+2 oy
42 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (4 puan) tarafından
Rüya tabirinden gerçekten anlayan biri cevaplarsanız çok sevinirim çünkü hep rüya görürüm ama bu çok enteresan ve hiçbir yerde tabirini tam bulamadım.Simdi ben evliyim,ama rüyamda eşimle daha evlenmemiş oluyoruz,ailemle tanışmaya geliyor ve benim ailem evlenmemize izin vermediğini söylüyor.Cocuk gidiyor normal olarak,sonra ben bu çocuğu yani şimdi ki eşimi arıyorum açmıyor,en sonunda beni engelliyor.Annemle babam ayrı benim ama ne alakaysa annem babamın evinde olmuş oluyor ve ondan bir şekilde ulaşıyorum ben çocuğa,diyorum ki hani niye açmıyorsun etmiyorsun o da o kadar umursamaz konuşuyor ki,ben ne yapacağız şimdi falan diyorum bu yapacak bir şey yok diyor.Ne demek yok diyorum,ben seni seviyorum ayrılamam gel kaçalım diyorum izin olmadan olmaz diyip kestirip atıyor,hiç üzülme kırıntısı bile yok.Bir de şalak mısın sen diyebilirsiniz şunu da ekleyeyim,biz evlenmeden ilk tanıştığımız sene bu beni aldatmıştı ve o zamanlar benim yazdıklarıma aramalarıma aynı böyle umursamaz davranıp sallanıyordu,rüyadan uyanır uyanmaz bu zamanlar geldi aklıma elim ayağım titrer şekilde uyandım zaten.Anlayan biri yorumlayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden. 

1 cevap

+1 oy
(2,989 puan) tarafından
Yorumlayan biri cikar insallah

Ama bende cogu zaman rüyamda eşimle sevgililik donemlerine ait bir seyler görüyorum
(4 puan) tarafından
İşte bizim sevgililik dönemimizde böyle bir olay yaşanmadı hiç,aksine ailem çok sever kendisini.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 11 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ipekreha (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
0 oy
7 cevap 155 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,569 puan) tarafından soruldu

409,513 soru

12,309,027 cevap

38,650 kullanıcı

Kategoriler

...