+4 oy
716 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (130 puan) tarafından
Kızlar kadının eşini istediğini söylemesi ayıp mı dün eşim bana bunu çok dile getiriyorsn dedi kendimi kötü hissettm bunu kadınların da eşine demesi normal değil mi

27 Cevaplar

0 oy
(5,037 puan) tarafından
Hayır ayıp değil hatta erkekler içinde kadinalr içinde böyle şeyler duymak heyecan verici ama herşey cinsellik değil sürekli sürekli bunu sen dile getiriyorsan e oda bu ne ya roller değişti diye düşünebilir bence sadece cinselliğe odaklanma istemen normal sürekli bunu senin dile getirmen anormal
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Gelecekteki senelerde sen gitmekten vazgeçip esin geldiğinde de onu istemeyince ne yapacak esin? Erkekler önce kendilerinden istiyorlar sonra da sen değiştin diyorlar boğasım geliyor.

Kapatılsın şu erkekler
0 oy
(3,995 puan) tarafından
Doğru erkekler kadınların üstüne atlar 

Olmadık yerde isterler 

Sürekli yilisir hiç olmadık zamanda yatak gösterirler o zaman erkeklere saygılı olmak lazım demi 

Romantik olurlar 

Biz istedigimizde de ***** mi oluyoruz acaba 
0 oy
(294 puan) tarafından

Ben söylerim herseyi valla cinsellikte o demese bile hazırlanırım onun için anlar sevinir zaten :P

0 oy
(3,861 puan) tarafından
Valla iki tarafın da istemesi cokkkkk normal veya bahsetmesi
0 oy
(702 puan) tarafından
Valla benim libido çok yüksek değil. Ni ara eşim yorgunluktan sürekli uyuyordu kendimi kötü hissediyordum sürekli vurguluyordum söylüyordum çünkü araya soğukluk giriyor buna inanıyorum isteğim olmasa da düzenli olsun isterim soğukluk olmasın diye. O düzen bozulunca huzursuz oldum sürekli söyledim falan ama daha çok kaçtı bende saldım şimdi habire yanaşıyor

Demem o ki bazen uzak durup çok sıkmamak gerekir ama bu süreçte güzel giyinip kökü sürp direkt uyu hayal kırıklığına uğrar bi şaşırır
0 oy
(442 puan) tarafından
Senin istediğin i söylemen normal bunda tuhaf yada ayıp olucak şey değil esin sonuçta esin seni anlamak istememiş rahatsız olmuş kötü hissetme bosver 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 144 göst.
0 oy
22 cevap 600 göst.
0 oy
6 cevap 104 göst.
22 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaaaaa (252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,301 soru

23,619,147 cevap

306,726 kullanıcı

...