+1 oy
107 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (107 puan) tarafından
3 yaşındaki oğlum cinsel organıyla oynamaya başladı bu durum yeni başladı bildiğiniz elliyo ve elledikçe büyüyo.. Bunu sürekli tekrar ediyor .. Yanlış bi'şey olduğunu anlattım ama bu sefer de gizli gizli yapiyo. Napacam bilmiyorum geçici mi kalıcı mı bilmiyorum lütfen yardm edin

7 Cevaplar

+1 oy
önce (269 puan) tarafından
Sanırım yanlış olduğunu söyleyerek daha da dikkatini çekmiş olabilirsiniz. Öylesine de dikkatini dağıtarak daha çabuk sonuç alınabileceğini duymuştum.
önce (107 puan) tarafından
2.bebe gelecek bakalım nası olacak ikisiyle
-Reklam-
+1 oy
önce (17,960 puan) tarafından
Onun ordaki varlığını keşfetmesi lazım çok üstüne düşme çok engellemeye çalışmakta ilgisini ona yöneltir bir süre kurcalayıp sonra bırakıyorlar 
İnşllh geçicidir kız çocuk annelerin yanında yaparsa nolur bilemiyorum sürekli gözüm üstünde
önce (691 puan) tarafından
hic bisey olmaz ne olacak cocuk onun cinsellikle ilgili oldugunu bilmiyor ki kimlik gelisimi icin iyi bisey hatta bu kizmak yasaklamak daha da uzatit sureyi siz buna laf edecek insanlara bilimsel bi sekildd cevap verin cocuk kendini daha kotu hissetmesin
+1 oy
önce (3,068 puan) tarafından
Tepki vermen yanlış olmuş. O durumda dikkatini başka şekilde dağıtmalisin ki bu durum geçici olsun.
Ay ben ne bilim hatta kızdım sonra araştrdm kızmamak gerekmiş
önce (3,068 puan) tarafından
Evet kizmazsan gecer unutur dikkatini dagitirsan. Benim oglumda o yaslarda yapti gormemezlikten geldim dikkatini degistirince unuttu gitti.
+1 oy
önce (3,965 puan) tarafından
Oynadığı anda dikkatini başka yere çek, tabi kizmayacaksin zamanla unutacak 
+1 oy
önce (2,630 puan) tarafından
3 yaş artık oral dönemden anal döneme geçiyor kendini keşfediyor. Erkek kız farketmiyor o bölgeye dokundukça haz aldığı için merak edip dokunacak. Üstüne düşme tepki verme bir süre sonra geçer. 
+1 oy
önce (105 puan) tarafından
Benim oğlum da ara sıra yapar hoşuna gidiyo öyle yapması tepki vermiyorum gülümseyip geçiyorum yapma dediğim zaman daha fazla yapıyo çünkü kendini keşfetriğini düşündüğüm için üzerine varmadım 
0 oy
önce (78 puan) tarafından
Ben hatırlıyorum eltimin oğlu da öyleydi o zaman 4 yaşındaydı ben de onu eltime söyledim bak böyle bir şey yapıyor diye baktı eltimle gördü böyle bir şey yaptığını uyardı ve oydu ondan sonra yaptığını görmedik
önce (691 puan) tarafından
siz gormemis olabilirsiniz ama yaptiginiz sey cok yanlis
önce (78 puan) tarafından
Yanlış olan ney

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 27 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mesudeee (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bucra1409 (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 550 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu

408,518 soru

12,275,091 cevap

37,715 kullanıcı

Kategoriler

...