0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (190 puan) tarafından

7 ay arayla tekrar spora başladım hergun yapacağım 90 dk Leslie ardından 20 dk pilates yaptım  çünkü dışarı çıkma imkanım yok malesef 7 ay öncesine kadar 1 sene yapmıştım ama o 7 ayda bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar başladım bir ay sonra değişimi inşallah yeni post açarak paylasicam yediklerme zaten dikkat eden biriyim senelerdir diyet hali yaşıyorum bağırsak tembelliğimden dolayı oyuzren hareketsizljten kilo aldım yani hareketsiz derken ekstta hareketim yok günlük ev işi zaten iki çocukla iş yerine yemek yapmayla misafirler falan çok hareketlilik ama vücut bu harekete alışık olduğu için zayıflama için tepki vermiyor ekstar şoklamak gerek neyse başladım bakalım inşallah azim ederim hamile kalırsam ordan da kilo alırsam duba gibi olacam :Den iyisi spor candır 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,117 puan) tarafından
90 ddk leslie.. helal. 
(190 puan) tarafından
Feci gaza geldim ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(13,774 puan) tarafından
Belli bir noktadan sonra diyette fayda etmiyor sporlar başladım ama çocuklar yattıktan sonra yapıyorum ben gece ikide üçte

Bol eksiler olsun
(190 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️☺️
(740 puan) tarafından
Ay evet sirinime şahidim ondaki azim daha hiçkimsede yok masallahh
(190 puan) tarafından
Darısı bana inşallah nediyelim ☺️☺️
0 oy
(1,919 puan) tarafından

Kilolarınızı bana verin kızlar ya çok istiyorum:unsure:

(190 puan) tarafından
Keşke yaa ☺️☺️
0 oy
(499 puan) tarafından
Kaç kilosunuz acaba 
(190 puan) tarafından
68 cnm
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Bende bugün spora başladım 15 Leslie yaptım birden yüklenmek istemedim, yediklerime dikkat ediyorum birde Dukan birasi yaptm
(190 puan) tarafından
Valla hızlı giriş yaptım ☺️☺️ acil incelmem gerek
(4,176 puan) tarafından
Helal olsun canım :)
(4,176 puan) tarafından
Sen bu azimle zayiflarsin :)
(190 puan) tarafından
Hadi inşallah güzel gaza geldim bak yorumlarla haaa şimdi kalkar bı 90 dk daha yapasim geldi bak ☺️☺️
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Kız 90 dk ne bacım emin misinnn ben yarım saatte perte çıkıyorum 
(190 puan) tarafından
Yok valla hiç yorulmadim aksine çok enerjigim ve gaza geldim
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Rabbim daim etsin vallahi ben de çocuklardan 4 taneyle koşuşturmaktan oturduğumu görmüyorum ki Zor yaparım spor falan 
(190 puan) tarafından
Vaktim çok benimde eringecligm üstümde iste
0 oy
(867 puan) tarafından
yemeklerden kahvaltıdan önce bol su ben diyetisyensiz 12 kilo verdim kavga ettim diyelim gitmedim değilde 

yürüyüş en iyisi evse sporda karnı içe dışa çalıştırarak daha rahat verdim 
(190 puan) tarafından
Aynen bende geçen yıl başlamıştım Ekim ayinda 3 ayda baya 3 beden inceldim zayifladim gören şaşkınlık içindeydi ama sonra bazı durumlardan bırakmak zorunda kaldım şimdi inşallah erinmezsem devam etmeyi dusunuyorum
(867 puan) tarafından
kadın olmak işinnin bitmemesi demek bende şeker hastasıyım cnm mecburum
(190 puan) tarafından
Ya aynen öyle canım Rabbim şifani versin ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
6 cevap 286 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,058 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...