+2 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
Yangın videosu gördük bir kaç haber yok ama bilgisi olan var mı 

23 Cevaplar

+23 oy
(3,136 puan) tarafından
150 milyar dolardan fazla zarardalar . 

Ama nedense acımadim hic. Sadece hayvanlara ve çocuklara acıdım. Gazzedeki çocukların ahı tuttu
(2,367 puan) tarafından
Admin söylemez uyarı veren kişiyi uyarır bu hep böyleydi
(608 puan) tarafından
Alttaki benzer yorumlara da uyarı vermişler.
Gelirler simdi bizim askerimize şehidimize uzulmeyenler gamzeye uzuluyor diyen mantik birisidir. Uyarı veren
(3,136 puan) tarafından
Aman bos ver feyzos
(802 puan) tarafından
Bende göremiyorum niye uyarı
(2,536 puan) tarafından
Yani bu yoruma katılmak için Müslüman olmak zorunda değil ki insan. Merhamet sahibi herkes Gazze'deki katliama üzülmeli. Savaş değil katliam. Bunu yapan, destek veren de apaçık belli. Katliam destekçilerine de antipati duymak gayet normal bir duygu. ABD'ye İsrail'e tepkili olmak Müslüman olmadan da gerekli. Kim niye uyarı vermiş anlamak zor gerçekten.
-Reklam-
+10 oy
(4,812 puan) tarafından

Gerçek sanırım. Tek üzülen ben miyim acaba :( evet hak ettiler ama orda da masum çocuklar , insanlar, hayvanlar vardır. Onları düşününce çok üzülüyorum. Keşke sadece baştakiler yansaydı 

(802 puan) tarafından
Bende karmaşık kaldım yanan hayvanlar
(4,812 puan) tarafından
Bu zulme sebep olanlara zerre kadar üzülmüyorum ama diğer masum canlara içim gidiyor :( izlemeye bile cesaretim yok videoları
(802 puan) tarafından
Ya ben haberlere falan yaptım bulamıyorum da inana madim
(1,919 puan) tarafından
Abimde Amerika'da çok üzülüyorum Allah korusun.
Her insana üzülüyorum ben ama vicdansizlara asla o kadar müslümanın ahı tuttu.
(3,058 puan) tarafından
Doga tum insanligin ama onalrim.maddi kayp yasamasina hc uzulmedm.az.bile
(4,812 puan) tarafından
Maddi kaybına bende zerre kadar üzülmüyorum ama giden masum canlar... :((
(1,542 puan) tarafından
Katiliyorum
(869 puan) tarafından
Ben ki çok merhametli bir insanım zerre üzülmedim Rabb'im bilir işini . Herkes kaderini ve yaptıklarının cezasını yaşar . İnşallah masum olan hiç bir cana zeval gelmez Allah'tan tek duam bu olur
(4,812 puan) tarafından
İnşallah canım
(46 puan) tarafından
Bende çok üzgünüm, zavallı bir atın bir Ceylan'ın kaçışı vardı sosyal medya da. Hiç bir hayvanın din i yoktur. Siyasetten anlamaz. Diyeceklerim bu kadar
+7 oy
(7,073 puan) tarafından
Allah adalet sahibidir bunca müslümanın canını yakanlara Rabbimin adaleti tecelli ediyor 
(802 puan) tarafından
Onu gördüm şok oldum ya rabbim hayvanların yardımcısı olsun
(4,812 puan) tarafından
Uyarı neden?
(7,073 puan) tarafından
Dokunmuştur birine komik ☺️☺️☺️
(2,367 puan) tarafından
Yorumu gizleyip admine bildirin yoksa uyarıyı çeker uyarı veren kişi yorumu gizleyip sikayet ederseniz çekemez admin görür uyarı vereni :)
(802 puan) tarafından
Nasıl yani
+5 oy
(2,626 puan) tarafından
Rabbim unutmaz
(802 puan) tarafından
Ben hayvanlar için çok üzülüyorum Allah'ım yardım etsin
+5 oy
(293 puan) tarafından
Bu yangınlara sevinenlerin Filistin zulmünü yaşatan canilerden bir farkiniz olmadığını bilin. Filistin de hiçbir zaman masum olmadı ama  Filistin'de ki bütün çocuklar masumdu bütün hayvanlar ve kendi hallerinde yaşayan insanları masumdu. tıpkı şuan bu yangınlarda ölen masum çocuklar hayvanlar gibi. Bu dünya hepimizin dünyası ne olursa olsun bu yangınlar bizi bile etkileyebilecek iken bu kadar kindarlik ne insanlığa ne de Müslümanlığa yakışıyor. 
(1,366 puan) tarafından
Hela olsun sana.Bu yangınlara sevinen tamamen ikiyüzlülük yapıyor
(97 puan) tarafından
Ne kadar saçma bi yorum herkes belirtmiş zaten çocuk masum hayvanlar var diye yansın bitsin kül olsun zerre üzülmem elbetteki masumlara üzülüyorum ama hak ettiler.Amerikanın şaun yaşadığını Filistin'de yaşananların yarısı bile değil bide canilere birsiniz diyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum
(293 puan) tarafından
Kendinizle celisiyorsunuz.  Masumlara üzülüyorum ama hakettiler ne demek? Filistin'e bombaları kukslar böcekler mi attı kreşe giden çocuklar mi attı? Hakeden baştakiler ama siz yansın dünya derdindesiniz asıl sacmalayan sizsiniz.
(1,366 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aslında sadece hayvanlar ve çocuklar değil,suçu olmayan bir sürü yetişkin insan da var.Bunlarin yaptığı sadece şov.Bir de kendilerine müslüman derler.Alakaları yok.Dünyanın herhangi bir yerinde meydana gelen bir afete seviniyorsanız saf kötüsünüz.Gören de Amerikan ordusu silah deposu falan yandı sanar.Felaket bizim de kapımızda fay hattında yaşıyoruz.Daha 3 sene önce binlerce insanımız öldü.Kefensiz namazsız toplu mezara gömüldü.
+4 oy
(919 puan) tarafından

Gerçek Turabi de orda bisurur şeyini kaybetmiş ve video paylasmis yangının icindydi 

(919 puan) tarafından
Yok tabi instada bakın trabinin sayfasına
(802 puan) tarafından
Teşekkürler cnm sağol
(684 puan) tarafından
Ben haberlerde gürdüm
(3,058 puan) tarafından
Ona.mi uzulecegiz
(919 puan) tarafından
Uzul yada üzülmeyin die bir kelime kullanmismiyim
+4 oy
(1,813 puan) tarafından
A haber ntv cnnturk tv leri genelde veriyo böyle haberleri
(802 puan) tarafından
Baktım bulamadım
+4 oy
(347 puan) tarafından
İsrail'de yansa keske
(802 puan) tarafından
Allah'ın azabından ve gazabından korkmuyor lar Rabbim beter etsin
(347 puan) tarafından
Amin amin
+3 oy
(20,537 puan) tarafından
Tek acıdığım hayvanlar masum olanlar çocuklar ve zulümlere ses çıkarabilenler ama nedense amerikadan sonra israilde yanacak gibi hissediyorum Allah erteler lakin unutmaz Allah sessiz kalır taki ses çıkacağı güne kadar umudumuz hep Allahtandı dualar ettik yalvardık ağladık canımız yandı sıra yakanlarda
(802 puan) tarafından
Aminnnn cnm
+2 oy
(5,849 puan) tarafından
Kurban olduğum Rabbim Sabri çoktur . Bazen hiç ummadigimiz zamanda felaketini yağdırıyor . Yani çocuk ve hayvanlara yazık oldu .

Şöyle diyeyim ateşkesi istemeyen gazzedeki kardeslerimze acimayan insanlara oh olmuş . Rabbim haklarını vermiş bu daha azdır . Rabbim gösterecek daha 
(802 puan) tarafından
Allah'ım hayvanların yardımcısı olsun inşallah
+2 oy
(3,500 puan) tarafından
Allah'in sopasi yok işte 

O kadar mazlumun ahi çıkıyor 

Darısı israile
(802 puan) tarafından
Çok haklısın cnm teşekkürler
+2 oy
(359 puan) tarafından

image

Allah hicbir mazlumun ahini birakmaz.  Yok olsun lar insallah 
+1 oy
(13,019 puan) tarafından
çok fazla haber görmedim, sosyal medyada daha çok bilgi var. sanırım kundaklama olmuş. milyon dolarlık evler kül olmuş. yazık ölen doğaya
(802 puan) tarafından
Aynen öle plato yanıyor içerisinde hayvanlar günahsız ağzı dili söylemez
(13,019 puan) tarafından
tabi canım, hiç kimsenin aklına ilk önce onları kurtaralım demek de gelmez maalesef
(802 puan) tarafından
Hep de böle olmuyor mu ev yapılıyor tekrar ağaç dikiliyor fakat tavşan tilki geyik keçiler
(13,019 puan) tarafından
e onların eksikliği de sonradan anlaşılıyor işte, populasyonun dengesi bozuluyor, dengesi bozulan populasyon da iklimi bozuyor. o dengeyi sağlamak da yıllar sürüyor
+1 oy
(5,003 puan) tarafından
Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz azze ve Celle 
(802 puan) tarafından
Haktır. Rabbim hayvanların yardımcısı olsun inşallah
(5,003 puan) tarafından
Amin amin amin
+1 oy
(1,407 puan) tarafından
Bı doğal veya beşeri afeti nasıl Gazze'ye bagladiniz anlamadım? Bizim ülkemizde de yangınlar oluyor, diğer Müslüman ulkelerde de oluyor.
(211 puan) tarafından
Ama bu yangını söndüremiyolar işte bu doğal afet değil bunlar hepsi kıyamet alameti
(1,407 puan) tarafından
Sert rüzgar estiği için yetişememeleri normal.
+1 oy
(1,170 puan) tarafından
Gazze ile amerikayi birbirine bağlayan insanın aklından şüphe ederim. Yani sizin düşünsenize göre Allah,  Gazzede olanları durdurmayıp,  sinirini Amerikadan çıkarıyor. Çocukların ahı çıkıyor (!)

O zaman Türkiyede ticaret ilişkini kesmedi. Bize de ah ediyorlarsa ne olacak ? Gazzedeki insanlar bir tek Los Angeles'a mi ah etti de orası yanıyor? Veya orada yanan insanların aksine Gazze'yi destekleme ihtimalleri de var. Hükumet destek veriyor diye bu doğal afete hiç acimadim demek asıl acınası bir durum. 
(2,367 puan) tarafından
En büyük desteği veren ülke amerika.Turkiyede gizli gizli destek çıkmış İsraile ilelebet çıkacak o ahlar bizdende bu koca yangın normal birsey değil onca insanın ahı tuttu ve daha tutmaya devam edecek biz böyle inanıyoruz böylede inanmaya devam edeceğiz kahrolsun İsrail Amerika Rabbım sadece çocukları hayvanları korusun
(2,367 puan) tarafından
Ve şöyle birseyde var Çin yıkılıyor depremler durmuyor peki bunlar neden pes pese oldu gazzenin selameti için onlarca dualar onlarca hatimler okundu böyle yavaş yavaş yok olacak iblisler
(1,170 puan) tarafından
Hükumet ile halkı karıştırıyorsunuz. Doğal afetleri bir şeylere bağlamaya gerek yok. Kaç senedir bizim ülkemizde de yangınlar çıkıyor. Antalya'daki yangınların sebebi neydi peki? Veya 6 şubat depremi? Doğal afetlerin sebebi, iklim değişikliğidir.
(2,367 puan) tarafından
Onlar bi plandi doğal afet olduğuna inanmiyorum araştırarak söylüyorum bunları özellikle o yangınları yakanlar bile bile yaptılar depremde öyle
+1 oy
(5,280 puan) tarafından
Vallah dedim Rabbim ABD ve İsrail'e ateşe ver duam kabul oldu   ama  sonumuz hiç iyi gözükmüyor 
(802 puan) tarafından
İnsan korkuyor Rabbim hayvanlara yardım etsin inşallah
(5,280 puan) tarafından
Amin inşallah
önce (46 puan) tarafından
Ahahahah, nüfusunun yüzde yetmiş i ateist olan japonya da yıkıcı deprem yok, hırsızlık yok, müslüman Türkiye de umumi tuvaletler pislikten geçilmiyor ateist japon tertemiz, cüzdanını dusursen beş dk içinde biri alır japon ahlaki iş disiplini ile efsaneler yazıyor. dünyanın en temiz ve en modern beş ulkedinden biri. Demek ki Allah japonya ya ugramiyor
+1 oy
(4,519 puan) tarafından
Allah affetsin ama umrumda değil Gazze ve doğu Türkenistan kadar gündem olmadı, umarım aynı ateş İsrail'i ve bu zulmü destekleyenleri de yakar 
(802 puan) tarafından
Amin cnm
+1 oy
(1,919 puan) tarafından

Ya ben videolarını gördüm dehşet bir şey, doğa hayvanlar,bir insan olarak insanlara da çok üzüldüm cehennmem gibi bir şey korkunç böyle bir şey daha önce görmedik:(

(802 puan) tarafından
İnanmadım ben doğrumu acaba diye sordum
(1,919 puan) tarafından
Doğru canım yangın durdurulamiyor mahşer alanı gibi
+1 oy
(46 puan) tarafından
Ağaçlar çığlık atarmis duymasını bilene, toprak gökyüzü börtü bocek ormanı ev edinen sayısız can. Doğal bir afete sevinmek patolojik bir ruh hastalığıdır. Acıyı acıyla mukayese ancak ağır bir Ortadoğu cehaleti ciktisidir. Gazze de yaşananlara insan olan kim sevinebilir. Bunun karşılığı ABD de çıkan bir yangına sevinmek mi. Büsbütün zavallilik. Irk din cografya fasizminiz almış basini gidiyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
9 cevap 219 göst.
0 oy
11 cevap 765 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 568 göst.
29 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Acemi bir anne (83 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,131 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...