazen bnmde başıma gelir:)
önce (295 puan) tarafından
Bunu yapmayan yoktur:)
bunu bende cok yaptim
önce (155 puan) tarafından
Ay benim başıma ilk defa geldi geçen gün oturdum kendime güldüm :)

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 119 göst.
+3 oy
28 cevap 692 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde SubatKralicesi55 (7,494 puan) tarafından soruldu
+5 oy
56 cevap 622 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde SubatKralicesi55 (7,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 889 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde SubatKralicesi55 (7,494 puan) tarafından soruldu

408,520 soru

12,274,839 cevap

37,707 kullanıcı

Kategoriler

...