Kizlar kısa kısa yaşadığımız komik olayları yazalım mı bu akşam?
Ben önceden yaşadığım trajikomik olayı anlatayım size ..
Bizim evde kabartma tozu bitmişti. Üst katimizda kaynanamin eltisi oturuyor. Onlardan almıştık 2 paket ödünç olarak . Neyse birkaç gün sonra marketten aldık eve ,bende 2 paket yukari verdim kimseye söylemedim. 2 3 gün sonra kaynanamin eltisinin kızı aşağı gelmişti bisi almaya bende bebek uyutuyordum odada o sırada kaynanam kıza 2 paket k.tozu verdi yolladı eve . Etti 4 paket kabartma tozu elti geri yollamamis tabi onemli degil . Neyse ki eltisi iyi biridir 100 kabartma tozu feda olsun .
Sizde anlatın kısa şeyler gülelim
Biz aile apartmanında oturuyoruz, küçükken akşam yemeğini hep beraber yapıyorduk (amcalar yengeler falan) , amcamın da evinin altında dükkanı var, yengem ozamanlar 13 yaşındaki ablama dedi ki , bakkaldan 4 ekmek al gelirken de amcana söyle gelsin yemek yiyecez , ablam gitmiş bakkaldan ekmek alıp gel yemek yiyecez demiş adama ) adam da hiç üşenmemiş gelmiş yemeğe
Yokuş aşağı giden arabayı elimle frene basarak durdurdum elimde telefon babamı aradım yakınlardaydi adam geldi bana baktı gülmekten öldü kızım delimisin biraksaydin arabayı gitseydi dedi
Sen kabartma tozu deyince aklıma arkadaşım geldi.
Ben 18 yaşındayken arkadaşım benden kek tarifi istemişti. Ablaları ikisi üst üste evlenince bilgisi yoktu.
Ben tarifi verdim. Söylerken de laf arasında o ya kabarmasa ben kabarmş seviyorum dedi ben kabartma tozu kabartır demiştim.
Sonuç ramazan bayramında abileri yengeleri
amcası eşi ve çocukları evlerine ziyaret gelmiş.
8 KABARTMA TOZU KOYMUŞ
hangisini anlatıyım
Üniversite de sınıf 90 kişi hoca dedi kitabı olmayan ayağa kalksın bende diyorum içimden aylak erkek çok en az on kişi kalkar kızım sende kalk kitabım yok çünkü
İşe gitmeden yemek yapıp gitmiştim eşime dedim yemek ocağın üstünde diye. Birkaç saat sonra beni aradı yemek nerede diye ben de mutfakta ocağın üstünde dedim yok dedi aramış bulamamış ben de dalga geçiyor sandım eve gelince yemiş galiba diye düşündüm bir gün sonra banyo dolabının içinden çıktı nasıl oraya koydum hiçbir fikrim yok
Teyzemi WhatsApp'tan aramıştım dur kapat ben arıyım benim internetim çok var sana yazmasın internet demişti
Hamileyken bi kadina sizinki kac haftalik dedim meger kadin hamile degilmis ben hamile değilim diyince yüzümde kulaklarima kadar yanma ve çınlama hissettim hic bu kadar utanmamistim
Cocuklugumuzda annem mahalle gezmesine çok giderdi bizde de anahtar olmazdı. Kapının dışında minder dururdu anahtarı oraya koyardı annem. Kapımız da eski ahsap ve içerisi görünür camlardan. Oraya "anahtar yerinde" notu ilistirirdi.
Bi gün annem gene yok anahtar bende nereye gitcem hatırlamıyorum ama annemin hesap nor yazdım cama koymak için notta şu yazıyordu "anahtar minderin altinda" yani baskasi gelse zahmet etmesin diye
1,486,289 soru
24,299,222 cevap
343,952 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın