Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arkadaşımın o ortamda açtığı konu üzdü beni
+3
oy
604
göst.
8 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Serpil Kubis
(
402
puan)
tarafından
soruldu
Biz eski komşular buluşuyoz arada yaşlarımız aynı biriyle aynj binadan tanışıklığımız diğerlerine göre birbirimizi daha iyi tanırız aslında ben biraz daha sessizim o daha aktif ve konuşkan maddi durumumuz bizim kimse destekçimiz değil öyle takılarım altınlarımmyok bilir kendi yağımızda kavruluruz. O arkadaşda kirada tek maaş ama ailesi destek ne derse hemen yaparlar borç harç hallederler dişli. Toplandık uzun bir aradan sonra diğer arkadaşlarında var bileziği kolyesi benim bir bilekliğim ince kolyem taktım gittim. Orda yine bir şekilde yanında oturan arkadaşa oo bileziklerin çoğalmış kolyen de yeni çok hoş falan muhabbet sonra diğerine döndü sende yeni ne var tatlım diye devam etti zaten kendisinin de dolu kolu, bana hiç sormadı soramaz çünkü biliyo orda kendimi o kadar mahçup kötü hissettim ki ve bir göz göze geldik biz onunla diğerlerine göre daha samimiyiz aslında hani orda o konuyu diğerleri açmaz onlar ev sahibi bizim gibi kiracı bile değiller daha olgun ama ne bileyim ya İnanın hemen kalkmak istedim ordan. Benim milyon tane altınım olsa da orda kendini kötü hissedecek bir arkadaşım varsa orda söylemezdim sonra git söyle belki de benim yok diye içerledim sorun bende belki alınganlık yaptım
tavsiye-fikir
dertleşmek
can-sikintisi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
+6
oy
8 Ocak 2025
Haletiruhiye
(
703
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence sen alınganlık yapmışsın canim takma kafana muhabbet saçma olmuş sidik yaristirir gibi afedersin. Ama senlik bişey yok emin ol.
9 Ocak 2025
indigo
(
2,528
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiçbir arkadaşımla hiçbir zaman böyle bir muhabbetim olmadı. Bence siz de arkadaş değilsiniz.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+5
oy
8 Ocak 2025
Bsracrkk
(
987
puan)
tarafından
cevaplandı
Öyle ortamlarda konunun kimin daha çok altını var kim yeni altın almışa gelmesi bile çok iğrenç ve bayağı. Olan var olmayan var. Demek ki kendisi böyle şeylere dikkat edip sayıyor ki fark ediyor. Görgüsüzce buldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+5
oy
8 Ocak 2025
Amour
(
972
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle bı ortamda ben bulunmam, bu karakterde arkadaşımda olamaz malıyla övünen.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+5
oy
9 Ocak 2025
Ruhiye
(
436
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya linç yemek istemiyprum ama çok altın takmak bana görgüsüzlük gibi geliyor hem başka insanların nefsini çekiyor. Yani kendini kötü hissettsen o ortama girme bidaha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
8 Ocak 2025
sevvalice
(
1,449
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanamin da böyle arkadaslari var sinir oluyorum 3 4 ayda bir kalın kalın bilezik aldirirlar eşlerine bir damla ter dökmeden eşlerinin kaçırdığı vergiyle aldıkları altınlarla hava atıyorlar. Kaynanamin esi yok çalışıp kendini gecindiriyor. Yaptıkları nispet birbirlerine kaynanama değil ama ben bile sinir oluyorum senin ne hissettiğini de anlayabiliyorum ama bence sana bir nispet yapmıyor birbirlerine yapiyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
8 Ocak 2025
Sefillerrrr
(
957
puan)
tarafından
cevaplandı
Maddi durum mutluluk vermez. Aslında önemli olan, kendimizi ve başkalarını olduğu gibi kabul etmek kiyaslamamak.
Herkesin kendi hayatı vardır. Herkesin farklı bir hayatı , farklı imkanları ve farklı zorlukları vardır. Başkalarının hayatıyla kendi hayatımızı kıyaslamak çok anlamsız kendini kötü hissetmen anlamsız üzülmeye dahi değmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
9 Ocak 2025
Sarakurak
(
1,334
puan)
tarafından
cevaplandı
rüyamda kadinin biri ranger rover yok diye kucumsemisti beni bende o kadar paran var ama benm kadar güzel degilsin demistim oooohh oyle ortamlarda da bulunmam ama bilincaltima nasl işlemis
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
9 Ocak 2025
Sevda01
(
1,236
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok sukur var önce daha çoktu evimiz de var çok şükür köyde ama iki katlı srabamizda var çok sukur yüzük bile takmam eşimin halası bu kıza özel gunlerinzde altın alsana diye eşime kizdi. Halbuki var ama görgüsüz gbı hissediyorum iki altın taksam göstermek için gbi o ortamda asla bulunmam eşiniz ne iş yapıyor merak ettm canm bu tarz askeriye ve polis eşlerinn bir kısmında oluyor kimse üstübd alinmasn başta yazdklarimda şükür var ama evime biri gelsn çocuk esyasjndan başka detay hiç brısey yok ana olması mecburi onları bile yeni yeni aldk öyle insanla.arkaslikta kurmam o ortama benzer bulundum ve ben bu değilim.dedim elimi kolumu çektim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
9 Ocak 2025
Kizilaslan
(
1,775
puan)
tarafından
cevaplandı
Aslında bence haklısın takip takistirmayi bütün kadınlar sever orda senin kötü hissedecegini düşünmesi gerekirdi. Benimde ajdalarim var arkadaşım eşinden Ajda istiyor almıyor eşi ben bunu biliyorum o yüzden onunla goruşecegim zaman takmıyorum evde bırakıyorum
9 Ocak 2025
Serpil Kubis
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Harikasınız biliyo musunuz Rabbim daha çok versin size inşallah :)
9 Ocak 2025
Kizilaslan
(
1,775
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin teşekkür ederim sizede öyle Rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
Mizginhavin
(
1,170
puan)
tarafından
cevaplandı
Altınlarının olmaması bir eksiklik değil ki. Çok altını olup takmayan var, para olup almayan da var. Mesela ne kadar çok param olursa olsun asla gidip altin taki alıp takmayı düşünmem. Bir tek eşimin aldığı isimli kolye var o takılı. Onu da rahatsız etmediği için çıkarmıyorum. Altin mutluluk getirmiyor bence. 3-5 sene sonra çok altının olur, evin olur bilinmez.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
Leblebi
(
5,558
puan)
tarafından
cevaplandı
Alinganlik yapmissin canim.
Benim de bilezigim,bilekligim vs var ama hic takmam. Sevmiyorum. Bazden o tarz ortamlarda bulunuyoruz herkeste var bi bende yok ama hic umursamam.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
incitanem
(
8,085
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de seninle aynı durumdayım ve hep o durumda olurum herkesin yanında. Problem etmiyorum. Altınımın olmama sebebi maalesef eşim. Bu yüzden benim problemim değil şu anda. Rabbim iş nasip ederse kendi kazancımla yapmak istiyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
Nurse
(
5,131
puan)
tarafından
cevaplandı
O nasıl ortam be canım üzülme genelde 3 5 kadın bir araya gelince başlıyorlar sidik yarıştırmaya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
BirbalAnnesi
(
18,156
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'ım ne saçma muhabbetler kime ne yahu kimin neyi var ne almış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
E.Cansu
(
4,336
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence senlik bi konu yok, alinganlik etmissin gibi geldi bana. Sorup renci de etse derim ki durumunu bile bile sormus, ona alinmis.
Hos sacma bi muhabbet kimin malindan kime ne. Ben boyle muhabbetleri sevmiyorum, arkadaslarimi da ona gore secerim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
Minigimm
(
2,203
puan)
tarafından
cevaplandı
Bak ben kimsenin altinina maddiyatina göre değerlendirmem konuşmamda herkesin kendinedir yanımda benimde arkadaşlarım konuşur eder evlenirken dahi lafımı soylememek için sabrettim ama baktım durum beni altından evden dolayı küçümsemeye geçiyor söyledim benim altınım evimin eşyası marka ve çok olmayabilir evet bir kahve makinam bile olmayabilir ama hepsi alın terimiz ana baba parasi değil ne varsa kendi param kazancimla yaptım bunlar sizinkilerden benim için daha kıymetli bugün bu konuda siz övünürken yarın kaynana kayınpeder onu hunu yapti karıştı bilmem ne diye soyleneceginizi unutmayın ama benim derdim yok kimseden aldığım ve beklentimde yok hayatima ortakcida yok hangiin daha kıymetli olduğu belli ben elimin emegiyle yapamadım şeye var bile demem haline kayır arkadaşım dedim bana para muhabbeti yapamazlar daha yerin dibine sokarim insanı koca parasıyla bile hava yapana hayatta ne kadar var olduğunu kocan mi belirliyor derim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2025
Aysenurr1
(
256
puan)
tarafından
cevaplandı
Gerçek arkadaşlık böyle olmaz altın muhabbeti neden geçiyor anlamadım ayrıca arkadaş oturmasına neden düğüne gider gibi altın takıp takıştırıp gidilir ki anlamadım. Altını çok severim ama düğünde bayramda anca takarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
69
cevap
1,599
göst.
Kızlar bi ortamda esiniz size en cok ne için kızar?
13 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Damla berna
(
2,361
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
can-sikintisi
0