+2 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Konuya direkt giricem. Biz eşimle geçen sene bu zamanlar ev aldık. Ben bütün altınlarımı verdim. Eşim kredi çekti. Bi şekilde aldım. Dedik ki en başta. Kimseye söylemicez. Söylesek arka çıkacakları yerde laf sokarlardı eve çökmeye çalışırlardı. Aldık aradan Bi kaç ay geçti ben dedim söyleyeylim bir yerden duyarlar bir de trip yemeyelim diye. O da yok falan dedi. Benim ta düğünden alacağım Bi bilezik sözleri var kaynanam vericem diyordu. Eltime benden fazla altın yapmışlar kaynanam da ben demeden sordu ne istiyorsun diye ben de bilezik dedim. Meğer eşim kaynanamdan bileziği de almış. Bana söylememiş. Eve yatırdım dedi ben inanmak istemedim. Kaynanam lafını etmedi çünkü. Ona ayrı sinirlenmiştim zaten eşim habersiz almış vs diye. Zaten istese ben de verirdim gereksiz buldum. Neyse bu akşam da öğreniyorum ki kaynanam ev aldığımızı biliyormuş. Evin yerini dışını içini her şeyi biliyor bir de. Öyle güle güle anlatıyordu ( aynı ortamda değildik eşimle telefonda konuşuyorlardı). Afedersiniz ma.lak gibi kaldım. Bir de diyor bizi atarsınız oraya orda biz dururuz. He yaa. Oldu. Kaynımın da evi var. Türkiyede bile yaşamıyorlar anasını satayım. Onların evi öyle kalacak ben evimi onlara vericem.. Kendi evimden memnun değilim. Satar büyük ev alırım daha iyi. Ay nasıl sinir oldum ya. Tamam bilsin eyvallah da benim niye haberim yok. Ben de ma.l gibi aileme yalan söylüyorum. Sordum az önce. Unutmuşum söylediğimi ne var yani diyor. Bileziği de öyle demişti. Ben lafını ettim unutmuşum demişti. Ay sinirrr 

17 Cevaplar

+3 oy
(439 puan) tarafından
Evi de annesine begendirip almış olmasın :D şaka yapıyorum hakikaten sinir bozucu 
(711 puan) tarafından
Yok öyle olmaz herhalde ya djdjdj ben gidip baktım yerleşmem alalım kiraya verelim dedim ama aşırıııı sinirlendim ya
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cidden bu ne yani hem sana söyleme demiş hem anasına yetiştirmiş esin biraz anneci heralde 
tarafından
Cok sacma ya bu erkekler annesiyle boşanmadan evlenmesin gerçekten böyle insan çok sıkıntılı oluyor bebe gibi her şeyi annesine söylüyor
(3,267 puan) tarafından
Hiç yani kızın ailesinin suçu ne. Ve eminim ki kesinlikle çoğu erkek ailesi kıskanıyor alınanı yapılanı, gezmelerini bile.. Kızın ailesi daha çok kıskanmazdı
(711 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Ve ne zaman zordayız desek eviniz var bizim gibi misiniz deyip lafını sokarlar kesinlikle eminimm
tarafından
Ay ne gıcık insanlar ya boşver diyeceğim ama esin onun tarafında nasıl bosvereceksin böyle insanı
(711 puan) tarafından
Ay yok boş veremem valla ya aşırı sinir oldum. Bi yarın olsun da
+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Madem söylemiş yerinde olsam o bileziği de sorarım kayınvalidene vermiş mi vermemiş mi diye 
(711 puan) tarafından
Sorucam bacı aklıma gelmedi değil. Hem bu senin hakkın diyorlar hem benden gizli eşim alıyor. Aldıysa tabii
(2,557 puan) tarafından
Aynen herkes herşeyi bilsin yani o zaman demi:))
+1 oy
(3,267 puan) tarafından

Sinir olmakta haklısın bende olsam küplere binerdim :)iki yumurta kır kafasında haketmiş :Dneyse neyse salla üzme kendini. Almışsın sonuçta hayırlı olsun. Sessiz, iyi olanı ezmeye çalışıyorlar benim hayattan anladığım 

(711 puan) tarafından
Valla öyle ya gece gece sinir oldum
+1 oy
(281 puan) tarafından
Kaynanan seni denemiş olsaydı ev konusu için ağzından laf almaya çalışsaydı.sen de bilmemezlikten vururdun ve sen yalancı duruma düşerdin. Eşine asla güvenme ..
(711 puan) tarafından
İşte ben de o yüzden sinir oldum. Bilmiyor ayağına yatsaydım yalancı olacaktım
(3,267 puan) tarafından
Öyle bişey olunca şey de bence, aa eşim kesinlikle, özellikle benim anneme söyleme dedi kıskanır dedi :)) maksat ortalık karışsın
+1 oy
(118 puan) tarafından
Bu nasil bi evlilik. Üzüldüm sizin adınıza 
+1 oy
(2,857 puan) tarafından
Ufak at kuşlar yesin deseydin. Yalana bak unutmuş bilmem ne. Açıkça senin kendi ailene söylemeni istememiş resmen
+1 oy
(4,858 puan) tarafından
Zaten ev alıyorsunuz gizlenecek birşey değil ki bu eve çeyrek altın alıp koymuyorsunuz ki gizleyeseniz eşin çok tuhaf miş 
(711 puan) tarafından
İşte sorun o. Kendisi dedi söylemeyelim laf ederler evi isterler diye. Şimdi bendem habersiz kendisi söylemiş
+1 oy
(1,057 puan) tarafından
Paragraf başlı başına sinir bozucu her cümlesinde eşini boğasım geldi amacı ne olabilir onu merak ettim ama bu bilezik olayının peşine düş derim ve senin yerinde olsaydım kendi aileme ev aldığımı o akşam söylerdim hayır başta o zaman gizleyelim deme zaten sen demişsin söyleyelim diye garip yani çok soru işareti var bilemedim ama yine de kafayı takmamaya çalış evin de hayırlı olsun canım 
(711 puan) tarafından
Yok knk az yarın olsun da ben kaynanamı nasıl arayıp soruyorum baksın. Ana oğul arkamdan konuşsunlar ben dış kapının dış mandalı gibi kalayım. Şuna bak ya. Madem söylicen beni uyarmandaki amaç ne
(1,057 puan) tarafından
Tamam knk çok da uzatma kırmayın birbirinizi
+1 oy
(13,590 puan) tarafından
En başta ev aldığınızı herkesten saklamak çok garip geldi bana 
(711 puan) tarafından
Güya laf ederlr eve girmek isterler kira alamayız dedi. Kimse bilmesin dedi ama işte
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Hayır yani annesine söylediği bişeyi nasıl insan karısına söylemeyi unutur ki ortak karar vermişsiniz kimseye söylemeyelim diye yani eşin harbi anacıymış benim eşim öyle yapsa herhalde sinir krizi geçirirdim büyük bir tartışma çıkarırdım te annesiyle telefonda konuşurken yapardım bunu ki bir daha aklımdan çıkmış gibi bir bahane üretmesin 
(711 puan) tarafından
Valla ben de aşırı sinirlendim. Çocuklar uyudu uyuyamıyorum sinirden. Pis herif ya
(1,617 puan) tarafından
Ysni madem diyecek niye size söylemiyor sizde ailenize boşa yalan söylemiş oldunuz eşiniz zaten en başta sözünü tutmamış ama bence siz bunu her fırsatta yüzüne vurun bırakın kendisini size karşı yetersiz ve ideal olmayan eş zannetsin müstahak çünkü
+1 oy
(700 puan) tarafından
Zamanı geldiğinde sende unutursun bazı şeyleri söylemeyi ne var bunda canım der gecersin
(711 puan) tarafından
Aynen öyle. Çocuk uyuyacaktı odadan çıkarken deidm aynısını. Tamam bundan sonra ben de unuturum dedim. Amaa hele Bi yarın olsun da
(700 puan) tarafından
Gününü gosterecem diyorsun yani
(711 puan) tarafından
Evet çünkü cidden çok sinir oldum. Hem bana söyleme diyor hem kendisi söylüyor ve bana söylediğini bile söylemiyor. Bilezik konusu da dahil. Beni mi denedi, aileme söylemeyeyim diye mi dedi anlamadım ama aşırı sinir oldum
+1 oy
(8,021 puan) tarafından
O değilde annelerden saklamak çok saçma bir fikir 
0 oy
(16 puan) tarafından
Evi annesinin üstüne yapmamıstır insallah 
(711 puan) tarafından
Yok beraber aldık ikimizin imzası falan var tapu ortak. Artık o kadar olsa bu işin sonu nereye giderdi bilemiyorum
0 oy
(723 puan) tarafından
Senden bunu niye saklar akıl almiyo gerçekten acaba seni. Ailenin bilmesini istemiyor çünkü kendi söyledim dese sende ailene söyleyeceksi kimin üstüne ev peki çok ayıp etmiş gerçekten
(711 puan) tarafından
Ev ortak. Eşimle benim üstüme. Şeytan diyor ara anneni söyle çatır çatır
(723 puan) tarafından
Ortak olması çok iyi olmuş
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Kocalarimiz böyle yaptıkları için biz onların ailesinden nefret ediyoruz . Biktiriyorlar 
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Gitsin çadır kursun ne işi var senin evinde 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 278 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 436 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 462 göst.