+1 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (816 puan) tarafından
su an 74 kiloyum . 1 ay sonra ise baslayacagim is kiyafetlerim olmuyor 63 le hamile kalmistim ona zamanla inerim ins de 1 ayda 5 kilo vermeyi hedefledim insallah olur aranizda diyette olanlar var mi neler yiyorsunuz ?

5 Cevaplar

0 oy
(1,167 puan) tarafından
Ben kulaktan duyma şeylerle zayiflayanlara karşıyım. Örneğin,  salata ye, kür yap gibi şeyleri herkesin uygulamaya çalışması yanlış bence. Diyetisyene gitmek en sagliklisi. Çünkü diyetisyen belli başlı tahliller istiyor, vücuttaki yağı ölçüyor ve buna göre bir diyet uyguluyor. Annem 30 kilo verdi,  her şeyi yiyordu. Makarnadan pilavına,  tatlısına kadar . Mesela ben kilo koruma için diyetisyene gittim benim listem tamamen farklıydı. 
(816 puan) tarafından
profesyonel destekle zayiflayacak kadar kilolu degilim .5 kilo versem yeterli ben bunu hayat felsefesi haline getirmek istiyorum zaten ne yememem gerektigini biliyorum aslimda yeni kan verdim degerlerim cok iyi egzersizle destekleyerek bi beslenme duzeni olusturmaya calisiyorum 8 aydir yapamiyorum bunu emziren anneler neler yapiyor neler yiyor kac ogun onu merak ettim tabiki de ne yiyim diye sormadim onerin icin tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Sekersiz 21 gun diyeti ve her gece sumak yogurt karisimi deneyin
(816 puan) tarafından
sumak yogurt duymamistim pul biber yogurt duymustum ama bunu da deneyeyim
0 oy
tarafından
Her şeyi yiyebilirsin fakat az az ye zaten gider 
(816 puan) tarafından
2 ara 1 ana ogun seklinde gidiyorum 3 litre de su icmeye calisiyorum umarim gider
tarafından
Gider gider rabbimin izniyle
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Ben 3 haftadır başladım. 5 kg gitti şükür. 3 hafta da toplasan yarım çavdar ekmeği anca yemişimdir. Şekerli şeyler yok. Aksam en geç 6 da yemek sonrasında sadece şekersiz çay ictim. Sabah haşlanmış yumurta zeytin peynir. Ara öğünlerde bir meyve yada 1 kase yoğurt yedim. 
(816 puan) tarafından
aynen ben de bu sekilde yapiyorum umarim benim de gider :(
0 oy
(4,328 puan) tarafından
Ben yaptim ama sunu sunu yap demek ne kadar dogru bilmiyorum cunku benle birlikte kardesimde gidiyodu ikimizinde diyeti baskaydi. Cunku kilolarimiz baskaydi. O mesela oglen yemege basliyodu. Ben sadece kahvalti ve aksam yemegi arada da ara ogun yapiyodum 3 tane. Bizim diyetimizde hic pilav makarna ekmek yoktu. Ben 2 ayda 7 kilo verdim sonra vucut kendini korumaya aldi. Benim cok kilom yoktu ztn 64tum 57ye dusunce biraktim. Senin yag oranin yuksek oldugu icin daha cabuk verirsin ama bence diyetisyenle yapmalisin bu isi.
(816 puan) tarafından
canim ben vucudumu taniyorum gebe kalana kadar duzenli beslenen saglikli beslenmeye calisan biriydim ama gebelik emzirme derken tabi eser kalmadi yani kendimi su an zora sokacak bisey yapmiyorum aslinda ben de senin gibi 2 ana 1 ara seklinde gidiyorum tesekkur ederim onerin icin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
8 cevap 90 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 41 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 200 göst.

409,570 soru

12,312,401 cevap

38,741 kullanıcı

Kategoriler

...