Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin Özür Dilemesi Sonrası Nasıl Davranmalıyım? Destek İhtiyacım Var mı?
+1
oy
264
göst.
11 saat
önce
Diğer
kategorisinde
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar bugün yazmıştım eşim sabah bana vurdu diye çoğu kişiye duygum geçmedi belki ,sizde haklısınız bende yazdıklarımi tekrar okuyunca banada öyle geldi eşim bugün işteyken beni aradı özür diledi bense bisey demeden kapattım bundan sonra nasıl bir tavır takinmaliym sizce sürünsun istiyorum ne yapmalıyım lütfen linç etmeyin kimse kimsenin hayatını ne yaşadığını bilemez bana akıl verin sadece zaten ben kolay kolay afetmicem
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
+1
oy
11 saat
önce
White swan
(
2,010
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin sana vurma hakkını kendinde buluyorsa sende onunla ilgilenmiceksin. Münasip yerlerini kaldırmayacaksın. Ufak ufak tartışma elbette olur ama bana bağıramaz sesini bile yükseltemez deneyemez bile çünkü birbirimize saygımız var sizde saygı diye bişey yok malesef vurmak nedir ya yemin ederim seni unutmadım okudum ya içime dert oldun
2 önceki yorum göster
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın cnm beş yıldır evliyiz normal de şiddet uygulamaz bana bişey yada bı laf söylediği zaman onu tersliyorum diye zoruna gidiyor ve o yüzden vuruyor k....PK.
10 saat
önce
White swan
(
2,010
puan)
tarafından
yorumlandı
Ohoo ben yorgunluktan eşime neler çektiriyorum bir bilsen. Utanmasam WC ye götür dicem öyle terslemekle dövülecek kadın olamaz aha daha demin kendine kahve yapmış ben ne oluyorum bu evde dedim kendime mi müslümansın dedim söyleniyor bir uandan da kahveyi yapıyor galiba ben eşime neler çektirdim bu zamana kadar bir bilsen
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım cnm Allah eşin iyisini merhametlisini anlayışını versin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.mesela bizde iyiyken iyiz kotuyken çok kötü oluyo
10 saat
önce
White swan
(
2,010
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşkım demem o ki sen ne yaparsan yap şiddet uygulayamaz herkes mutlu olsun ama mutlu olalım diye yaptıklarını görmezden gelme ve kendine güven ona bakarsan ben hergun dayak yemem lazım öyle düşün :DD
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım cnm, haklısın bir insani tanırken değil tartışırken iyi tanırsın .çok şanslısin maşallah nazar değmesin size hep mutlu olun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
10 saat
önce
Huniliprenses
(
11,875
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bu sürünsün kolay affetmicemlik durum değil ki .hiç affetmemelisin.adam bir kere vurmuş.surunecegini mi saniyorsun ? Oh vuruyorum gitmiyor diyecek.bu ilk olabilir ama son olmayacak
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Gidecek bir yerim olsaydı bı dk durmazdim yada bebeğim büyük olsaydı çalışır bakardım kendime çocuğum büyüsün Birikim yapayım Allah büyük
10 saat
önce
Huniliprenses
(
11,875
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım yok mu ailen arkanda duran ya da bir akraban?
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailem arkamda durmuyor beni kabul etsede çocuğumu kabul etmiyor çocuğu bırakıp gidersem kabul eder .ben çocuğumu nasıl bırakırım kim çocuğuma baktığım gibi bakar ben evladımi yerde bulamadım evladım için herşey yaparım ve yapıyorum da sanırım .pis..lk eşime katlanıyorm :((((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 saat
önce
Mizginhavin
(
1,143
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani akıl vermek istemiyorum bu konuda. Karı koca arasına girilmez ama kendi yaptığım davranışı söyleyebilirim. Somurtur ve konuşmam. Eşim suratsizligima gelemez. Eşini en iyi sen bilirsin. Ona göre bir yol alabilirsin.
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım cnm teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 saat
önce
Neva0606
(
4,770
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle durumlar da özür kabul edilir bir durum değil bence eşiniz belli ki şiddet yanlısı şiddet eğilimi olan bir adam tedavi olmadan bence özrünü kabul etmeyin
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Sürekli şiddet uygulayan biri değil ama yaptığı çok yanlış zaten, uykusu bozulmasın diye vurmakta ne bende yorgun uykusuzken hele ki , anlayışsız uykusu bozulmasın,kimse uyandırmasın, rahatsız etmesin,beyfendiyi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 saat
önce
Meyrem uzer
(
23
puan)
tarafından
cevaplandı
Surat AS evde
10 saat
önce
Ecrin2147
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten öyleyim, soğudum ondan nefret ediyorum
10 saat
önce
Meyrem uzer
(
23
puan)
tarafından
yorumlandı
En iyisi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 saat
önce
Gulpembe.
(
5,184
puan)
tarafından
cevaplandı
Git cocugunla yat,bir süre kocanla aynı yatakta yatmave muhatap olma, süründür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 saat
önce
Gizemli sevdam
(
328
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim sana şöyle söyliyim asla ama asla onun. Sana el kaldırmasına hakkı yok ve bu hakkı ona vermemelisin. Yani tamam karakterde varsa yapar ama ona da haddini bildir altta kalma. Bir yapan bir daha yapar.
Biz eşimle yeni birkaç aylık evliyken eşimin iddia oynadığını öğrenmiştim. Ve bunu defalarca bırak oynama deneme rağmen oynuyordu. Birgün baktım tekrar oynamiş. O kadar sinirliydim ki dolmuştum bağırdım çağırdım telefonu bile yanıma almadan kapıyı çarptim çıktım. Bi yarım saat 40 dk dışarda oyalandım sonra eve gittim eşim cıkmışti. Eşim aradı önce cevap vermedim 2. Aramada cevap verdim. Özürler diledi affetmedim. Mesela bişey söyleyince falan gülüyordum yapiyordum ama onu affetmediğimi biliyordu.
Yani eşindir aranıza giremem ama süründür biraz bir daha öyle bişey yapmayı aklından bile geçirmemeli .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 saat
önce
Sinemmto
(
1,383
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani asla ama asla yüz verme yemek yapma soğuk davran af edersin peşinde kö*ek olsun ama kemik verme hemen affedersen veya bir iki güne affedersen ne de olsa affediyor kafasına girer daha ileri bile gider bu durum sürüm sürüm sürünsün evin içinde fino kö*eği gibi dolansın dursun etrafında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 saat
önce
Zehraao
(
145
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım kuru bı özüre affetme biraz sürünsün peşinden bende eşimle kavga yaptık bana vurdu birkez 2 gün konuşmadım beni dışarı çıkarmalar hediye getirmeler gönlümü almak için en son bı söz alarak barıştım bidaha tekrarlarsa bebegimide alıp çıkar giderim dedim oda bidaha olmiyacaginda yemin içti bu konuda kocamın sözü sözdür asla sozunu cignemez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
20
cevap
368
göst.
Teyzemin Kaybı ve Zor Süreçte Destek İhtiyacım Var mı?
17 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Gul karaaa
(
819
puan)
tarafından
soruldu
duâ
0
oy
3
cevap
98
göst.
Eşim Hastalandı, Dua İhtiyacım Var mı? Destek Olun!
8 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
toprakmis
(
50
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
sohbet-tavsiye
0
oy
31
cevap
1,356
göst.
Sizce ben nasıl davranmalıyım eşimin ailesine karşı?
16 Ağustos 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Dilek kara
(
202
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
+1
oy
7
cevap
128
göst.
Neden Çocuklarım İçin Aşırı Endişeleniyorum? Tavsiyelere İhtiyacım Var mı?
1 gün
önce
Aile & Aşk
kategorisinde
Mervem
(
25
puan)
tarafından
soruldu
üzüntü
tavsiye-fikir