+1 oy
127 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar bu ürünü banyo yaptrrken veya oturmaya başladğnda yemek yedirmek için vs kullanan varmı kullanşlımı acaba 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,307 puan) tarafından

Bunların önü açılanlari var canim onu tavsiye ederim benimki bundan içine koyarken çıkartırken zorluyor du 

önce (23 puan) tarafından
Evet canım bunu ztn örnek olarak koydum almak istediğim önü açılandan tşkrlr cvbn için
-Reklam-
0 oy
önce (311 puan) tarafından
Aynısı var bizde şahsen rahat değil oturmak istemiyor kızım hareket etmeyi sevdigi için. 
0 oy
önce (2,316 puan) tarafından

Oğlum şişmandı ben kullanamadım :) Önü açılanlardan alabilirsin banyoda iş görür

0 oy
önce (85 puan) tarafından
Okadar çok boş ki üstelik almaya gerek yok bile aldım oturttum üstelik içine koyup başını filan yıkıyodum bir süre sonra sıkılıyor bebek içinde 

Ben şahsen pişman oldum bir anlık heves ozaman 370 almıştık sen bilirsin gereksiz bana göre 
önce (23 puan) tarafından
Aynen bende o yüzden fikir aldm mama sandalyesi aldm ondada oturmuyolar pek çocuklarmz çok hareketli galiba videolarda görüyorum herkesin bebesi oturuyo kullanıyolar bizim bebeler sıkıntılı:)
önce (85 puan) tarafından
Emin ol onlar sırf video çekmek için içine koyuyorlar eğlenceliymiş gibi göz boyuyorlar ama normal olarak hayatta baktığın zaman hiçbir şekilde yerinde durmuyor artı sürekli poposunun üstünde oturması da hiç doğru bir şey değil deneyim olarak diyorsan kesinlikle tavsiye etmiyorum evde boş yere duruyor şu anlık
0 oy
önce (915 puan) tarafından
Bunun yerine aynı böyle önü mama sandalyesi gibi olanlar var tombik marka bundan hem daha ucuz hem daha kullanışlı kızım 5 aylıkken aldım 14 aylık hâlâ onda oturtup yıkıyorum önünü çıkarıp pikniğe falan giderken de önünü takıp yanıma alıyorum portatif bi mama sandalyesi gibi oluyor 
0 oy
önce (135 puan) tarafından
Bizde önü açılandan var banyo yaptırırken kullanıyorum kolay oluyor yıkaması tavsiye ederim çok kullanışlı 
0 oy
önce (12 puan) tarafından
Benzerini kullanıyorum benim ki açılıyor yemek yaparken tezgaha oturtuyorum yalnız kalmak istemiyor içeride duş aldırırken kullanıyorum benim işime yaradı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 177 göst.
+1 oy
3 cevap 31 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde eminenur00 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu

408,600 soru

12,277,572 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler

...