O kadar moralim bozuluyor ki herşeye hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden canım çok sıkılıyor atamıyorum sindiremiyorum hiç birşeyi annemden babamdan iyice nefret ediyorum artık yediremiyorum bana attıkları kazıkları en son halıyla kafayı bozdum ama ben en çok onlardan nefret ettiğim için bozuyorum sürekli anlatmak istiyorum herkese herşeyi bunalıyorum evleneli 1 yıl 1 ay falan oldu geçen gelmiş halını değiştireyim dedi ama önceden yapmadığı için şimdi eşim istemiyor ben bişeyleri yapmasını istiyorum ben onlara 7 yıl baktım maaşımı verdim arabamı elimden aldılar gidip kamyon aldılar ses etmedim ama o evime bir halı bile sermedi doğum yapcam yardımı yok tamam parayla yapmasıns ihtiyacım yok şimdi durumum orda çalışırkenki durumundan çok çok iyi şükürler olsun ama benim yaptıklarımın karşılıgı bu mu düğünde zincir taktı ertesi gün geri aldı eski halılarını verdi yolladı geçen gelmiş masanın ayagını hiç beğenmiyorum diyo eşimin gücü o an ona yetti çünkü yatak odası bile almadılar hiç bir destekleri olmadı benim bütün param zaten bitmişti mutfak eşyalarını kendim aldım onlara o kadar öfkeliyim ki belki şuan evimde düğünümde daha iyi olacaktı hepsini geçtim onca çalışmaya altımda kendime ait bir arabam olacak şimdide var ama benim değil sonuçta öflemi nasıl yencem bilmiyorum halını alayım lohusa takımını alayım bişey isteme daha falan diyo ne aldın diyorum iki halı aldım ya diyo mutfak ve giyinme odasına aldı onu söylüyor geri kalanı eski halılarıydı eşimin ayagına yıkatma kagıdı yapışınca sinirlendi götürdü salondaki duruyor oraya daha alamadık Ama benim sinirlerim çok bozuluyor dedim ki bilezik takacaksın halılarımı değiştireceksin süslerine kadar alacaksın bana emir verme diyo iyice sinirlerim bozuluyo ağlayıp ağlayıp bebeğime zarar vermek istemiyorum ama takılıyorum işte zaten kendi hastalıgım var hiç yoktan duygusal destek yapabilir diye bekledim 2 kere falan geldi 1 kere temizlik yaptı o kadar hastalığım zorlayıncada gelip yardımcı olmuyor eşim bakamaz çünkü bir kişinin para kazanması gerek kayınvalidem arada geliyor ama ben anne baba desteği istiyorum