+1 oy
97 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,197 puan) tarafından
Kızlar iki oğlum var  5 yasında kreşe gidiyor on gbı kalkıyor ama asla gece uyumuyor hergun çileden cikiyorum şuan bile ağlıyorum  sinirden elim ayağım titriyo yatagnda yatmiyor  arada yatacak oluyo yanımızda yatsa kardeşi görüyor kardeşi görünce hiç uyumuyor  11 aylık o kdr zor uyuyor ki ne emierken ne sallarken uyuyo  geç mi kalkıyo daha erken kalksa aksam otirudgu yerden uyuyor ama uykusu olsa bile hiç kendilgnden yatagnâ gidip asla uyumaz çok yorldm hergun utaniyorum yan dairede kiler hergun sesimizi duyuyordur herhalde sözümü dinlemiyo dalga geciuo bı yandan üzülüyorum kızıyorm bu kdr diye 1 saat yalvartyor  napacami sasrdm küçük tam uyucaktı daldı vazgcti oyun oynuyo iple sırtıma hopuç ediyorum sırtm saten köti oldu normalde o kdr sakın biriydim ki kizmazdm bile ne yapsa ama 2 tane olunca gündz sırf sklmasn diye kardeşiyle kreşe götürüyorm  gt gel zor oluyo tükenmiş hissediyorum

8 Cevaplar

0 oy
önce (281 puan) tarafından
Önceden uyku saatleri nasildi ? Kac aydır boyle
önce (1,197 puan) tarafından
Doğumdan önce iyiydi hergun hikayemizi okur yatardk  on gbı uyurdy şimdi 12 ediyor rahat  kardeşi  de uyumuyo ki gece az erken yatsa geri kalkıyor yatmyo 11 de bile normal uyusalar gün zaten tempolu
-Reklam-
0 oy
önce (2,470 puan) tarafından
Eşin yardımcı olmuyor mu canım onunla bı süre uyku rutini oluştursa
Uyku konusunda pek olmuyor o daha çabuk sinirleniyo yoksa kitap okur yanında drr ama uyumaz  ki coucuk uyumak istemiyo yatakta o moda girmiyo
0 oy
önce (14,771 puan) tarafından
Kız ne oyunu saat belirliyorsun hemen 10 mesela o saatte pijama giysin. Son tuvalet herkes yatağa diyorsun yatırıyorsun ışığı da kapat yatakta dursun inmesin sende yanında ol rutin yap 
Küçük uykusu gelmişti uyucakdi hatta daldı geri kalktı 11 de hemen  o kriz cikiyo ben stresten artk bisyn anlamı kalmiyo
önce (14,771 puan) tarafından
Canım düşkün olabilir o zaman ikisine bir oda yapacaksın ayrı yapmayacaklar. Düşkün diye uyku düzeni kurmamak saçma kız delirdin mi. Bırak uyusun çocuklar
Uyumuyolr canm işte odasi var yoksa ama biraz banada bağlı işte
Yat diye yalvariyorum eşime birsaksam dover yatırıyorm geri geliyor kardeşini uyutuyorum  bı bakiyorm geliyor yada direk yanmzda kardesnnde uykusunu dagitiyo 2 saat uğraşıyorum artk gece olsn istemiyorm nrimalde gece olsun dinlenym demem gerekiyo ama sinir hastası gbı oluyorum yoksa kalkın  oynan demiyrom ki küçükte zor ne emerken uyuyo ne sallarken iple sırtıma hopuç ediyorum herkes bilmezde bazen onla uyuyo pusetle salliylrum gözü kapalı kalkcaak  oluyo büyüdükçe düzen bozuldu olmuyo öğlen tam uyku saati oglann kreş saati geliyo uyutsab ayrı uytmasab ayrı dert akşamıda var eşim evdeyken gündz uykusu normal oluyo en azından
Bu arada dovmuyoruz tabi kızıyorm diye bile ağladım çok bagrdm uyarmamatn laf soylmekten yoruldm küçüğe bile tahmmul kalmiyo gece yatn uyuyun işte yok lamba herşey kapanı
0 oy
önce (578 puan) tarafından
Canım birincisi çok geç uyanıyor. 7 gibi uyanması lazım. İkincisi uyku rutini yap mutlaka
O satte kalksa öylen uyur 8 gbı kalkınca kreşten gelince yorulup uykluyo hemen az uyuyup kaldryorm ama gece ayni
Skntı bu saatte bile kriz cikiyo bu saatte sakince uyusa yok  uykusu olmadgi içinde dgl kardeşi az büyüdü harektlendi böyle hergun biri saat bir ettryo
önce (578 puan) tarafından
Kreşte uyumuyor mu?
Yok eve gelmedn yolda sıkılıyorm diyor
Yarn gün kres
0 oy
önce (5,352 puan) tarafından
Biraz önce aglaya aglaya uyudu ona kalsa uyumaz daha 
Bnmkide kucukde oynadı uyudu zor
0 oy
önce (777 puan) tarafından
Şuan bile kızımın yanından yaziyorhm sana benimkide öyle kaç masal okudum dilim damagima yapıştı kardeşi kendisi koltukta uyuya kalıyor onu bağlayıp yatağına koymaya gittim gelene kadar girmiş yorganın altına terden sırılsıklam olmuş ağlıyor. Bu korkusu beni bitirdi ya herşeye korkuyorum diyor. Bende biliyorum bu dönemlerde olur ama aşamiyor yanında yatıyorum uyudugunda kalkiyorum gece iki kez kesin gelir yatağıma yatmaya bırakmıyorum ben onun yatağına giriyorum uyuya kalınca geri yatağıma giriyorum. Benim ki hep böyleydi geceleri de kalkar kardeşi böyle değil mesela bazen yorulunca erken yatar deliksiz taa sabaha kadar. Bende rutin yapmaya çalışıyorum ama bakalım pek birşey olmuyor yeni yataginda yatmayı başardık. Sırada tek yatmak ve gece uyanmamak var. İlk ayagimda salliyordum. Sonra koltukta uzanıp yatmaya geçtik şimdide yatak 
Korkuyorsa zorlyamazsn çok bir anda zaten yildzli gece lambaları var onlardan düşünüyorum belki bakarken uyur ışık açık koysan korikor gene korkuyorumu bnmki  bizmle yatmak istiyor bende yere serdm gece küçukle yerde yatıyorum gece ck kalkıyo düşürdüm korkuyorum uykulu kendime guvenm kalmadı aetk stresten uyuyamıyorm da ağladı yatagma gtcem diye ben gttm kardeside bogusuyolar yatakta küçüğüm demiyo hep yapiyolar  buyuse ne olacaak bilmem  yorgun uyusa uyur ama uyumuyo  5 yasında yazdım ama  5 de değl daha bayadr böyle yastlari gündz uykusu yaparken bu yapmıyordu
0 oy
önce (4,770 puan) tarafından
Uyumucaksan bile yatağında yatacaksin yanımıza gelmek yok deyin biraz döner yatağında ama mecbur uyuyacak diye düşünüyorum ben bu konuda şanslı olanlardanım oğlum 3 yaşında 3 aylıktı gece uykusunu bıraktı bir yaşında kendi odasinda uyumaya başladı şimdi deseksiz uyur 
Yok canım uyumuyo bazen uyuyo bazen bekliuo en son 1 de dıkılıyor  tepemde
0 oy
önce (3,316 puan) tarafından
Bende 17 aylik kızımla aynı mucadeleyi veriyorum 

Çocuk uyumasın hiç aklına gelmez 

Çok yoruldum suan bile patates kizarttim onu yiyor uyandi çünkü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.